Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 17:38:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta su to "Evropske vrednosti"?  (Pročitano 18483 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Velika Srbija

Ne lupetaj i ne lazi ... sta drugo da ti kazem  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Citat
U tim gradovima mozes da se setas go niko nece da te pogleda jer njih ne zanima ono sto se njih direktno netice, svi evropski narodi su vrlo egoisticni i hladni osim mozda nemackog.

Pa sta fali tom zivotu.Ti volis da ti komsija viri kad ulazis sa autom u garazu, vodi evidenciju promjena kola sa sve spiskom tablica, nece da te pozdravi na stubistu jer imas vise para od njega ( on to pouzdano "zna" ), po boji prljavštine na kolima on "zna" gdje si bio na putu i pita se šta si radio na putu, sumnjivo mu je sve to do te mjere da počima da mršavi  Smile Smile ...  itd itd da ne nabrajam sve čari balkanskog primitivizma - palanka mentalnih sklopova!
« Poslednja izmena: 07. Mar 2008, 19:59:37 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Citat
U tim gradovima mozes da se setas go niko nece da te pogleda jer njih ne zanima ono sto se njih direktno netice, svi evropski narodi su vrlo egoisticni i hladni osim mozda nemackog.

Pa sta fali tom zivotu.Ti volis da ti komsija viri kad ulazis sa autom u garazu, vodi evidenciju promjena kola sa sve spiskom tablica, nece da te pozdravi na stubistu jer imas vise para od njega ( on to pouzdano "zna" ) itd itd da ne nabrajam sve čari balkanskog primitivizma - palanka mentalnih sklopova!
E jebeš ga, pa ti sediš sa komšijama na forumu i zabadaš nos sve vreme, a smeta ti neka baba koja viri u tvoju garažu.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Tumačenje dopisivanja na forumu kao zabadanja nosa je isto palanka mentalitet.  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat

Pa sta fali tom zivotu.Ti volis da ti komsija viri kad ulazis sa autom u garazu, vodi evidenciju promjena kola sa sve spiskom tablica, nece da te pozdravi na stubistu jer imas vise para od njega ( on to pouzdano "zna" ) itd itd da ne nabrajam sve čari balkanskog primitivizma - palanka mentalnih sklopova!
Evropski narodi(ali ne i pojedinci ozbiljni i samosvesni)su zaista u nekoj vrsti duhovne letargije,ali ni mi nismo ništa u boljoj situacij,jer i kod nas je jedan sistem vrednosti dobrano i već uveliko zamenjen drugim(to bar možemo videti po načinu razmišljanja pojedinaca).Mada ne volim one koji u kritikama svega sopstvenog idu u krajnost.Lepše im tudje g****od domaćeg meda!
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Tumačenje dopisivanja na forumu kao zabadanja nosa je isto palanka mentalitet.  Smile
Smile Smile Smile

Znaš ti da te mi volimo iako si iz palanke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson Т550и
Citat
Ne lupetaj i ne lazi ... sta drugo da ti kazem
A zta da kazem na tvoju zaglupljenost. . . Volim vas koji pricate onecemu sto ste gledali na U92 i sto slusate od Cedice. . . Sta da vam kazem u ovoj drzavi ima jos normalnih ljudi pa smo mi od EU udaljeni 200 000 svetlosnih godina. Na vasu veliku zalost mi smo mnogo blizi istoku nego zapadu. . . A vi ako vam se svidja EU idite tamo posto je to zemlja gde odes i odmah dobijes platu od 1000 000 evrai i taleviziji mozes da gledas sve lepe stvari lezbejke (britni spirs, kristinu ageleru, merlin mensona satanistu. . )
IP sačuvana
social share
Сви ће Срби као Југовићи, за крст часни на Косово ићи! Да одбране земљу благодатну, за крст часни и слободу златну!...
Edit by Belgrade: Regulisana velcina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Nema nista lose u tome da radis 5 dana kao konj i da si u fizickoj i psihickoj mogucnosti da izadjes samo vikendom. Poenta je da te neko zaista plati za taj krvnicki rad. Ovde se izlazi svakodnevno, i svake noci kafici i klubovi, splavovi i kafane su puni do 5 ujutru. Mi uglavnom zaradjujemo mizerno, a trosimo katastrofalno, pa se onda na kraju meseca zapitamo : U jebote, pa kako trosim vise nego sto zaradim, ili na sta su mi pare otisle ... nasa su deca obucena po poslednjoj modi, nose po nekoliko pari preskupih cizama koje kostaju pola necije plate. Ja se zapitam onda, odakle nama taj novac? Izgleda smo se adaptirali da zivimo na kreditima koje sam Bog zna kako uspevamo uopste da otplacujemo, mada nas niko ni ne pita ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Citat
Ne lupetaj i ne lazi ... sta drugo da ti kazem
A zta da kazem na tvoju zaglupljenost. . . Volim vas koji pricate onecemu sto ste gledali na U92 i sto slusate od Cedice. . . Sta da vam kazem u ovoj drzavi ima jos normalnih ljudi pa smo mi od EU udaljeni 200 000 svetlosnih godina. Na vasu veliku zalost mi smo mnogo blizi istoku nego zapadu. . . A vi ako vam se svidja EU idite tamo posto je to zemlja gde odes i odmah dobijes platu od 1000 000 evrai i taleviziji mozes da gledas sve lepe stvari lezbejke (britni spirs, kristinu ageleru, merlin mensona satanistu. . )
Ali prika osvesti se, ne postoji Istok, Istok je već na Zapadu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson Т550и
Citat
Evropski narodi(ali ne i pojedinci ozbiljni i samosvesni)su zaista u nekoj vrsti duhovne letargije,ali ni mi nismo ništa u boljoj situacij,jer i kod nas je jedan sistem vrednosti dobrano i već uveliko zamenjen drugim(to bar možemo videti po načinu razmišljanja pojedinaca).Mada ne volim one koji u kritikama svega sopstvenog idu u krajnost.Lepše im tudje g****od domaćeg meda!
Zato sto smo nazalost pali pod vlast koji pokusavaju da nam nametnu sve "evropske vrednosto"
IP sačuvana
social share
Сви ће Срби као Југовићи, за крст часни на Косово ићи! Да одбране земљу благодатну, за крст часни и слободу златну!...
Edit by Belgrade: Regulisana velcina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 17:38:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.