Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta raditi kad ti je muz nestalan i nestabilan?  (Pročitano 28836 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma ne znate vi ni jedno ni drugo sta hocete!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6070
Razmazena delim tvoje misljenje u ovom slucaju..Ti Jelena cas kudis cas branis muza..Sedni i "popricaj "sama sa sobom jer ocigledno ne znas sta zelis..Inace nije mi jasno kakav posao radis sa fakultetskom diplomom a imas tako malu platu  od koje ne bi mogla da se izdrzavas ako ostavis muza?(A verovatno bi on davao alimentaciju,i mozda jos i plus neke pare za decu ako ih voli..pa bi ti verovatno i tvoji pomogli..)Nije sve tako crno ..nego ti ne znas sta zelis..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Razmazena delim tvoje misljenje u ovom slucaju..Ti Jelena cas kudis cas branis muza..Sedni i "popricaj "sama sa sobom jer ocigledno ne znas sta zelis..Inace nije mi jasno kakav posao radis sa fakultetskom diplomom a imas tako malu platu od koje ne bi mogla da se izdrzavas ako ostavis muza?(A verovatno bi on davao alimentaciju,i mozda jos i plus neke pare za decu ako ih voli..pa bi ti verovatno i tvoji pomogli..)Nije sve tako crno ..nego ti ne znas sta zelis..

Tako je!
Hrabra zena uvek sve moze!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung S7
Ma daj........opet sam procitao apsolutnu glupost ...."ne moze da izlazi sam , samo ako ona ide sa njim" ......jbt....klasicno emotivno silovanje.Ja bih tu poslao socialnog radnika da preispita porodicno stanje i utvrdi da li su oni uopste sposobni da budu roditelji.....a dalje da ni ne idem...mislim.. Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 
Ma daj........opet sam procitao apsolutnu glupost ...."ne moze da izlazi sam , samo ako ona ide sa njim" ......jbt....klasicno emotivno silovanje.Ja bih tu poslao socialnog radnika da preispita porodicno stanje i utvrdi da li su oni uopste sposobni da budu roditelji.....a dalje da ni ne idem...mislim.. Smile
Ne kapiramo se!kad mu ja kazem da idem  s drustvom tu opet nastaje problem,ne moze on da sedi kuci a ja da izadjem pa krene i on s nama.Ja ga ne teram da izlazi uvek sa mnom- poenta je da se skloniod onog "olosa" jer mu izgleda on daje inspiraciju za takvo ponasanje.
Razmazena delim tvoje misljenje u ovom slucaju..Ti Jelena cas kudis cas branis muza..Sedni i "popricaj "sama sa sobom jer ocigledno ne znas sta zelis..Inace nije mi jasno kakav posao radis sa fakultetskom diplomom a imas tako malu platu  od koje ne bi mogla da se izdrzavas ako ostavis muza?(A verovatno bi on davao alimentaciju,i mozda jos i plus neke pare za decu ako ih voli..pa bi ti verovatno i tvoji pomogli..)Nije sve tako crno ..nego ti ne znas sta zelis..
Znam samo pokusavam na sve moguce nacine da opstane taj brak,nekima je najlakse dici sidro i otici .kad se uverim da stvarno vise nema sanse onda cao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 
Sada vam govorim kakva izgleda situacija posle silnih razgovora s njim,ne s moje strane nego od strane prijatelja,jer moja prica nema nekog uticaja ali njemu je stalo sta ce neko drugi da mu kaze .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ti nisi dovoljno hrabra da bi skupila snage da ga ostavis i suocis se sa zivotom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6070
Ne kapiramo se!kad mu ja kazem da idem s drustvom tu opet nastaje problem,ne moze on da sedi kuci a ja da izadjem pa krene i on s nama.Ja ga ne teram da izlazi uvek sa mnom- poenta je da se skloniod onog "olosa" jer mu izgleda on daje inspiraciju za takvo ponasanje.
Razmazena delim tvoje misljenje u ovom slucaju..Ti Jelena cas kudis cas branis muza..Sedni i "popricaj "sama sa sobom jer ocigledno ne znas sta zelis..Inace nije mi jasno kakav posao radis sa fakultetskom diplomom a imas tako malu platu od koje ne bi mogla da se izdrzavas ako ostavis muza?(A verovatno bi on davao alimentaciju,i mozda jos i plus neke pare za decu ako ih voli..pa bi ti verovatno i tvoji pomogli..)Nije sve tako crno ..nego ti ne znas sta zelis..
Znam samo pokusavam na sve moguce nacine da opstane taj brak,nekima je najlakse dici sidro i otici .kad se uverim da stvarno vise nema sanse onda cao.
Draga ja razumem da ti njega volis i da se trudis..ali shvati da se on nece promeniti ...Ili se navikni na takav zivot(i nemoj da se pitas" sta raditi kad ti je muz nestabilan" )ili skupi petlju i ostavi ga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma ne vredi coco...
Ona ne zeli da prihvati da se on nece promeniti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 
ok, onda da cekam situaciju kad bi to mogla uraditi jer zasad nemam povoda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.