Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta kada zavoliš najbolju prijateljicu... take 543545420797  (Pročitano 12891 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Nemam šta ni da se branim. Ali ajde. I nadam se da se koncentracija kukanja smanjuje.

Svesno sam uvek planirao da to sa vremenom zaboravim ili potisnem dovoljno da možemo da budemo samo prijatelji. Ili bar zavaravao sebe da je to ono što hoću. Računao da će svo sranje sa zdravljem konačno jednom proći i da ću krenuti da izlazim, upoznajem druge devojke. Naučim da muvam pa onda sve po redu vožnje. Pa da ću se tako onda konačno ohladiti od nje kao od devojke i da ćemo ostati prijatelji.  Koliko god sam je želeo nisam nikada načistio bio siguran da stvarno želim da se smuvam sa njom. Predobro me zna, svo vreme sam bio svestan koliko sam mek pred njom. Da budemo pošteni, nisam toliko bio svestan toga koliko se slabost i "finoća" gade devojkama, nego koliko sam znao kakvu moć ona i ovako ima nadamnom i da ta veza ne bi imala ni sadašnjost ni budućnost i da je teoretski bila moguća. To je ono zašto sam bio kukavica kada me je poljubila.

A od 2005. do pola 2008. zbog zdravlja stvarno nisam mogao da izlazim skoro nimalo, a i takav sam bio da... Jetra svo vreme skoro sjebana zbog antibiotika, od sedenja kući skupio 110 kila (na ‚177 visine), skoro svo vreme imao polu otvorenu ranu u ustima do kosti. I nisam bio za izlaske baš. Da čuknem vo drvo, valjda sam konačno izlečen, bar dovoljno da mogu da funkcionišem u društvu.

Ono ne znam, mislim da sam sada bar počeo da se snap out-ujem iz toga, sada kad mogu da vidim koliko otvoreno se igra sa mnom i dribla me unaokolo. Mislim da sam se bar malo pomirio sa ortacima, mada znam da moram da promenim ponašanje da bi me konačno posle toliko godina stvarno prihvatili u društvo. Izašao par puta, vrteo se unaokolo oko nekih devojaka. Bez nekog uspeha ali i bez nekih dramatičnih odbijanja i šamara. Smile

PS.

A jbg. Shvatao sam svo vreme da je ne privlačim kao muškarac, i znao da to ne mogu da promenim preko noći ako je uopšte i moguće. Ali što se prijateljstva tiče. Daleko više puta se ona meni poveravala koliko me voli i kako joj je drago da me ima za prijatelja.  Mislio sam da bar u to mogu da verujem.  Poruka u 3 ujutro negde u martu 2008. gde govori koliko me voli i koliko će zavideti toj nekoj srećnici. Konfuzija i konfuzija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ako pokusava da manipulise tobom, tu nema govora ni o ljubavi, ni o prijateljstvu.

Ni u jednom, ni u drugom odnosu, nema mesta manipulacijama. Ako je, pak, ima, onda tu nesto gaadno 'mrdi. Smiley
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
E sad sam jadan. I kukaću.
Ovoliku zavist, i ovoliki bes prema svima i prema sebi nikad nisam osetio.  "Ortaci" su bili na Kopu. Čak su me i zvali na vreme ali jbg. Ne mogu da dam preko 30,000 dinara na zimovanje kad sam pao sve ispite u januaru i februaru.

Svi su radili nešto, skoro svi su smuvali nešto, neki i više.  Smile Smile Ali i da sam otišao šta bih pa očekivao. Oni su svi lepi visoki vitki zgodni šarmantni duhoviti. A šta sam ja? Patetični kreten. Idiot nesposoban za život! Debelo ćelavo govno od štrebera koji ima social skills ispod nule.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
A reci jednu stvar.... Sta imas od kukanja, jadikovanja i oplakivanja samog sebe? Ima ljudi koji su u mnogo vecem sranju od tebe po zivotnim pitanjima (znam ih par licno), pa su jaki, drze se, cupaju i snalaze kako znaju i umeju.

Umesto da na zivot, okruzenje i ostalo gledas kao nesto lepo, nesto u cemu vredi ucestvovati i biti deo, ti ces da sedis kod kuce i da se lupas po glavi.... ne ide to tako....

Jedina stvar, koju nije nikako moguce vratiti ili zaustaviti je vreme, odnosno zivot.... dokle god budes mislio "ma opusteno, ne moram to danas da uradim, ima vremena" znaj da od toga nema nista. Sve sto zelis, zapocni sad i odmah. Zapitaj se jer zelis da ti zivot bude ispunjen losim mislima, odbacivanju nekih stvari ili zelis da ga provedes srecno.... Sreca je putovanje, nikako odrediste....

Bili su svi na kopu, zajebavali su se, smuvali svasta, dok si ti sedeo kuci, ucio i jbg pao ispite.... Desava se, ne postoji student koji nije pao ni jedan ispit ili kolokvijum...
Nisi imao kinte za zimovanje... Drustvo sigurno nije planiralo 2 dana pred put da ode, vec je to kombinovano mesec-dva ranije sigurno... za to vreme si mogao da zaradis novac radeci neki posao makar honorarno, a takodje i u slucaju da si zaista zeleo da ides, nasao bi novac na ovaj ili onaj nacin sigurno, i nemoj reci da ne bi jer to nije istina. Onaj ko zaista zeli nesto, nacice nacin.

Svi su vitki, zgodni, sarmantni, a ti si ovakav i onakav..... opet se vracamo na ono prvo.... hoce li te kukanje uciniti vitkim i zgodnim? nece.... tome ce te uciniti tezak fizicki rad na sebi i svom telu.... Opet se vracam na boldovan text iznad, ako nesto zaista zelis, nacices nacin....

Zapitaj se jer zelis da nesto promenis na sebi, ukoliko time vec nisi zadovoljan, ili imas nameru da se zakopavas sve dublje i dublje.
« Poslednja izmena: 11. Mar 2009, 02:13:06 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
E sad sam jadan. I kukaću.
Ovoliku zavist, i ovoliki bes prema svima i prema sebi nikad nisam osetio.  "Ortaci" su bili na Kopu. Čak su me i zvali na vreme ali jbg. Ne mogu da dam preko 30,000 dinara na zimovanje kad sam pao sve ispite u januaru i februaru.

Svi su radili nešto, skoro svi su smuvali nešto, neki i više.  Smile Smile Ali i da sam otišao šta bih pa očekivao. Oni su svi lepi visoki vitki zgodni šarmantni duhoviti. A šta sam ja? Patetični kreten. Idiot nesposoban za život! Debelo ćelavo govno od štrebera koji ima social skills ispod nule. Smile Smile

Jbt koji nedostatak samopostovanja,za nepovjerovati.Bez uvrede,ali ja ovo za sebe ne bih napisao ni da sam u 3 puta goroj situaciji od tvoje.Decko,cini mi se da smo ista generacij ako se ne varam-poduzmi nesto po pitanju sticanja samopouzdanja i sto je jos vaznije samopostovanja.Kreni sa ucenjem,pocni trcati,kupi tegove i vjezbaj koliko ti zdravlj to dozvoljava.Nakon nekoliko polozenih ispita i 5-10 kg manje,gledaces svijet drugim ocima i cinice ti se da je samo nebo granica,vjeruj mi na rijec! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
Je l' ti to nas zajebavaš...  Smile  Iz jednog problema kroz petnaestak strana izniknu sto jedan problem....

Šta je sad... debeo si i ćelav? Pa šta, ima devojaka koje vole debele i ćelave... Patetičan si? Ima onih koje padaju na patetiku... šta još... ajd'  sad kad si krenuo nastavi, fali ti ruka, noga? Na rođenju su ti greškom izvadili mozak? Idi, čoveče, brbljaj i ludiraj se s ljudima.... dakle.... ako ti ne zatvore ovu temu, mislim da te šalju pravo u provaliju!!! Neko te 'sluša', odgovara ti, a ti samo nižeš nova 'sranja', i to ti prija i godi.... Muka mi je od takvih....
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Mogu da pomislim svasta lose za sebe, ali da mi ovo "prija i godi". Nikako. Iznosim svoja emotivna crevca potpunim neznancima na uvid, u nadi da cu od nekoga cuti koristan savet, jednu rec koja ce mi pomoci da se trgnem i odjebem sve probleme i pocnem da ih resavam konacno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
Šta hoćeš????? Da ti neko pokloni svoj već formiran karakter? Da neko uzme povodac i vodi te svojim putem? Šta?
Ako stvarno nisi u ovih dve stotine odgovora našao ni jedan koristan savet - jednu reč.... e pa druže ima mostova, pa biraj... Ja ti predlažem Brankov 
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Ne postoji rec ili recenica koju ti drugi mogu reci, a koja ce promeniti tvoj zivot. Motivaciju moras sam u sebi naci.
I ne zivi u proslosti, vec se orijentisi prvenstveno na sadasnjost, a onda i na buducnost. Dzabe sve dok ti ne utvrdis sta ti je cilj i sta zelis i zaista krenes ka njegom ostvarivanju.
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Konkretan odgovor si vec dobio- priFati se knjige i sjebi te ispite do kraja.Da znas samo kako raste samopostovanje kada krenu da se redjaju polozeni ispiti i ocjene u indexu.
Kazes da si celav i debeo.Za celavost nema lijeka,ako je posljedica lijecenja ali debljina se svakako moze regulisati tjelovjezbom.A kako ces se tek osjecati kada ti neka djevojka nicim izazvana pridje i pita te "jao,jel ti to treniras mozda nesto?!" (ok,malo lupam-nece bas ovako reci ali nesto dosta slicno mozes ocekivati  Smile ) .

I da,pobogu brate,nadam se da ne govoris i u real life-u da si jadan,bijedan i slicna sranja?! Smiley 1 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.