Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta kada zavoliš najbolju prijateljicu... take 543545420797  (Pročitano 12893 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6555
medjutim,licno vidjeti,razgovarati i biti u okruzenju zena koje trpe zlostavljanje mjenja perspektivu na taj problem.

U to verujem, medjutim nisam se dosad nasao u takvom okruzenju, tako da ih svakako ne mogu razumeti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N97
Lichno mislim da je on hteo reci isto shto i ja i vishe bode ochi drugi koji od kilometarskog posta izvuche bash tu rechenicu i potpishe.

Ovo shto je skle napisao, se pokazalo dosta puta u praksi, ali jebesh ti i to. Ako smatra da sam mekushac, valjda treba da me ohhrabri, pruzhi podrshku, a ne da pravi magarca od mene.

IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 
Stvarno, covek je skroz u pravu.... nema sta da se zgrazavate.... ako niste razumeli post, evo prevoda....

Sto si bolji prema zenama, vise ce te gaze .......

Sto si gori, vise ce te cene i postuju i zele......

Pa sad gde je covek slagao.....

Previse citate casopise comospolitenske mudrosti..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Konkretno u slucaju te devojke/devojcice, ona ima jednog od najbriznijih oceva koje znam, koji izdrzava celokupnu porodicu koja zaista ima dosta clanova... u par navrata je pokusavao da resi taj problem, ali se onda cerka i zena obruse na njega i on popusti, posto nema svrhe...

Inace... nisam ja rekao ni da je to normalno, ni da je dobro, ni da ja to opravdava... samo sam konstatovao da je to tako sa ne malim brojem zena...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6555
Ovo shto je skle napisao, se pokazalo dosta puta u praksi, ali jebesh ti i to. Ako smatra da sam mekushac, valjda treba da me ohhrabri, pruzhi podrshku, a ne da pravi magarca od mene.

Veruj mi, u pocetku mu je davala, nisi ni svestan koliku, podrsku. Bukvalno je napravila od njega frajera na kojeg su se lozile sve ribe na faksu. Al' ne vredi. Ona raskine sa njim, on juri za njom, ona pomisli ajd' mozda se opametio, pa opet budu zajedno, pa opet corak. Na kraju mu je par puta otvoreno rekla da nije musko, samo sto mu nije napisala referat o tome kako treba da se ponasa prema njoj. Ma ne vredi. Na kraju sam i ja poceo da je podrzavam, cak sam joj dao i par saveta kako da ga napravi budalom. I dalje je zove.

To je recimo primer, kako jedan muskarac ne bi tebalo da se ponasa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8-00
Stvarno, covek je skroz u pravu.... nema sta da se zgrazavate.... ako niste razumeli post, evo prevoda....

Sto si bolji prema zenama, vise ce te gaze .......

Sto si gori, vise ce te cene i postuju i zele......

Pa sad gde je covek slagao.....

Previse citate casopise comospolitenske mudrosti..

kakvi casopisi...zivotno iskustvo... Smile Smile   Smile Smile

Veruj mi, u pocetku mu je davala, nisi ni svestan koliku, podrsku. Bukvalno je napravila od njega frajera na kojeg su se lozile sve ribe na faksu. Al' ne vredi. Ona raskine sa njim, on juri za njom, ona pomisli ajd' mozda se opametio, pa opet budu zajedno, pa opet corak. Na kraju mu je par puta otvoreno rekla da nije musko, samo sto mu nije napisala referat o tome kako treba da se ponasa prema njoj. Ma ne vredi. Na kraju sam i ja poceo da je podrzavam, cak sam joj dao i par saveta kako da ga napravi budalom. I dalje je zove.

a ovo je primer zene skota.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
LG 8180
Oni su vishe mislili na to da za zhenom ne treba sheniti kao kuche. Tj. nadam se da nisu mislili na bukvalno maltretiranje.

Dobro je da je neko skapirao sta sam hteo da kazem...

@Sesiric - Pobogu devojko, napravi od mene siledziju i seljaka, zar si stvarno mislila da sam u fazonu da maltretiram devojku bukvalno?Covece...

edit - Skle je sve objasnio na 13 strani.
« Poslednja izmena: 09. Mar 2009, 16:53:51 od _AdaM_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
onda, u buduće ne potpisuj nešto sa čijim sadržajem se ne slažeš u potpunosti... ovo je dobronameran savet
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
eto,gospodjica ti lijepo rece Smile

ne mogu ja od tebe da napravim to sto si rekao,a vjerovao ili ne nikada ne mogu ni imati tu namjeru na jednom forumu.

i nisi ti nista mislio,ti si samo samo citirao i slozio se sa najglupljom recenicom iz kilometarskog posta.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7

A ha. I znači niko od njegovih "prijatelja" ne želi da mu kaže u čemu greši i šta mora da promeni, nego pomažu toj devojci da ga ismeva i pravi budalu od njega. Ismevanjem, ponižavanjem i kinjenjem nekog ko je slab nikad nećete napraviti jakim. Najviše što se može postići je Američka idila, dođe lepu u školu/na faks/posao sa punom torbom oružja i objasni ljudima i potom se ubije.
Izrugivanjem i ismevanjem se ne može neko podstaknuti da bude jači. Nikako. Predobro znam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.