Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta kada zavoliš najbolju prijateljicu... take 543545420797  (Pročitano 12975 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Ne moze ni na drugi nacin... to je stvar licne odluke...

Ono sto mozes da uradis je da mu kazes, to sigurno nece uroditi plodom, pokazes... ono sto moze da urodi plodom je da ucenis.. a moze i da postigne kontraefekat..

Sustina je da covek mora da odluci kad se sa time suoci, a zavisi od osobe do osobe da li je produktivno ili kontraproduktivno pomoci u tom suocavanju, izazivajuci ga...
I u slucaju loseg scenarija, verujem ipak da je bolje da se odigra u kontrolisanim uslovima Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Citat
Najviše što se može postići je Američka idila, dođe lepu u školu/na faks/posao sa punom torbom oružja i objasni ljudima i potom se ubije.

Svakome ko je ikad pomislio da uradi tako nesto, predlazem da prvo saspe sebi sacmu u glavu...
To je, uostalom, moj default odgovor na sve situacije tipa "ubio zenu, pa sebe..." ili "za moje probleme krivi su mama, tata, devojka\decko koji me je odbila, skola, drustvo, (dopisi sam).... "
Ubijanje drugih zbog svoje slabosti je najveci zlocin i takvi ljudi ne treba ni da postoje na zemaljskoj kugli...  Smile
« Poslednja izmena: 10. Mar 2009, 09:59:22 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne mogu i pored sve svoje zelje da shvatim sta je toliko lose u tome sto nas neko jednostavno nece Smile

vidim da postoje ljudi koji se tesko ili nikako mire sa cinjenicom da nas neke osobe jednostavno ne mogu voljeti.

potpuno normalna stvar je da budemo odbijeni i ne postoji osoba kojoj se to nije desilo,
kojoj se nije desilo da bude u jednom trenutku u svom zivotu odbijena.

fascinantno je kako neki od toga naprave stvar ravnu grckim tragedijama Smile

mislim da je stvar nedostatka samopostovanja ukoliko necije "ne"...na sve nacine pokusavamo da pretvorimo u "da"...

neki nemaju mjere,neki nemaju samopostovanja i vrlo cesto se prelazi u neku vrstu opsesije,pa ne mogu i da sa strahom ne pomislim na one koji su predmet necijeg slijepog obozavanja.

upravo profil takvih ljudi na kraju bivaju u crnim hronikama.
nazalost,cesto povuku jos neke sa sobom.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
PA, naravno da nemaju mere...
Nisu oni jadni nista krivi...kriv je neko drugi, treci, osmi...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6555
A ha. I znači niko od njegovih "prijatelja" ne želi da mu kaže u čemu greši i šta mora da promeni, nego pomažu toj devojci da ga ismeva i pravi budalu od njega. Ismevanjem, ponižavanjem i kinjenjem nekog ko je slab nikad nećete napraviti jakim. Najviše što se može postići je Američka idila, dođe lepu u školu/na faks/posao sa punom torbom oružja i objasni ljudima i potom se ubije.
Izrugivanjem i ismevanjem se ne može neko podstaknuti da bude jači. Nikako. Predobro znam.

Kao prvo, ja nisam njegov prijatelj vec njen. Decka sam upoznao i video se s njim par puta. Nakon kracih razgovora sam shvatio da je to osoba koja za sebe veruje da je popio svu pamet ovog sveta, a ne zna neke osnovne stvari. Prema nekim ljudima jednostavno moras da budes okrutan, ili da bi ih naterao da shvate neke stvari i da se promene, ili da bi ih oterao od sebe, kad vec nisu sposobni da se promene, za sopstveno dobro.

Zivot nece da te mazi i pazi. Nece na svakom koraku neko da te tapse po ramenu, da te razume, i saoseca sa tobom. Svet oko tebe je okrutan, ako nisi sposoban da grizes, bices pojeden. Neko to shvati pre, neko to shvati kasnije, neko zavrsi u crnoj hronici. Postoji samo jedno pitanje koje treba da postavis sebi. Sta ces da budes?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
@sesircic

Ima mnogo toga strasnog u tome...
I iz ove perspektive ti to mozda izgleda kao nesto sitno, smesno...
Ali iz neke druge... to moze biti cist horor...
Izmicanje tla pod nogama...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6555
Definitivno izmicanje tla pod nogama. Samo zavisi koliko ces da padnes i da li si sposoban da se ponovo uzdignes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Jednostavno postoje ljudi koji svoje postojanje baziraju na nadi da ce se nesto desiti... ali nikad nemaju fall back resenje...

Previse su nesrecni, usamljeni, ocajni i ne treba im mnogo da uzlete, samo ne umeju da slecu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
valjda je problem kada sve,ali bas sve svedete na jednu osobu.

kazu...da je sreca zvijezda od stakla,mnogi bi je ljudi opet dali drugome da je cuva za njih.

a drugi covjek ce je,neminovno, slomiti.

valjda to znaci da drugome covjeku ne mozemo i ne smijemo natovariti to breme na pleca.
breme tipa "ti ces me usreciti,od tebe zavisi da li cu biti srecan".

a ljudi se ponasaju samo kao ljudi.
ni vise,a ni manje od toga.

tesko je kada se ne nauci kroz zivot da sreca zavisi samo od nas...da drugi mogu,ali i ne moraju da nas vole,a da od te cinjenice ne zavisi nasa ljubav prema sebi samima.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6555
Ne mozemo da sedimo i cekamo da se nesto dogodi. Nikad se ne dogodi. Mi moramo da budemo ti koji ce uciniti da se nesto dogodi. Nasa sreca zavisi samo od nas samih. Druge osobe mogu samo da je upotpune.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.