Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta kada zavoliš najbolju prijateljicu... take 543545420797  (Pročitano 13036 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Da li je neko primetio da ovde izvestan broj muskaraca zastupa jednu ideju, a slican broj zena radikalno drugaciju?
Stoga, ponovo: zene vs.  muskarci

Podriva li to neciju teoriju da smo svi jednaki, da je ovo jedan harmonican i izbalansiran svet, i da se mi uopste PITAMO ili imamo nekog presudnog znacaja u opstem toku. . . ?

Kad sam vec tu, iz nekog razloga moram da napomenem - naravno da nisam mislio na fizicko nasilje.  Mislio sam pre svega na jednosmerni macho tretman (a i sam macho pojam je virtuelan, muskarci su ga projektovali nakon sto su uvideli da bez imalo truda uz pomoc "macho ponasanja" mogu uspostaviti kontrolu), silence treatment, i mentalnu torturu.  Naime, muskarci su osvestili cinjenicu da sakrivajuci osobine koje dele sa zenama (emotivnost pre svega) u njihovim ocima postaju drugaciji, a u zeninoj blagoj zbunjenosti (koja JEDNAKO pripada muskarcima, ali je u istom maniru kriju) automatski i superiorniji.  Dakle, blago receno zloupotreba okeanskih dubina ljudskog bica, bliznjeg svog.  Za to nisu krivi ni muskarci ni zene, kriva je ljudska zloba, instinktivna potreba za markiranjem teritorije.  U prirodnom poretku stvari jasno vidimo da muskarac jeste dominantan, ali u slobodi koja nam je data (dok zivotinjama nije, jasno) nismo odrzali savrseno uredjenje, vec smo, svesni slobode, uzeli da komplikujemo.  Do danasnjice smo se mozda vratili na nesto slicno osnovnoj ideji, ali vec je previse slojeva prisutno da bi to bilo to. . .  Zbog toga se ovde i raspravljamo.  Nazalost.

I da, Anea, ne mogu da verujem da si nekome rekla da ne bude bezobrazan. . .

P. S.  U smirenju cemo pronaci zajednistvo.  Svet mozda i jeste harmonican, ali mi smo pre svega deo njega, stoga nema "gledanja fudbala", da se tako izrazim (ili igras, ili ne igras, nema trece).  Od jedinke polaze promene, od svakoga zavisi sve.  Ali cela ta hipoteza pada u vodu ako dodje do rasprave.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Citat
I da, Anea, ne mogu da verujem da si nekome rekla da ne bude bezobrazan. . .

Pa, kad jeste...
Svi bas njega zele da povrede... Svi bas njemu govore... Svi samo o njemu misle...

A ja sam komentarisala Gambinov post... tz...  Smile

BTW. S kim imamo cast da razgovaramo? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Dobro. Zahvaljujem se svima na strplljenju. Izvinjavam na nezgodnim rečima.
Pošto je zaključeno da sam izmišljen, dakle ne postojim, pa su i moji problemi izmišljeni, dakle nepostojeći. Neka se zaključa tema da ne gubite svoje dragoceno vreme više na gluposti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mislim- dakle postojim..... ti, ne misliš, samo razmišljaš.... i ako sam ja ocenila da je lik sa problemom izmišljen, ne znači da su i ostali... to je moje mišljenje, i stojim iza njega, a ako tebi, ukoliko zaista postoji (nadam se da ne) takva osoba, odgovara ova priča, nemoj zatvarati, evo ja obećavam, suzdržaću se suvišnih komentara i povlačim se....     Smile
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Miganiya Smile

upucajte me odmah ako se bude stvorio svijet u kome se svi slazu i gdje ne postoji polemika.

ono sto ti vidis kao svadju i kao konfrotaciju izmedju muskaraca i zena,ja vidim kao raspravu i spremna sam da tvrdim da je razmjena misljenja,u kojoj nuzno ne moramo da se slazemo,i neophodna i dobra.

ona dovodi do razsrijesenja.
jedino iz nje se nesto da nauciti...
ona,zaista,ne boli Smile
ako ikoga i boli...onda taj neko treba da se zapita oko svojih uvjerenja i materijala od koga je sazdan.

ja svoje virtuelne sagovornike ne dijelim na muskarce i zene.
dijelim ih na dobre i lose( u smislu komunikacije)...
na one sa kojima se slazem ili sa kojima ne.
na one od kojih nesto mogu nauciti i na one koji me zatupljuju.
i da ne nabrajam... Smile

o razlikama izmedju polova o kojima pricas...da,postoje.
aleluja Smile
ja glasam za te razlike.
ne vidim nista lose u tome,cak vidim i kao pozeljno cinjenicu da mi jesmo razliciti...a upravo zbog toga smo toliko i potrebni jedni drugima i na koncu svega...zbog toga se i volimo Smile

teorija da smo svi jednaki je jebena budalastina.
kao sto rekoh,mnogo puta do sada,naravno da nismo.
ne treba ni da budemo.
to je utopija.
to ni evolucija ne priznaje.

i da,ne odgovaram redom...sloboda se ispituje,sloboda koja nam je data..pa da,nekad se i zakomplikuje
Smile
covjek ispituje dubine drugoga i to nuzno nije zlo Smile
kako bi smo se upoznali,i drugoga i sebe,ako ne bismo "cackali" granice slobode i dubine drugoga?

ukoliko to "cackanje" nije svadja sa drugim (a zna se sta svadja jeste) onda to moze da bude samo kontruktivno i na opste dobro.
« Poslednja izmena: 14. Mar 2009, 15:17:55 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mislim- dakle postojim..... ti, ne misliš, samo razmišljaš.... i ako sam ja ocenila da je lik sa problemom izmišljen, ne znači da su i ostali... to je moje mišljenje, i stojim iza njega, a ako tebi, ukoliko zaista postoji (nadam se da ne) takva osoba, odgovara ova priča, nemoj zatvarati, evo ja obećavam, suzdržaću se suvišnih komentara i povlačim se....     Smile

Izvinite ako sam Vas nečim uvredio ili iznervirao.

Ali stvarno ne znam šta da kažem. Nisam otvorio temu da lažem ljude izmišljenim pričama. Sve što sam ja napisao je bilo relativno prilično iskreno i istinito. Jbg lako reagujem na negativne komentare, i uvek bez zagledanja u detalje pomislim da su upućeni direktno meni. A u onome što je upućeno meni ću uvek videti samo negativno  i kritiku.
Shvatam da je to mana.
I znam da ne smem da kukam i da moram da naučim da ne kukam, ali, da li shvatate kako ponižavajuće deluje kada vas neko otpuži da ste sve ovo izmislili i da ne postojite.

Ipak, daleko više ovde pročitam i pokušam da shvatim nego kad protrčim pola sata kod psihologa svake 2 nedelje.
« Poslednja izmena: 14. Mar 2009, 15:49:34 od thelastone »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Pa to je dobro, učestvuj aktivnije u komunikaciji. Reci nam da li si doneo neke odluke u smislu popravljenje kvaliteta svog života. Kakvi problemi su nastali kad si pčeo da ih realizuješ. Šta si prihvatio i u čemu si imao uspeha. Ima ovde dosta dobronamernih ljudi ali ako mi dajemo savet, ako nema tvog dgovora izgleda kao da smo se mi trudili uzalud. Odnosno od tebe dobijamo odgovr samo kad se naljutimo ili komentarišemo nešto kako tebi ne odgovara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i nemoj da stavljas akcenat na to da se nekome ovdje dopadnes ili ne.
nemoj biti toliko opterecen sa tim.
postoje mnogo vece sanse da se to desi ukoliko ti ne bude stalo do toga.

i pobogu...gdje si naucio da bas svi moraju i trebaju da te razumiju? Smile

ne znam koliko godina imas,ali na momente imas reflekse sedmogodisnjaka...bez uvrede Smile
sedmogodisnjaci su beskrajno simpaticni vecinu vremena,je l?

probaj sa ljudima ovdje razgovarati bez tog stava...
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ne, nisi me bilo čime uvredio niti to možeš, samo sam ti ukazala na još jednu grešku  Smile Na osnovu onoga što sam ja iznela ti sudiš i o tuđem mišljenju... Nemoj to da radiš, i još gore, nemoj na ovakav moj stav reagovati sa "da ne gubite svoje dragoceno vreme više na gluposti" Opet pozivaš na sažaljenje. Čemu to?
Iskreno se nadam da će naići neko ko će uspeti da ti pomogne, bez obzira što, iako si potražio pomoć,nisi baš spreman da sarađuješ.

IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Ima ona rasprava izmedju Ilije Cvorovica i Petra Jakovljevica, kad Ilija kaze "Nisam lud Jakovljevicu, ja sam savrseno normalan..." ... a Petar mu na to odgovori... "Onda je to strasno... da niste ludi, a da se tako ponasate..."
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.