Double Agent sam imao na kompu ali nikako nisam mogao da ga pokrenem. Pokušavao dosta puta i na kraju obrisao. Zatim sam instalirao Conviction koji sasvim lijepo radi. Kada na njega dođe red odigraće se. Ali prema ovome što sam do sada mogao da pročitam, djeluje mi idealno za početnike. Uglavnom puškaraš, pa se malo po malo učiš stealth pristupu. Čini mi sekao dobra priprema za starije dijelove.
Ubisoft generiše slične probleme počev od prvoga nastavka - nedostaju razni "dodaci" (tipa Aigea,DirectX,VisualC+...). Kod Conviction-a,provališ li taktiku (za frustrirajuće nivoe) koju opisah gore i krljaš li uredno sve izvore svetla pištoljem sa prigušivačem (za koga imaš neograničenu količinu municije !?) , igra postaje veoma laka za prelaženje.Prethodni su nastavci ipak teži.
Mislim da je iznad proseka, ali se slažem za trailer.
Igrao sam je samo 7-8 sati bez kontinuiteta ,ali mi nije bila dosadna ni trenutka - naprotiv.Pokreti zombija su dobro odrađeni,čak mi ni eksterijeri (plaža,sunce,tropska šuma...) nisu preterano smetali (mada mi je takve ogadio Krajtek).Najveća zamerka koju imam je spawn zombija na jednim te istim lokacijama (broj "žitelja" jednoga ostrva je ipak ograničen i čini mi se da bi nakon čišćenja određene oblasti igra bila uverljivija da su se forsirala slučajna naletanja na grupice zalutalih zombija).
« Poslednja izmena: 17. Jul 2012, 18:35:51 od Torivoje »
na kompu u neki folder nadjoh instalaciju za Max Payne 2 i to igram
i odusevio sam se dokle vise guraju tehnologiju pa sam narucio tablet(1.5ghz dual core,1gb ddr3 ram, quadcore mali400 512mb gpu, android 4.0.3) da bih odigrao ove igrice
« Poslednja izmena: 20. Jul 2012, 10:24:49 od Lazar@ »
Nista, ostao sam bez ideja i igara.. Cekam nesto novo, eventualno kupujem konzolu, pa na njoj sve propustene hitove.
Da igrači ostaju bez ideja šta igrati nikada neću moći da shvatim. Ja imam bar 100 igara na čekanju... Problem je samo što kako sam stariji sve manje i manje vremena imam za igre.
A što se konzole tiče to ti je svakako pametan potez. AKo uzmeš PS3 probaj Demon's Souls, Vanquish, Castlevania: Lords of Shadow, Castlevania: Harmony of Despair, Dante's Inferno, El Shaddai: Ascension of the Metatron, Ni no Kuni, Sonic the Hedgehog (iz 2006.e godine)...