I dalje Avernum 5. I umorio sam se više (ne smorio ). To je tekstualni, politički RPG sa milion text boxova i dijaloga. A kako se nalazim na počeku ispitnog roka, i po čitav dan moram da učim još i to me ubija u pojam. Umaraju mi se oči, a imam dioptriu -2,5:-3,0. Juče sam ga igrao pola sata, dana samo petnaest minuta. Stigoh do Mucka (Azure Gallery).
Zbog toga sam dosta igrao Streets of Rage Remake modove. Prešao At The Movies (Director's Cut), Celestin X's Survival prvi i drugi paket te u Boss Rushes of Rage prešao tri rute, a u čevrtoj mi isteklo "final Boss" vrijeme.
Danas sam igrao i Unreal Tournament 2004 modove. Defence Alliance 2 i Killing Floor. Ako neko od vas ima UT2k4 verziju Killing Floor-a mogli bi da odigramo koju partiju zajedno.
i dalje si zaglavljen u proslosti sa ovim "igricama" koje vise niko odavno ne igra??
Šta me briga što nisu popularne. A da su stare i nisu:
Avernum 5 - 2008.
Streets of Rage Remake - 2011. (kao i većina modova)
taj avernum za kojeg sam kazes da je textualni rpg sa milion text boxova i dijaloga,to ti nazivas igrom?? meni takva "igra" pre lici na neku vrstu zatvorske kazne! ne znam ni zasto ovo pisem,sam sebi sam smesan!
Assassin's Creed Revalations( iako sam ga presao x puta), Max Payne 3 (takodje), PES 2012 (sa ortacima uvek), i Ghost Recon Future Soldier i Spec Ops The Line (jos uvek prelazim)
taj avernum za kojeg sam kazes da je textualni rpg sa milion text boxova i dijaloga,to ti nazivas igrom?? meni takva "igra" pre lici na neku vrstu zatvorske kazne! ne znam ni zasto ovo pisem,sam sebi sam smesan!
Avernum, po onome što sam video, je prava old school RPG igra, gde joj takva grafika i tone tekstova daje određeni šmek. (definitivno moram da je probam posle ispitnog roka )
Pored toga, nemaju svi razvojni timovi para za dobru grafiku, animacije i zvuk.