Podsetio se Splinter Cell-a ( "Double Agent"). Originalna kopija,krpljeno sa mreže,ali bagova koliko hoćeš ! Nastavak u kome je Ubisoft dao koliko-toliko solidnu priču (ljubiteljima serijala) , ali je ozbiljno skrljao fiziku (Sem Fišer je manje gipkiji i slabije reaguje na okruženje nego u prvom delu). Šteta što nije dato više vremena za dovršavanje sekundarnih zadataka.Nemoguće je odraditi sve sa spiska ako čovek igra prvi put,ili (kao ja) nakon pauze od par godina. Igrao na Win7 x64 . Pominjem zato što je prvo odbilo da se instalira,izlistalo mi da sistemu nedostaju Dx 9 (!?) i odgovarajuća grafa (upola slabija od moje) ... Eh,Ubisoft,Ubisoft...
« Poslednja izmena: 15. Jul 2012, 08:30:22 od Torivoje »
Dovršio i " Splinter Cell: Conviction " da bih zatvorio čitav serijal na ovome hardveru.Apsolutno odbilo da proradi na Win7 x64 (istina,u pitanju je R.G.Mehaniksovo prepakivanje). Sem Fišer je dobio novu ,povremeno životinjski ružnu i tupu fizionomiju,što je ozbiljan propust (ovo nije čak ni lice tipa à la Belmondo,ovo je lice koje ne odslikava ni mrvicu natprosečne inteligencije koja je kroz prethodna 3 nastavka pokazivana).Povrh svega,Fišer slabije no ikada reaguje na okolinu (nema više poznatih "lepljivih prstića" i radosti veranja) ,a kada trči - čini to na odbojan , apsolutno derpe izgledajući način ( dugogodišnja fizička aktivnost i formirano mišićno tkivo neke oblike kretanja ipak ne dopuštaju ! ) . Dobar način da se lagodno izađe neokrznut iz 2-3 situacije (npr. pod-nivo sa potpredsednikom) sa gomilom protivnika koji će vas izrešetati : uspnite se uz najbližu cevku do plafona i rokajte ih isključivo (jednom po jednom) bombama na daljinsko. Generalna ocena - previše napucavanja,premalo šunjaže (što odudara od serijala) ... Najbolji momenti igre su - (povremeno duhovite) verbalne provokacije koje vam protivnici upućuju.
Dovršio i " Splinter Cell: Conviction " da bih zatvorio čitav serijal na ovome hardveru.
Double Agent sam imao na kompu ali nikako nisam mogao da ga pokrenem. Pokušavao dosta puta i na kraju obrisao. Zatim sam instalirao Conviction koji sasvim lijepo radi. Kada na njega dođe red odigraće se. Ali prema ovome što sam do sada mogao da pročitam, djeluje mi idealno za početnike. Uglavnom puškaraš, pa se malo po malo učiš stealth pristupu. Čini mi sekao dobra priprema za starije dijelove.
Mislim da je iznad proseka, ali se slažem za trailer. Inače zabavnija je u Coopu, kada ga igraš sam praznija je od Fallouta 3 (igre koja treba da je prazna).