Avernum 5 Rayman Origins Streets of Rage Remake Spider-Man: The Video Game Batman Forever: The Arcade Game The Berlin Wall Battle Bakraid - Unlimited Version Superman (Arcade)
Witcher 2 Ne mogu da predjem prvog bosa zbog baga(a imam enhanced ediciju)...jel jos neko zapeo na borbi sa Kayranom? Kad mu odsecem 4 pipka,popnem se na onaj pipak koji te ponese i ispritiskam levi klik da se napuni bar do kraja,samo me baci sa pipka...a navodno bi trebalo da se pojavi da pritisnem space da me prebaci na neki kamen il sta vec...
Witcher 2 Ne mogu da predjem prvog bosa zbog baga(a imam enhanced ediciju)...jel jos neko zapeo na borbi sa Kayranom? Kad mu odsecem 4 pipka,popnem se na onaj pipak koji te ponese i ispritiskam levi klik da se napuni bar do kraja,samo me baci sa pipka...a navodno bi trebalo da se pojavi da pritisnem space da me prebaci na neki kamen il sta vec...
ne pamtim odavno je bilo valjda treba da mu ubacis bombu neku ili tako nesto
ne mogu sad da kucam, tebi ovo treba promotaj na 2:50 i gledaj odatle
ne mogu sad da kucam, tebi ovo treba promotaj na 2:50 i gledaj odatle
Hvala za link,gledao sam ga jos pre,ali nije pomoglo... Problem je sto se igra izbaguje svaki put kad se popnem na pipak(a do tog dela doguram svaki 5,6 pokusaj...) i ispritiskam levi klik da bih dopunio onaj QTE bar,pipak me samo baci dole umesto da me baci na neki kamen odakle treba da ga dokrajcim... Jos jedna stvar koja me nervira je to sto svaki put kad prodje intro pre bosa,slika se zamraci na par sekundi i bukvalno kad se stvori slika imam pola sekunde da se pomerim inace me zgromi pipkom... To sve kad se sabere sa konstantnim lagom koji imam(igram na low,i opet mi poprilicno laguje...konf:amd phenom x4 quad core 2.1,radeon 4650 1gb,4gb ram) i tezinom igre=nemoguca misija
Prešao Sonic Drift, Sonic the Hedgehog: Triple Trouble, Vs. Wrecking Crew, Yoshi's Safari, Path of Shadow Dancer (2x), Golden Rage (3x), SOR4: Rage In Time (2x) i Chip 'n Dale Rescue Rangers.
Sada igram Avernum 5. Čitav jun i jul ću da ga gulim.
Baš kak sam i rekao prije dva mjeseca. Kraj jula će se poklopiti sa prelaskom A5.