Mislim da je neukusno to mene da pitas jer sam pravi noob sto se tice Battlefielda.Odigro sam BF3 Betu, i ovo mi je prvi original Battlefield koji igram full verziju(pricam o BFBC2)... pre toga sam igrao BF2 i BF 1942...
Ne snalazim se najbolje u igri(jos ucim moze se reci) jer sam naviko na kontrole iz Call of Duty-a.Battlefield ima totalno drugacije kontrole misa i tastature, naprimer u BF nemozes da drzis strelicu gore i strelicu desno i da trcis ka cosku(u severoistocnom pravcu) dok u MW3 mozes.
Sto se tice gameplaya ima nekoliko bagova. npr vozis tenk i prodjes kroz ogradu(ne srusis je, nego samo prodjes kroz nju), takodje mi se cini da osoba koja ume da vozi helihopter obicno ima najvise ubistava, bar je tako dok sam ja igrao.Ti vidi pa probaj, pa ako ti se svidi !
Ja rokam neke klasik igrice koje sam propustio jerbo nove ne mogu jer imam sranje od kompa. I to: Grim Fandango (sjajna igrica), Resident Evil 4 (onako, kao, nista posebno) i Final Fantasy VII (odlicna).
I dalje Avernum 5. I umorio sam se više (ne smorio ). To je tekstualni, politički RPG sa milion text boxova i dijaloga. A kako se nalazim na počeku ispitnog roka, i po čitav dan moram da učim još i to me ubija u pojam. Umaraju mi se oči, a imam dioptriu -2,5:-3,0. Juče sam ga igrao pola sata, dana samo petnaest minuta. Stigoh do Mucka (Azure Gallery).
Zbog toga sam dosta igrao Streets of Rage Remake modove. Prešao At The Movies (Director's Cut), Celestin X's Survival prvi i drugi paket te u Boss Rushes of Rage prešao tri rute, a u čevrtoj mi isteklo "final Boss" vrijeme.
Danas sam igrao i Unreal Tournament 2004 modove. Defence Alliance 2 i Killing Floor. Ako neko od vas ima UT2k4 verziju Killing Floor-a mogli bi da odigramo koju partiju zajedno.
I dalje Avernum 5. I umorio sam se više (ne smorio ). To je tekstualni, politički RPG sa milion text boxova i dijaloga. A kako se nalazim na počeku ispitnog roka, i po čitav dan moram da učim još i to me ubija u pojam. Umaraju mi se oči, a imam dioptriu -2,5:-3,0. Juče sam ga igrao pola sata, dana samo petnaest minuta. Stigoh do Mucka (Azure Gallery).
Zbog toga sam dosta igrao Streets of Rage Remake modove. Prešao At The Movies (Director's Cut), Celestin X's Survival prvi i drugi paket te u Boss Rushes of Rage prešao tri rute, a u čevrtoj mi isteklo "final Boss" vrijeme.
Danas sam igrao i Unreal Tournament 2004 modove. Defence Alliance 2 i Killing Floor. Ako neko od vas ima UT2k4 verziju Killing Floor-a mogli bi da odigramo koju partiju zajedno.
i dalje si zaglavljen u proslosti sa ovim "igricama" koje vise niko odavno ne igra??