Poceo danas konacno da igram Skyrim tj. juce i za sad sam zadovoljan(napokon imam hardware za ovo cudo). Prelazim ponovo Oddworld - Abes Oddysee (ovaj put spasavam sve, ne ostavljam nikoga ), brzo se iznerviram kad izginem x puta na jednoj sceni i svakii put me vraca 100 kilometara nazad na zadnji checkpoint . Uglavnom napredujem, polako, ali ide...
Prelazim ponovo Oddworld - Abes Oddysee (ovaj put spasavam sve, ne ostavljam nikoga ), brzo se iznerviram kad izginem x puta na jednoj sceni i svakii put me vraca 100 kilometara nazad na zadnji checkpoint Smile. Uglavnom napredujem, polako, ali ide...
To je tako kraljevska igra Igrao sam je i kao klinac a i pre par godina.
Mocna igra skroz, igrao sam je i presao kad je izasla (znaci '98 ili '99) budi u meni nevjerovatnu nostalgiju ili sta vec.. Zbog toga najvise volim igre i igram ih sad vec i kad sam stara mrcina.
Igrao sam takodje i Oddworld - Abes Exoddus, presao sam ali isto nisam spasio sve "zelembace".
Sad sasm "nabavio" Oddworl The Oddboxx, pa planiram uzivati u ovome, a i imam i slobodnog vremena.
tek sad posle vise godina imam zver od kompa i ne znam sta cu pre
Evo lektire sto se mene tice.. Half Life 2i epizode, Portal (ako ti se svidi onda i Portal 2) , Witcher 2 .. Tu sam se najvise zabavio.
- Dosta igara me je smorilo samo grafikom. Npr Dirt 2, bio sam odusevljen sto imam dobar komp za takvu grafiku jedno 2-3 dana.. posle smorim se i skontam da je gameplay ipak gameplay.