“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Evo ti instant resenje : Uhvati ga za ruku kazi mu da ga volis,kreni da ga poljubis.. Ako te ispali ..pogledala si mi profil...dakle znas cime se bavim
Evo ti instant resenje : Uhvati ga za ruku kazi mu da ga volis,kreni da ga poljubis.. Ako te ispali ..pogledala si mi profil...dakle znas cime se bavim
Nije tako, samo joj treba vremena... reci ce ti za koju godinu
Nema se vremena
Hahaha... evo opet sam ti pogledala profil da vidim čime se baviš. I mogu samo da ti zavidim koliko posla imaš da ne dižeš glavu sa računara i burek foruma. Svaka čast momče! ma zavide tebi mnogi!
A istina je da će mi trebati vremena da mu priznam da mi se svidja ako on to uopšte uspe kao gospodin iz priče za koga sam sigurna da je jedini u mom životu sa takvom ulogom!
Cekam januarski ispitni rok..pa mi ovo samo za dzeparac.. Kako to da ne smes da priznas..nego jedes samu sebe. Evo ja ti ruku dajem ako uradis ovo sto sam ti reko da je tvoj..Pod uslovom da je istina ovo sto si napisala. I imam jos jedno pitanje..Sto si se registrovala kao musko..Da nisi ti od oni
hahaha... zašto misliš da sam išta od ovoga slagala? pa nisam tražila pomoć oko neistinite priče, bilo bi onda uzaludno trošiti vreme na tako nešto! i odakle tebi to da sam se registrovala kao muško, kada nigde nije tačno naznačeno? možda ti potajno želiš da sam od oni? :p