Šalim se... Primetio sam da ti je to baš teško da mu kažeš... Znači da ti je baš stalo do njega i plašiš se da ćeš uraditi nešto zbog čega ćeš posle zažaliti. Ali preokreni to u svoju korist. Nek preovladaju tvoja osećanja prema njemu. Budi iskrena, i znaćeš na čemu si. Češći su slučajevi kad je bolje znati nego ne znati. A i gledaj objektivno: Ako ti ne uspe... Pa nije ni prvi ni poslednji put... Jesi izgubila, ali dugoročno gledano, na blagom dobitku si. Naučila si nešto...
Ako ti uspe, onda još bolje... Dobila si i jare i pare.
A šta da radim... kada odu prijatelji moji... kada ode djevojka na koju bacam oči...
Zanesoh se...
Vidi. Postoje dve solucije. Jedna je da si zaista ukapirala da taj momak nešto vredi a druga je opsesija. Prvo bi trebala da raščistiš sa sobom šta je od ta dva. Ti tvrdiš da je ovo prvo u pitanju, ali sam siguran da on misli da je ovo drugo. Postoje slučajevi u kojima ljudi... ok loše sam ovo započeo... da pođem iskreno i od sebe Nekada sam, pre par godina bio površna bitanga koja se igrala s osećanjima devojaka. Klasičan klinac srednjoškolac. Mnoge su se ložile na mene a ja ih zavlačio, palio i kasnije 'ladio. Međutim, u nekom trenutku neka od tih devojaka ako nađe dečka i osetim da mi nedostaje njena pažnja, bio bih u stanju da je uvučem u vezu sa mnom... i da stvarno budem s njom... ali ubrzo provalim da sam zapravo samo bio opsesivan i da sam se osećao kad da mi je nešto oduzeto što mi inače pripada (moš misliti)... i vrlo brzo bih raskinuo. Isto tako i on nema poverenje u tebe... a pritom verovatno tvrdi i pazar ko neka curica. Ukoliko raščistiš sama sa sobom da to nije opsesija jer te kulira i zaista misliš da bi imala perspektivu s njim... budi iskrena prema njemu. Najvažnija je iskrenost. Odvedi ga na neko lepo mesto (izoluj ga na sve načine od bežanije ) i predoči mu celu istoriju koju ste prohodali zajedno, ono što si prošla s njim i način na koji su se menjala tvoja osećanja prema njemu. I malo nežnosti za kraj.. hmm... ne mož' da omane. Ako iskrenost ne upali. ... Onda ti se sviđa pogrešan momak.
Ali pre svega raščisti sama sa sobom (i kuhinjom i kupatilom) šta želiš i šta osećaš. Ja sam došao sebi, ipak sam bio dripac nekad... ali ko može da se pohvali da nije u tim godinama. Sad kad vidim sve te devojke oko mene, i njihove sjajne osobine poput inteligencije, duhovitosti, pragmatičnosti... ja uvek izaberem onu pravu ... onu sa najvećim sisama. Uživaj.
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
Pre svega, SREĆNA NOVA GODINA SVIMA! Želim vam puno zdravlja, sreće i ljubavi a ostalo koliko ima
@ WhiteGoa: hahaha... kakav si ti car! Toliko iskrenih reči da sam prosto presrećna, pa daj o'ladi malo zaljubiću se u tebe :p (šalim se naravno) )
Eto i ti si predočio jednu bitnu stvar, zbog koje ja ne želim u pohod Ja sam KAO shvatila da se on meni svidja, iz razloga što kad se nevidjamo on meni nedostaje, stalno mislim na njega i sl. Ali s druge strane kad razmišljam o tome kako bi izgledala veza naša meni su pred očima njegove "mane" sa kojima ne bih baš mogla da se nosim I u takvim trenucima odustajm od svega i pomišljam da mi je on opsesija samo! Ili je to sve zbog mog perfekcionizma? Sludjena sam pa ne mogu razborito ni da mislim I to je upravo ono što mene muči.
"Ako si dobra riba . . . " he he he ... diskutabilno je to šta je dobra riba ) Neko voli duhovitost neko obdarenost :p
Hm.. jako sam tužna i stvarno više ne znam šta da radim Volela bih da čujem vaša mišljenja! Upoznala sam jednog momka pre nekoliko godina i ja sam se njemu svidjala, nisam htela da se družim sa njim, medjutim on je bio jako uporan da smo počeli kao da se "družimo". Iskreno, znao je na čemu je od prvog dana, rekla sam mu da nema nikakve šanse da budemo zajedno. Provodili smo dosta vremena zajedno, iz dana u dan sve više i više, imali i lepe i ružne provedene trenutke i pre nekoliko meseci sam prvi put osetila nešto prema njemu. Kad sam počela na indirektan način to da mu pokazujem on je to shvatio kao neko zavlačenje. Stvarno mi je teško, jer sada ne znam kako da se postavim prema njemu. Ne mogu da potiskujem u sebi svoje emocije, a kada ih izražavam nailazim na njegovo negodovanje! hm... razmišljala sam da se ne vidjam više sa njim ali nisam sigurna da je to pravilo povučen potez. Volela bih da vidim ovde vaše iskrene savete. Hvala unapred!
Bez mnogo usiljenosti-reci mu šta osećaš prema njemu po prvi put i da je nešto probudio u tebi.Reci mu da ti je lepo kad si s'njim i to je dovoljno za početak. Gledaj da budeš opuštena dok mu to govoriš da ne oseti kako mora nešto.
Dok se ti femkaš kao seoska mlada, on se možda i o'ladi. Isključi malo racio (sad je pravi čas za to, svi su kao muve bez glave ) i slušaj svoje instinkte, kao svaki pravi džedaj.