Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 00:26:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta da radim?  (Pročitano 13155 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Ako si dobra riba onda ce se smuvati sa tobom, ako nisi onda nece - As simple as that! Smile
Biraj mudro...
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 1800
Ako si dobra riba nemaš problema  Smile

Šalim se...
Primetio sam da ti je to baš teško da mu kažeš... Znači da ti je baš stalo do njega i plašiš se da ćeš uraditi nešto zbog čega ćeš posle zažaliti. Ali preokreni to u svoju korist. Nek preovladaju tvoja osećanja prema njemu. Budi iskrena, i znaćeš na čemu si. Češći su slučajevi kad je bolje znati nego ne znati. A i gledaj objektivno:
Ako ti ne uspe... Pa nije ni prvi ni poslednji put... Jesi izgubila, ali dugoročno gledano, na blagom dobitku si. Naučila si nešto...

Ako ti uspe, onda još bolje... Dobila si i jare i pare.
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
HTC Wildfire S
Citat
Šta da radim?
A šta da radim... kada odu prijatelji moji... kada ode djevojka na koju bacam oči...  

Zanesoh se...

Vidi.
Postoje dve solucije.
Jedna je da si zaista ukapirala da taj momak nešto vredi a druga je opsesija.
Prvo bi trebala da raščistiš sa sobom šta je od ta dva.
Ti tvrdiš da je ovo prvo u pitanju, ali sam siguran da on misli da je ovo drugo.
Postoje slučajevi u kojima ljudi...
ok loše sam ovo započeo...
da pođem iskreno i od sebe
Nekada sam, pre par godina bio površna bitanga koja se igrala s osećanjima devojaka. Klasičan klinac srednjoškolac. Mnoge su se ložile na mene a ja ih zavlačio, palio i kasnije 'ladio. Međutim, u nekom trenutku neka od tih devojaka ako nađe dečka i osetim da mi nedostaje njena pažnja, bio bih u stanju da je uvučem u vezu sa mnom... i da stvarno budem s njom... ali ubrzo provalim da sam zapravo samo bio opsesivan i da sam se osećao kad da mi je nešto oduzeto što mi inače pripada (moš misliti)... i vrlo brzo bih raskinuo.
Isto tako i on nema poverenje u tebe... a pritom verovatno tvrdi i pazar ko neka curica.
Ukoliko raščistiš sama sa sobom da to nije opsesija jer te kulira i zaista misliš da bi imala perspektivu s njim... budi iskrena prema njemu.
Najvažnija je iskrenost. Smile
Odvedi ga na neko lepo mesto (izoluj ga na sve načine od bežanije Smile ) i predoči mu celu istoriju koju ste prohodali zajedno, ono što si prošla s njim i način na koji su se menjala tvoja osećanja prema njemu. I malo nežnosti za kraj.. hmm...  Smile ne mož' da omane.
Ako iskrenost ne upali.   ...    Onda ti se sviđa pogrešan momak. Smiley

Ali pre svega raščisti sama sa sobom (i kuhinjom i kupatilom) šta želiš i šta osećaš. Ja sam došao sebi, ipak sam bio dripac nekad... ali ko može da se pohvali da nije u tim godinama. Sad kad vidim sve te devojke oko mene, i njihove sjajne osobine poput inteligencije, duhovitosti, pragmatičnosti...  ja uvek izaberem onu pravu ... onu sa najvećim sisama.  Smile
Uživaj.

... gde sam stao...

a da...

IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Samsung Galaxy S Advance
http://forum.burek.com/robert-gros-decak-i-devojcica-t478421.html Smile

Vidim ja da ce ovo polako postati default odgovor za ovakve situacije...  Smile

Edit by Goa: Stavio si jedan razmak u linku pa vodi na "Error 404 - Object not found!" stranicu. Prepravio.  Smile
« Poslednja izmena: 31. Dec 2009, 01:26:34 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.30
Pre svega, SREĆNA NOVA GODINA SVIMA! Želim vam puno zdravlja, sreće i ljubavi a ostalo koliko ima Smiley

@ WhiteGoa: hahaha... kakav si ti car! Smiley Toliko iskrenih reči da sam prosto presrećna, pa daj o'ladi malo zaljubiću se u tebe :p (šalim se naravno) Smiley)

Eto i ti si predočio jednu bitnu stvar, zbog koje ja ne želim u pohod Smiley Ja sam KAO shvatila da se on meni svidja, iz razloga što kad se nevidjamo on meni nedostaje, stalno mislim na njega i sl. Ali s druge strane kad razmišljam o tome kako bi izgledala veza naša meni su pred očima njegove "mane" sa kojima ne bih baš mogla da se nosim Smile I u takvim trenucima odustajm od svega i pomišljam da mi je on opsesija samo! Ili je to sve zbog mog perfekcionizma? Sludjena sam pa ne mogu razborito ni da mislim Smiley I to je upravo ono što mene muči.

"Ako si dobra riba . . . " he he he ... diskutabilno je to šta je dobra riba Smiley) Neko voli duhovitost neko obdarenost Smiley :p
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
neko te slagao! svi vole obdarenost Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia N97
au Goa, pa kakav ti je ovo pokajnichki monolog ?

i once was lost, but now i'm found
was blind, but now i see ...  Smile

p.s. Da Bog da vam svima ova godina bila bombastichna.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Hm.. jako sam tužna i stvarno više ne znam šta da radim Smile Volela bih da čujem vaša mišljenja!
Upoznala sam jednog momka pre nekoliko godina i ja sam se njemu svidjala, nisam htela da se družim sa njim, medjutim  on je bio jako uporan da smo počeli kao da se "družimo". Iskreno, znao je na čemu je od prvog dana, rekla sam mu da nema nikakve šanse da budemo zajedno. Provodili smo dosta vremena zajedno, iz dana u dan sve više i više, imali i lepe i ružne provedene trenutke i pre nekoliko meseci sam prvi put osetila nešto prema njemu. Kad sam počela na indirektan način to da mu pokazujem on je to shvatio kao neko zavlačenje. Stvarno mi je teško, jer sada ne znam kako da se postavim prema njemu. Ne mogu da potiskujem u sebi svoje emocije, a kada ih izražavam nailazim na njegovo negodovanje! hm... razmišljala sam da se ne vidjam više sa njim ali nisam sigurna da je to pravilo povučen potez. Volela bih da vidim ovde vaše iskrene savete.
Hvala unapred! 
Bez mnogo usiljenosti-reci mu šta osećaš prema njemu po prvi put i da je nešto probudio u tebi.Reci mu da ti je lepo kad si s'njim i to je dovoljno za početak. Gledaj da budeš opuštena dok mu to govoriš da ne oseti kako mora nešto.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Dok se ti femkaš kao seoska mlada, on se možda i o'ladi.
Isključi malo racio (sad je pravi čas za to, svi su kao muve bez glave  Smile ) i slušaj svoje instinkte, kao svaki pravi džedaj.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
LG 4X HD
Citat
Znači nema leka ovoj mojoj situaciji? Smile

ima...budi iskrena
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 00:26:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.