“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Dobro, kako misliš da nisam rekla potpunu istinu, pa suština je bitna, godine različitih dogodovština se teško mogu prepričati, udavila bih i vas i sebe ovde da sam počela da detaljišem. Iznela sam samo najbitnije detalje i to je više nego dovoljno. A i zamislil da se dotični pojavi na ovom forumu pa počne da čita o sebi, a joj, pa mogla bih sebe samo da likvidiram
dobro ako misliš da Mora da ima negde naznačeno onda mi pokaži gde je to? ako me samo nisu lagali a sumnjam, kad sam bila mala, onda znam pouzdano samo jedno! A to je, da mora samo da se umre :p
Uđeš u svoj profil, pa opet klikneš na profil kao na slici, tu dole imaš da izabereš pol. Po defoltu je muško, tako da ako ne podesiš prikazuje da si muškarac.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Uđeš u svoj profil, pa opet klikneš na profil kao na slici, tu dole imaš da izabereš pol. Po defoltu je muško, tako da ako ne podesiš prikazuje da si muškarac.
Ok razumeo sam..sta ti se ne svidja kod mog resenja sto sam ti ja ponudio?
Prva stvar, nova sam na forumu pa i ne razumem neke fore, moraćeš da mi objasniš, who the fuck radulac? Druga stvar i da nisam nova na forumu i da nije to neka fora odavde, onda sam nedovoljno informisana pa mi onda objasni. Treće, nisma rekla da mi se ne svidja tvoje rešenje samo još uvek smatram da nisam spremna na takav potez
hehe... - svidjala sam mu se i to pouzdano znam ,sada već ne mogu da budem sigurna, možda se o'ladio - čujemo se bar jednom nedeljeno, ranije smo se prilično češće čuli, po čemu može da se kaže da mu se možda više ne svidjam i on ima dušu! - nije ni frajer niti je povučen, normalan momak, prosečan - dugo se znamo
Jel mislis da ga dovoljno dobro znas da mozes da mu kazes svoja osecanja. Jer onog trenutka kad mu kazes , znas na cemu si.Sto je dobra strana tvog problema. Ja licno mislim da te nece odbiti ako mu kazes , cak i da te odbije tog trenutka mislim da ce se vratiti. Nema cega da te bude strah,to sto ti hoces od njega je ljudski. Ako je iole musko ne bi trebalo da bude problema Ili imas drugi sistem : To je da ga navlacis na to da ti se svidja..Da mu dajes neke signale koji ce sam da shvati tako da nemoras da se mucis da mu se otvaras.Kad ukapira signale ili ce da krene ili ce da odustane.