Sad ce da se ubaci neko pametan i da kaze kako od iskrenosti nema vajde i kako nikako nije pozeljna osobina u ovo vreme Iskrenost moze da odmogne u mnogim stvarima u vecini slucajeva, ali jedno je sigurno - ustedi ti brdo vremena.
« Poslednja izmena: 02. Jan 2010, 14:40:05 od osma_putnica »
on je prihvatio da ti bude prijatelj, pobedio sujetu i samoživost. Verovatno je vremenom čak shvatio da zbog nekih tvojih mana ne bi bili dobar par ali da možete biti dobri prijatelji. Sad je na tebe red da pobediš svoju sujetu i da sačuvaš veliki dar prijateljstva koji si dobila.
Jao, mislim da se ništa nije promenilo u njegovom ponašanju od dana kada se znamo. Čak mi i drugarice kažu kako se vidi da je drugačiji prema meni u odnosu na to kakav je prema drugim curama, ali ono što je problem je da kada ja prema njemu izrazim pozitivnu emociju on to odbija. Imam utisak da je naviko da ga kaširam i kad se ponesem prema njemu drugačije misli da ga zezam
@ Orfanelin: Da li misliš da je počeo da mi se svidja zato što je suviše prisutan u mom životu?
Takve ribe ko ti su najnezgodnija sorta,koje vole da driblaju. Sta si se uopste druzila sa njim tih par meseci,ako nema nista od vas?
Vuces ga za nos pa ti posle krivo. Da je pravi muskarac i da zna sta hoce,trebao bi da te ostavi.
Jao, mislim da se ništa nije promenilo u njegovom ponašanju od dana kada se znamo. Čak mi i drugarice kažu kako se vidi da je drugačiji prema meni u odnosu na to kakav je prema drugim curama, ali ono što je problem je da kada ja prema njemu izrazim pozitivnu emociju on to odbija. Imam utisak da je naviko da ga kaširam i kad se ponesem prema njemu drugačije misli da ga zezam
@ Orfanelin: Da li misliš da je počeo da mi se svidja zato što je suviše prisutan u mom životu?
Takve ribe ko ti su najnezgodnija sorta,koje vole da driblaju. Sta si se uopste druzila sa njim tih par meseci,ako nema nista od vas?
Vuces ga za nos pa ti posle krivo. Da je pravi muskarac i da zna sta hoce,trebao bi da te ostavi.
Pa iskreno mislim da nisi upravu, ne želim sebe da opravdam, jer svesna sam nekih svojih pogrešnih koraka kad je u pitanju on, ali najiskrenije ti kažem da kada smo se on i ja upoznali on je meni bio strašno antipatičan. A takva sam, kad mi je neko antipatičan jednostavno mu i ne pružim šansu da ga upoznam, nebitno da li je u pitanju potencijalan prijatelj, prijateljica ili momak. On je pa tek imao još manje šansi da se upoznajemo, jer sam u startu znala da mu se svijdam. I da sam se samo ja i isključivo ja pitala, on i ja nikada ne bismo bili ovde gde jesmo, mislim da mu se čak ni na ulici ne bih javljala. Medjutim, bio je suviše uporan da sam morala da prihvatim i onu najmanju interakciju sa njim, i tako je sve i počelo. Postao mi je simpatičan i za druženje on je to znao i prihvatio je tako nešto. Kako smo se upoznavali tako mi je postajao gotivniji. I ne radi se o mesecima već o godinama, nažalost. A eto, tek pre nekoliko meseci sam shvatila da on meni ipak nešto znači, pod predpostavkom da nisam u zabludi.
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."