Ajd ovako posto nas je krenulo ovo osvajanje i pripajanje moze jedna molba. Ma sta ce nam Bosna ili RS ajmo mi da pripojimo onu Njemacku sebi.Ja sam oduvijek zelio da tamo odem. Pa citam ove postove pojednih pa ovom sto pise lako izvodljivo.Jednu medjunarodno priznatu drzavu odvajati i pripajati kako kome se dig..
kao sto vidis postovi nisu obrisani stoje u istoj ali zakljucanoj temi. Ali ce zato svaki takav sledeci biti obrisan pa bio i od admina!!! Ako to nije jasno zasto su postovi premesteni evo ti Pravilnik foruma pa pokusaj da shvatis.
sta biti sa Republikom Srpskom?otici ce u p**** lepe m*******,drugim recima nestace , pripojiceje se BiH,bez obzira na bilo kakve sporazume,tako ce Republika Srpska biti samo proslost,samo secanje i nista vise........
"All men betray, All lose heart! I don't want to lose heart!......I want to believe" "Music is subjective, GNR are more than just music. Those who have been riding along may know that."
sta biti sa Republikom Srpskom?otici ce u p**** lepe m*******,drugim recima nestace , pripojiceje se BiH,bez obzira na bilo kakve sporazume,tako ce Republika Srpska biti samo proslost,samo secanje i nista vise........
Oce qrac da nestane, ako ode Kosmet u tom slucaju i onako vestacka drzava BiH ode na dobos. Pa BiH je jedina drzava na Balkanu koja nema svoj maticni narod i svoje nacionalne manjine, to je drzava tri ravnopravna naroda (a da ne spominjem kompromisno resenje u vidu R.Srpske), a sada Muslimani zele da stvore od BiH svoju drzavu sa srpskom i hrvatskom manjinom i na svakom koraku prete "ko nece bih, mars u svoju maticu". Kada pronatovski Dodik preti , e onda mozete misliti kako ostali misle. Ne mogu da shvatim sta hoce ti Muslimani, dobili su svoje parce Bosne, zasto im se toliko ratuje,jel ih to huskaju te mudze koje su ostale, zasto sanjaju o muslimanskoj Banja Luci, Trebinju,Srbinju ... i ostalim srpskim gradovima koji nikada nece biti Muslimanski ? To je jedina drzava na svetu ciji gradjani se ne identifikuju sa nazivom drzave, pa nije cudi sro ce se raspati. Evo bicu prvi koje ce da krsti tu novu muslimansku bih, zvacemo je Boshnja, a firma Bosh bice glavni partner.
[Edit by cg_ac: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 24. Apr 2006, 02:33:41 od cg_ac »
ko će se usaglasit kad je ovaj drug zajedno sa Borom Jovićem uvjek bio protiv svega što je htjela većina i u Sloveniji i u Hrvatskoj.Za njega je samo Jugoslavija bila potvrda identiteta i da nije tako razmišljao rata ne bi ni bilo.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
@Гамбино (iako nemam pojma sta ti znaci nick ) nema tu muslimani bla bla...to su Bosanci muslimanske vjeroispovjesti.Hvala ide Bogu dragom kad ja znam da imam prijatelja koji se zovu marko,renato,karlo i koji se smatraju Bosancima katolicke i pravoslavne vjeroispovjesti ! I svejedan od njih ima odijelo Armije Republike Bosne i Hercegovine..i ako nedaj Boze da bude rata oni ce mi ledja cuvati od hasuma i neprijatelja ! A ti sanjaj dalje o nezavisnosti RS-a.Srbi i Hrvati i bilo koji drugi narod ako zeli zivjeti u BIH nek se izjasne kao Bosanci te i te vjere...ako neces mars iz drzave mi !!
[Edit by cg_ac: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 24. Apr 2006, 12:20:53 od cg_ac »