Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta ce biti sa Republikom Srpskom ?  (Pročitano 13883 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Nikola34 nauči da koristiš dugme izmeni jer svaki sledeći dupli post ima da ti obršem!!!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ajd ovako posto nas je krenulo ovo osvajanje i pripajanje moze jedna molba.
Ma sta ce nam Bosna ili RS ajmo mi da pripojimo onu Njemacku sebi.Ja sam oduvijek zelio da tamo odem. 
Pa citam ove postove pojednih  pa ovom sto pise lako izvodljivo.Jednu medjunarodno priznatu drzavu odvajati i pripajati kako kome se dig..
   Smile
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Ako želite uspjeti, sami sebe
počnite smatrati uspješnim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Pa citam ove postove pojednih  pa ovom sto pise lako izvodljivo.Jednu medjunarodno priznatu drzavu odvajati i pripajati kako kome se dig.. 

Da, eto npr. medjunarodno priznatu SFRJ 1990-tih ilegalno razbucavati

i to nekakve republike -- nesto kao mesne zajednice samo malo vece --

iako je u ustavu izricito pisalo da iskljucivo narodi, a nikako teritorijalne jedinice imaju prava na samoopredeljenje,

a promene granica SFRJ su bile moguce iskljucivo uz saglasnost svih jedinica.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

bosna forewer

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k700i
brisati postove nije lijepo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! istina boli zar ne? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
kao sto vidis postovi nisu obrisani stoje u istoj ali zakljucanoj temi. Ali ce zato svaki takav sledeci biti obrisan pa bio i od admina!!!
Ako to nije jasno zasto su postovi premesteni evo ti Pravilnik foruma pa pokusaj da shvatis.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Guns N' Roses forever

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2920
Zastava Arandjelovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
sta biti sa Republikom Srpskom?otici ce u p**** lepe m*******,drugim recima nestace , pripojiceje se BiH,bez obzira na bilo kakve sporazume,tako ce Republika Srpska biti samo proslost,samo secanje i nista vise........
IP sačuvana
social share
"All men betray, All lose heart! I don't want to lose heart!......I want to believe"

"Music is subjective, GNR are more than just music. Those who have been riding along may know that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 461
Zastava Bihac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Motorola V3
sta biti sa Republikom Srpskom?otici ce u p**** lepe m*******,drugim recima nestace , pripojiceje se BiH,bez obzira na bilo kakve sporazume,tako ce Republika Srpska biti samo proslost,samo secanje i nista vise........
Zivio govornik !  Smile
IP sačuvana
social share
Aman,Bosno moja,zemljo ponosna,zemljo mojih djedova...
Aman,Hercegovino rijeko Neretvo,kraj tebe sam rastao...
Aman,moj SANDZAKU,zeljo velika,u tebi je ljubav moja....
Aman,Sarajevo,Dzenet seheru,budis snove,budis utjehu..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Oce qrac da nestane, ako ode Kosmet u tom slucaju i onako vestacka drzava BiH ode na dobos.
Pa BiH je jedina drzava na Balkanu koja nema svoj maticni narod i svoje nacionalne manjine, to je drzava tri ravnopravna naroda (a da ne spominjem kompromisno resenje u vidu R.Srpske), a sada Muslimani zele da stvore od BiH svoju drzavu sa srpskom i hrvatskom manjinom i na svakom koraku prete "ko nece bih, mars u svoju maticu".
Kada pronatovski Dodik preti , e onda mozete misliti kako ostali misle.
Ne mogu da shvatim sta hoce ti Muslimani, dobili su svoje parce Bosne, zasto im se toliko ratuje,jel ih to huskaju te mudze koje su ostale, zasto sanjaju o muslimanskoj Banja Luci, Trebinju,Srbinju ... i ostalim srpskim gradovima koji nikada nece biti Muslimanski ?
To je jedina drzava na svetu ciji gradjani se ne identifikuju sa nazivom drzave, pa nije cudi sro ce se raspati.
Evo bicu prvi koje ce da krsti tu novu muslimansku bih, zvacemo je Boshnja, a firma Bosh bice glavni partner.
 Smile

[Edit by cg_ac: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 24. Apr 2006, 02:33:41 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
ko će se usaglasit kad je ovaj drug zajedno sa Borom Jovićem uvjek bio protiv svega što je htjela većina i u Sloveniji i u Hrvatskoj.Za njega je samo Jugoslavija bila potvrda identiteta i da nije tako razmišljao rata ne bi ni bilo.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Milosevic_5v.jpg
(24.29 KB, 293x401)
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 461
Zastava Bihac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Motorola V3
@Гамбино (iako nemam pojma sta ti znaci nick  Smile) nema tu muslimani bla bla...to su Bosanci muslimanske vjeroispovjesti.Hvala ide Bogu dragom kad ja znam da imam prijatelja koji se zovu marko,renato,karlo i koji se smatraju Bosancima katolicke i pravoslavne vjeroispovjesti ! I svejedan od njih ima odijelo Armije Republike Bosne i Hercegovine..i ako nedaj Boze da bude rata oni ce mi ledja cuvati od hasuma i neprijatelja ! A ti sanjaj dalje o nezavisnosti RS-a.Srbi   i Hrvati i bilo koji drugi narod ako zeli zivjeti u BIH nek se izjasne kao Bosanci te i te vjere...ako neces mars iz drzave mi !!  Smile

[Edit by cg_ac: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 24. Apr 2006, 12:20:53 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
Aman,Bosno moja,zemljo ponosna,zemljo mojih djedova...
Aman,Hercegovino rijeko Neretvo,kraj tebe sam rastao...
Aman,moj SANDZAKU,zeljo velika,u tebi je ljubav moja....
Aman,Sarajevo,Dzenet seheru,budis snove,budis utjehu..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.