Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta ce biti sa Republikom Srpskom ?  (Pročitano 13914 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
Moracu da ponovim prethodni post.

Cekajte, kako ste vrlo brzo zaboravili nacin  na koji ste dobili drzavu ili drzave. Upravo ste vi otvorili tu pandorinu kutiju, i ako ima i malo principijelnosti u zakonima, ne mozete spreciti otcepljivanje Republike Srpske ili zelju srpskog naroda koji je konstitutivan da odlucuje o svojoj sudbini  na nacin da zeli svoju samostalnost.
Sto se tice ljudi koji sebe nazivaju "bosanskim pravoslavcima": to je jos jedna lazna tvorevina kao i nacija boshnjacka. Izvinite, ali vi ste zemlja presedana, kontradiktornosti.

Vi ste drzava koja je nastala zbog trenutnih politickih ili vojnih strujanja, nije bitno. Bitno je sta ce biti kada se neminovno jednog dana taj balans promeni, kada danasnji vashi sponzori odu sa politicke scene. Jednostavno, BiH ce nestati, tj podelice se na tri entiteta prema nacionalnoj strukturi ili ce opet doci do rata.

@Magic....rs se nije organizovala sama od sebe...vec se jasno vidi da je koristeno naoruzanje JNA...i radi toga ja pricam o scg kao o direktnom agresoru i izvrsioci genocida,ako slucajno ne znas u ratu u BiH medu muslimanima je stradalo samo 10% vojnih jedinica a 90% su stradali civili dok je situacija sa rs potpuno drugacija gdje omjer iznosi 95% izginulih vojnih jedinica a samo 5% civila,rusene su iskljucivo dzamije....ni sam ne znam koliko njih dok je u citavoj BiH srusena 1 crkva...rs je bio samo pokusaj Bosanskih tzv. srba da se ulizu scg jer su znali da ako ne budu uz scg koja je krenula sa 3000 oklopnih jedinica i 4 korpusa na narod koji se branio privatnim pistoljima ...razumljivo ponasanje onih koji se boje ljudskog bica i smrti.I jos jedan zanimljiv podatak....jna se vratila u svoju domovinu bez 2000 oklopnih vozila... :-kma razgulili smo ih....samo jos da nismo morali da potpisemo taj dayton kada je citava banja luka bila spakovana i krenula da bjezi i kada je Atif Dudakovic bio primoran da prekine taj napad kada su se nalazili samo 20 km od banja luke...od tog dana....vise nije bilo rata...a ovdje nije rijec o hrvaticima pa zato ih ne spominjem....(jna je proglasena za jednu od najneuspjesnijih armija u historiji ratovanja)
A odakle ste se vi snabdevali oruzjem? Pa gro naoruzanja je upravo doshao iz JNA, a ostalo su vam bacakali iz aviona iz cuvenih fantomskih nocnih letova.
Statistika kojom raspolazesh je definitivno pogresna i zlonamerna. Da li ti u opste znas sta je 2000 oklopnih ivozila koje ste navodno unistili? I koliko je uopste bilo oklopnih vozila u JNA. Verovatno si koristio clanke Dnevnog Avaza. Da ste bili toliko jaki, danas bi u Bosni bio samo jedan entitet, vash, a ne kao danas da ih ima tri. Procitaj malo clanke stranih izvestaca, nezavisnih, kolika je bila snaga srpske armije kao i da ste sva osvajanja koja ste imali, uspeli ste do njih da dodjete posle proglashenih primirja ili raznim provokacijama iz zasticenih zona. Vas su bre stitili, znas oni sa plavim slemovima ili avioni sa raznih nosaca po Jadranu. Vasa prestonica, Sarajevo, mogla je da padne svakog dana da je  donesena takva odluka. Svaki grad pod vasom kontrolom mogao je da padne vojno bez ikakvih problema. Ovo nije moje misljenje, ovo su izjave mnogih stranih vojnih zvanicnika. Zasto nisu ti gradovi osvajani? Pa recicu ti: zato ste ste, vi hrabri i casni borci za slobodu od srpskog okupatora, drzali u zatocenistvu i kao taoce hiljada Srba koji su tamo ziveli a nisu mogli nesmetano da napuste gradove. Samo polako, saznace se da je najvece stratishte bilo u BiH upravo Sarajevo za Srbe. Tamo ste nas lovili i ubijali tako da te price o junastvu verovatno vuchesh odatle.

Sto se tiche JNA, ona nije gubila sa ratne tacke gledista, ali zato jeste politcki. A sa druge strane, ne postoji ni jedan slican zabelezen slucaj da je u jednoj armiji bilo toliko izdajica, petokolonasha, saradnika okupatora, terorista, sabotera i ostale gamadi. Pa odakle je ponikao vas vojni vrh ako ne odande.

A odakle ste se vi snabdevali oruzjem?Pa gro naoruzanja je upravo doshao iz JNA, a ostalo su vam bacakali iz aviona iz cuvenih fantomskih nocnih letova.

Vlastita proizvodnja (pogledaj film Otpor Bosne cuo se do neba,koliko je inzinjera radilo na tome),direktno iz nase i barem polovine od vas otadzbine Turske (avion tipa Hercules,u periodu od 1993-1994 je u Bihac ilegalno sletio 112 puta,letovi su bili ilegalni ,iz razloga sto se nama udario embargo na uvoz oruzja,preletom preko teritorija tzv. rs a sveukupno je napravljeno preko 7000 letova preko te iste teritorije).Dakle apsolutno nikakvog dodira sa naoruzanjem JNA mi nismo imali,osim sto smo oteli u raznim operacijama tokom rata.
Statistika koju posjedujem je definitivno i apsolutno istinita!!!(bez obzira koliko je to bijedno s agresorove toliko "snazne" strane)
Mnogo hvala tim nosacima,plavcima nikako,pogotovo ne holandanima
Nase Sarajevo...ocigledno nije moglo da padne  Smile (vas cilj i jeste bio da padne Sarajevo i da ste mogli da ga ostvarite....svakako bi to uradili i ne bacaj bombe bezze Smile

Svaki grad pod vasom kontrolom mogao je da padne vojno bez ikakvih problema. Ovo nije moje misljenje, ovo su izjave mnogih stranih vojnih zvanicnika.

Da je mogao...pao bi...padala su samo sela...pa sad je tzv. rs 70% od stala,svakih 500 m kuca,i na njoj ona mrvica "ponosa" 4c sto je ostalo...jos malo pa nestalo
a ostatak posta je prilicno smijesan da bi se davao bilo kakav komentar...
P.S. ako zelis mogu ti poslati zadnju komandu Atifu Dudakovicu od Harisa Silajdzica sa onog broda na kojem je bio onaj "hrabri" radovance(gdje je ta hrabrost sad,da stane pred medjunarodni sud i odgovara za svoja nedjela???posto vidim da cijenis medjunarodne strucnjake i misljenja....) Smile

Oni koji su zagovarali ideju velike srbije pokazivali su nesnosljivost prema svemu drugacijem i samu ideju ravnopravnosti i suvereniteta drugih naroda dozivljavali kao uvredu.Jugoslaviju kakvu su zeljeli milosevic i karadzic vise niko nije htio,niko osim srpskog naroda.
Prednost agresora nije bila samo njegovoj mocnoj ratnoj masineriji,vec i u njegovim medjunarodnim saveznicima koji su isposlovali embargo na oruzje.Zabrana prodaje oruzja na podrucju bivse Jugoslavije prakticki je primjenjivana samo na Armiju BiH.3 od 5 svjetskih sila, opravdavali su embargo tezom da bi vise oruzja u BiH znacilo vise rata,u toj zamjeni teza pobrkani su pojmovi nenaoruzanosti i mira sto je islo u prilog agresiji i genocidu.U Bosni je historija u 3,5 ratne godine obogacena jos jednom poukom da se snaga naroda koji se bori za opstanak na rodnoj grudi ne moze mjeriti čelikom,dok su svjetski strucnjaci predvidali da bi svaki oblik otpora bio ravan samoubistvu.

i jedna greska tokom pisanja:nije bilo toliko oklopnih vozila,vec artiljerijskih cijevi,a bilo je oko 1000 oklopnih vozila
« Poslednja izmena: 25. Apr 2006, 18:22:05 od emirz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
Moracu da ponovim prethodni post.

Cekajte, kako ste vrlo brzo zaboravili nacin  na koji ste dobili drzavu ili drzave. Upravo ste vi otvorili tu pandorinu kutiju, i ako ima i malo principijelnosti u zakonima, ne mozete spreciti otcepljivanje Republike Srpske ili zelju srpskog naroda koji je konstitutivan da odlucuje o svojoj sudbini  na nacin da zeli svoju samostalnost.
Sto se tice ljudi koji sebe nazivaju "bosanskim pravoslavcima": to je jos jedna lazna tvorevina kao i nacija boshnjacka. Izvinite, ali vi ste zemlja presedana, kontradiktornosti.

Vi ste drzava koja je nastala zbog trenutnih politickih ili vojnih strujanja, nije bitno. Bitno je sta ce biti kada se neminovno jednog dana taj balans promeni, kada danasnji vashi sponzori odu sa politicke scene. Jednostavno, BiH ce nestati, tj podelice se na tri entiteta prema nacionalnoj strukturi ili ce opet doci do rata.

@Magic....rs se nije organizovala sama od sebe...vec se jasno vidi da je koristeno naoruzanje JNA...i radi toga ja pricam o scg kao o direktnom agresoru i izvrsioci genocida,ako slucajno ne znas u ratu u BiH medu muslimanima je stradalo samo 10% vojnih jedinica a 90% su stradali civili dok je situacija sa rs potpuno drugacija gdje omjer iznosi 95% izginulih vojnih jedinica a samo 5% civila,rusene su iskljucivo dzamije....ni sam ne znam koliko njih dok je u citavoj BiH srusena 1 crkva...rs je bio samo pokusaj Bosanskih tzv. srba da se ulizu scg jer su znali da ako ne budu uz scg koja je krenula sa 3000 oklopnih jedinica i 4 korpusa na narod koji se branio privatnim pistoljima ...razumljivo ponasanje onih koji se boje ljudskog bica i smrti.I jos jedan zanimljiv podatak....jna se vratila u svoju domovinu bez 2000 oklopnih vozila... :-kma razgulili smo ih....samo jos da nismo morali da potpisemo taj dayton kada je citava banja luka bila spakovana i krenula da bjezi i kada je Atif Dudakovic bio primoran da prekine taj napad kada su se nalazili samo 20 km od banja luke...od tog dana....vise nije bilo rata...a ovdje nije rijec o hrvaticima pa zato ih ne spominjem....(jna je proglasena za jednu od najneuspjesnijih armija u historiji ratovanja)
A odakle ste se vi snabdevali oruzjem? Pa gro naoruzanja je upravo doshao iz JNA, a ostalo su vam bacakali iz aviona iz cuvenih fantomskih nocnih letova.
Statistika kojom raspolazesh je definitivno pogresna i zlonamerna. Da li ti u opste znas sta je 2000 oklopnih ivozila koje ste navodno unistili? I koliko je uopste bilo oklopnih vozila u JNA. Verovatno si koristio clanke Dnevnog Avaza. Da ste bili toliko jaki, danas bi u Bosni bio samo jedan entitet, vash, a ne kao danas da ih ima tri. Procitaj malo clanke stranih izvestaca, nezavisnih, kolika je bila snaga srpske armije kao i da ste sva osvajanja koja ste imali, uspeli ste do njih da dodjete posle proglashenih primirja ili raznim provokacijama iz zasticenih zona. Vas su bre stitili, znas oni sa plavim slemovima ili avioni sa raznih nosaca po Jadranu. Vasa prestonica, Sarajevo, mogla je da padne svakog dana da je  donesena takva odluka. Svaki grad pod vasom kontrolom mogao je da padne vojno bez ikakvih problema. Ovo nije moje misljenje, ovo su izjave mnogih stranih vojnih zvanicnika. Zasto nisu ti gradovi osvajani? Pa recicu ti: zato ste ste, vi hrabri i casni borci za slobodu od srpskog okupatora, drzali u zatocenistvu i kao taoce hiljada Srba koji su tamo ziveli a nisu mogli nesmetano da napuste gradove. Samo polako, saznace se da je najvece stratishte bilo u BiH upravo Sarajevo za Srbe. Tamo ste nas lovili i ubijali tako da te price o junastvu verovatno vuchesh odatle.

Sto se tiche JNA, ona nije gubila sa ratne tacke gledista, ali zato jeste politcki. A sa druge strane, ne postoji ni jedan slican zabelezen slucaj da je u jednoj armiji bilo toliko izdajica, petokolonasha, saradnika okupatora, terorista, sabotera i ostale gamadi. Pa odakle je ponikao vas vojni vrh ako ne odande.

imaju dva entiteta pasa pasaaaaaaaaaaaaaa. malo ti provjeri svoje podatke...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Vratite se malo u sadasnjost pustite proslost da ne bi zakljucao temu.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
Vratite se malo u sadasnjost pustite proslost da ne bi zakljucao temu.
Sadasnjost rs-a uveliko zavisi od proslosti....jer u slucaju da BiH dobije tuzbu protiv scg rs postaje ilegalna i daytonski sporazum zajedno sa njom...a to znaci jedinstvena BiH sa svim svojim vec historijski pripadajucim teritorijama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Ne zanima me proslost jer nisam vidio da pricate o tuzbi vec o ratu u BiH, kolicini nekakve artiljerije..... koji necu da vidim u ovoj temi jer naslov teme nije rat u BiH vec onakav kakav je. Ako ti se ne svidja sta da ti radim.
A sada back on topic zadnje upozorenje!!!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s
Ne zanima me proslost jer nisam vidio da pricate o tuzbi vec o ratu u BiH, kolicini nekakve artiljerije..... koji necu da vidim u ovoj temi jer naslov teme nije rat u BiH vec onakav kakav je. Ako ti se ne svidja sta da ti radim.
A sada back on topic zadnje upozorenje!!!

Ne razumijem ovakav tvoj stav.Da li ti zelis da odgovori budu 1.pripojit ce se Srbiji  2.ostat ce u sastavu BiH.
Ako se diskutuje o tome sta ce biti sa RS mora se govoriti i o proslosti,jer dokazivanjem da je RS napravljena na ubistvima i krvi nevinih,uveliko se i odredjuje njena sudbina.
Tako da svaki segment njene proslosti,odredjuje i njenu buducnost.
Posto nema vrijedjanja i psovki,nevidim razlog tvog policijskog ponasanja.
Ovo nemoj shvatiti kao uvredu,jer mi to nije namjera.Vozdra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Uopste me ne zanima ni tvoje ni bilo cije misljenje. Ja vam lijepo kazem postove kao sto su od @emirz-a sigurno nece uticati na buducnost RS jer koga zabole koliko je cevki bilo ovdje ili onde, dal je neko imao 112 letova bez dozvole trt mrt. Tema nije rat vec buducnost jednog dijela zemlje koja zavisi od EU, tuzbe BiH protiv SCG, samo politicke scene u RS i BiH itd. Ako ne znate na te teme da pricate vec samo o jebanom ratu znam sta mi je ciniti. Na dosta tema u ovom dijelu samo serete o nama kao najvecim zlocincima ovog svijeta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s
cg ac
" Na dosta tema u ovom dijelu samo serete o nama kao najvecim zlocincima ovog svijeta."
Razumijem tvoju frustraciju,ali kao moderator ne smijes biti subjektivan. Smile
Na kraju ovu su samo bezvrijedni komentari,ali naravno ja kao kulturan cu postovati tvoju odluku iako se ne slazem sa njom.Ovim smatram diskusiju zavrsenom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
Posto ne mogu da ti drugachije objasnim da u Bosni postoje tri entiteta, jer se odredjuju prema nacionalnom kljucu koji je najvazniji. O kojim ti "historijskim" pripadajucim granicama govorish? Uvek ste bili pod necijim protektoratom, a koliko ste puta samo veru promenili to se vishe i ne zna. U Bosni hteo ti da priznash ili ne, postoje tri entiteta: taj Vash, herceg-bosna i Republika Srpska. Sada se namerno cela graja dize zbod Srba,, ali znam da hrvati jedva cekaju da pripoje svoj deo Hrvatskoj. Historijske granice i teritorije o kojima pricash, su samo tvoja pusta zelja. Velike imperije su se lomile i delile, tako da ce i bosna koja je na staklenim nogama i koja je vestacka tvorevina bila oduvek, takodje vremenom se rascepati na ne na dva dela, nego na tri.
.  To je i logicno, jer zasto bi Srbi bili iskljuceni iz principa po kojem ste vi dobili drzavu. Evo, ja se zalazem da po istom principu i hrvatski narod u zapadnoj bosni takodje dobije pravo na samopredeljenje i ako zeli da se pripoje Hrvatskoj neka im se to omoguci,....naravno, kao i Srbima.
Nama, Srbima ste stalno prebacivali kako vas i ostale drzimo u drzavi koju vi ne osecate svojom. Mislish da narod u Republic Srpskoj zeli da zivi u toj Bosni? Naravno da ne zeli. Niti je oseca svojom drzavom niti se oseca sigurno u takvoj drzavi.
Prichas o nekoj tuzbi koju ste podneli a u vezi agresije. Zasto nisi spomenuo hrvatsku vojsku koja nije krila da je njen redovan sastav dejstvovao po bosni. Pa naravno, jer ste tada zajedno dejstvovali protiv Srba.
Na kraju ne mogu da se otmem utisku, u stvari to je ocigledno, da vi koji ste najverovanije nekada bili mi, jednostavno nas mrzite i mrzite sve sto je srpsko. Problem je vash sto mi, o vama koje ste nekada davno bili Mi, vishe u opste i ne razmisljamo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s
Posto ne mogu da ti drugachije objasnim da u Bosni postoje tri entiteta, jer se odredjuju prema nacionalnom kljucu koji je najvazniji. O kojim ti "historijskim" pripadajucim granicama govorish? Uvek ste bili pod necijim protektoratom, a koliko ste puta samo veru promenili to se vishe i ne zna. U Bosni hteo ti da priznash ili ne, postoje tri entiteta: taj Vash, herceg-bosna i Republika Srpska. Sada se namerno cela graja dize zbod Srba,, ali znam da hrvati jedva cekaju da pripoje svoj deo Hrvatskoj. Historijske granice i teritorije o kojima pricash, su samo tvoja pusta zelja. Velike imperije su se lomile i delile, tako da ce i bosna koja je na staklenim nogama i koja je vestacka tvorevina bila oduvek, takodje vremenom se rascepati na ne na dva dela, nego na tri.
. To je i logicno, jer zasto bi Srbi bili iskljuceni iz principa po kojem ste vi dobili drzavu. Evo, ja se zalazem da po istom principu i hrvatski narod u zapadnoj bosni takodje dobije pravo na samopredeljenje i ako zeli da se pripoje Hrvatskoj neka im se to omoguci,....naravno, kao i Srbima.
Nama, Srbima ste stalno prebacivali kako vas i ostale drzimo u drzavi koju vi ne osecate svojom. Mislish da narod u Republic Srpskoj zeli da zivi u toj Bosni? Naravno da ne zeli. Niti je oseca svojom drzavom niti se oseca sigurno u takvoj drzavi.
Prichas o nekoj tuzbi koju ste podneli a u vezi agresije. Zasto nisi spomenuo hrvatsku vojsku koja nije krila da je njen redovan sastav dejstvovao po bosni. Pa naravno, jer ste tada zajedno dejstvovali protiv Srba.
Na kraju ne mogu da se otmem utisku, u stvari to je ocigledno, da vi koji ste najverovanije nekada bili mi, jednostavno nas mrzite i mrzite sve sto je srpsko. Problem je vash sto mi, o vama koje ste nekada davno bili Mi, vishe u opste i ne razmisljamo.

Vidi se da nemas pojima o uredjenju BiH.
U BiH ne postoje tri entiteta,vec dva,(Federacija i RS)a tri postoje konstitutivna naroda,sto naravno nije isto.
Zelje za pripojenjem odredjenih teritorija Hrvatskoj i Srbiji(zbog kojih je i napadnuta BiH)ostaju samo zelje.
Po tvojoj logici treba dozvoliti da se odcijepi ko god to zeli.Ok zasto ste onda ratovali na Kosovu,pustite ih da se odvoje.Zasto je dignuta ovolika frka zato sto CG zeli da se odvoji.Dozvolite Sandjaku da se odcijepi.Daj te pravo i Vojvodini.......Ali znam da po tvom misljenju to ne vazi za Srbiju,samo za BiH.Nece moci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.