Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta ce biti sa Republikom Srpskom ?  (Pročitano 13842 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 461
Zastava Bihac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Motorola V3
Pa citam ove postove pojednih pa ovom sto pise lako izvodljivo.Jednu medjunarodno priznatu drzavu odvajati i pripajati kako kome se dig..

Da, eto npr. medjunarodno priznatu SFRJ 1990-tih ilegalno razbucavati

i to nekakve republike -- nesto kao mesne zajednice samo malo vece --

iako je u ustavu izricito pisalo da iskljucivo narodi, a nikako teritorijalne jedinice imaju prava na samoopredeljenje,

a promene granica SFRJ su bile moguce iskljucivo uz saglasnost svih jedinica.

a jesul se sve drzave slozile da postoji "srbska krajina" na celu s Kninom ?
IP sačuvana
social share
Aman,Bosno moja,zemljo ponosna,zemljo mojih djedova...
Aman,Hercegovino rijeko Neretvo,kraj tebe sam rastao...
Aman,moj SANDZAKU,zeljo velika,u tebi je ljubav moja....
Aman,Sarajevo,Dzenet seheru,budis snove,budis utjehu..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
rainMaker ovo ti je zadnje upozorenje da napokon iskoristis dugme izmeni.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 461
Zastava Bihac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Motorola V3
rainMaker ovo ti je zadnje upozorenje da napokon iskoristis dugme izmeni.

sorry,m8.. nece se vishe ponovit!
IP sačuvana
social share
Aman,Bosno moja,zemljo ponosna,zemljo mojih djedova...
Aman,Hercegovino rijeko Neretvo,kraj tebe sam rastao...
Aman,moj SANDZAKU,zeljo velika,u tebi je ljubav moja....
Aman,Sarajevo,Dzenet seheru,budis snove,budis utjehu..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
@Гамбино (iako nemam pojma sta ti znaci nick  Smile) nema tu muslimani bla bla...to su Bosanci muslimanske vjeroispovjesti.Hvala ide Bogu dragom kad ja znam da imam prijatelja koji se zovu marko,renato,karlo i koji se smatraju Bosancima katolicke i pravoslavne vjeroispovjesti ! I svejedan od njih ima odijelo Armije Republike Bosne i Hercegovine..i ako nedaj Boze da bude rata oni ce mi ledja cuvati od hasuma i neprijatelja ! A ti sanjaj dalje o nezavisnosti RS-a.Srbi   i Hrvati i bilo koji drugi narod ako zeli zivjeti u BIH nek se izjasne kao Bosanci te i te vjere...ako neces mars iz drzave mi !!  Smile

[Edit by cg_ac: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
Haaaa-haaaaaaa- haaaa.... Smile
Pa ja jesam rodjeni Beogradjanin i smatram sebe Srbijancem, ali svake godine idem u R.S., jer tamo mi zivi deo rodbine i valjda ja najbolje znam osecanja tog naroda.
Nikada u zivotu nisam cuo da se neki Srbin izjasnio kao Bosanac pravoslavne veroispovesti, na svakom koraku sam nailazio na grafite  PIH=BIH, a cak i ono malo prozapadnih Srba nikada ne bi reklo tu glupost koju si ti izmislio.
Mozda ti jadni Srbi i Hrvati zive u muslimanskoj federaciji, pa pod pritiskom moraju da se ponasaju tako, znaci da se asimiluju, ali uvek sam mrzeo tu izdajnicku poturicku stoku.
Sto kaze Bora Corba:" vise volim postene ustase od takvih izdajnika".
Pricate srpskim jezikom (sa malo dodatim turcizmom, koji se inace u obicnom govoru i ne koristi) , znate da ste nekada bili Srbi, ali ja nemam nameru da vas prisiljavam da se izjasnjavate kao Srbi muslimanske vere.
Ali ako hocete da uzmete moje,onda bolje da cuvajte "barut" na suvom mestu, jer ako ste se vi izborili za vasu dzamahiriju koju nikada niste imali u istoriji, izboricemo se i mi za R.S., nezavisnu ili kao deo Srbije.
Sto se tice nato-srba, nemoj previse da im verujes, kad su prodali sebe i svoju nacijonalnu svest, prodace bilo koga pa i vas.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
@Гамбино (iako nemam pojma sta ti znaci nick  Smile) nema tu muslimani bla bla...to su Bosanci muslimanske vjeroispovjesti.Hvala ide Bogu dragom kad ja znam da imam prijatelja koji se zovu marko,renato,karlo i koji se smatraju Bosancima katolicke i pravoslavne vjeroispovjesti ! I svejedan od njih ima odijelo Armije Republike Bosne i Hercegovine..i ako nedaj Boze da bude rata oni ce mi ledja cuvati od hasuma i neprijatelja ! A ti sanjaj dalje o nezavisnosti RS-a.Srbi   i Hrvati i bilo koji drugi narod ako zeli zivjeti u BIH nek se izjasne kao Bosanci te i te vjere...ako neces mars iz drzave mi !!  Smile

[Edit by cg_ac: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
Haaaa-haaaaaaa- haaaa.... Smile
Pa ja jesam rodjeni Beogradjanin i smatram sebe Srbijancem, ali svake godine idem u R.S., jer tamo mi zivi deo rodbine i valjda ja najbolje znam osecanja tog naroda.
Nikada u zivotu nisam cuo da se neki Srbin izjasnio kao Bosanac pravoslavne veroispovesti, na svakom koraku sam nailazio na grafite  PIH=BIH, a cak i ono malo prozapadnih Srba nikada ne bi reklo tu glupost koju si ti izmislio.
Mozda ti jadni Srbi i Hrvati zive u muslimanskoj federaciji, pa pod pritiskom moraju da se ponasaju tako, znaci da se asimiluju, ali uvek sam mrzeo tu izdajnicku poturicku stoku.
Sto kaze Bora Corba:" vise volim postene ustase od takvih izdajnika".
Pricate srpskim jezikom (sa malo dodatim turcizmom, koji se inace u obicnom govoru i ne koristi) , znate da ste nekada bili Srbi, ali ja nemam nameru da vas prisiljavam da se izjasnjavate kao Srbi muslimanske vere.
Ali ako hocete da uzmete moje,onda bolje da cuvajte "barut" na suvom mestu, jer ako ste se vi izborili za vasu dzamahiriju koju nikada niste imali u istoriji, izboricemo se i mi za R.S., nezavisnu ili kao deo Srbije.
Sto se tice nato-srba, nemoj previse da im verujes, kad su prodali sebe i svoju nacijonalnu svest, prodace bilo koga pa i vas.
Smile Smile Smile Smile
par stvari me zanima...ti svi tvoji...ta rodbina...jeli njima u licnoj karti pise republika srpska???(i onda odgovori dali se iko od njih izjasnio kao bosanac)
Dali znas otkad postoji prva karta Bosne i Hercegovine?
Dali znas u kojem omjeru svjetski strucnjaci predvidaju da ce BiH dobiti tuzbu protiv Scg?
I ako dobro predvidaju....razmisli malo za koga ces da riljas(a slobodno se sjeti i perioda kada su tvoji pra-pra djedovi bili turski kmetovi)...

I fakat je taj corba istaknuti svjetski filozof... Smile Smile Smile

[Edit by cg_ac:Oladi malo sa smajlijima !]
« Poslednja izmena: 25. Apr 2006, 02:10:13 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49829
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
puno pricate o SCG, a malo o RS i BiH.

kada je vec rijec o tuzbi protiv SCG, postupak je pokrenut i vidjecmo kako ce izaci,
ali sta je sa drugom stranom.
Mislim na Hrvatsku. Valjda vam je poznato da su hrvatske paravojne jedinice krstarile bosnom, pljackale, krale i cinile zlocine. Da spomenem u tom kontekstu zlocin u Ahmicima. Za taj zlocin je odgovaralo rukovodstvo bosanskih hrvata, ali je u Hagu dokazano da oni nisu krivi. Pa ko je onda kriv ? Sigurno su se sami poubijali ? Tu je sigurno odgovorna Tudjmanova vojska iz Hrvatske, mada se o tome puno ne prica.
Pored toga su Hrvati cinili mnoge zlocine na sjeveru Bosne kod Bos. Broda (Srbi kazu Srpskog, mada je Bosanski, bolje receno nije ni BOs, vec Brod). Bilo je mnogo logora. RS je morala nastati kako bi se Srbi odbranili jer niko nije vodio racuna o njima. Muslimani se nisu dobro organizovali kao Srbi i zato su stradali koliko su stradali. Mada kad sve to gledam Hrvata je najmanje (daleko najmanje) stradalo u BiH. Ne znam. Ili su hrvatski vojnici bili toliko vjesti da ih ni jedan metak nije mogao ni okrznuti, ili su imali umijeca i inteligencije da najmudrije vojuju, i da na kraju nikakvi zlocini ne budu njima pripisani.

znam da su u ratu sutali bosanski sir, i govorili kako je preslan i ne valja nista i to u pustim rdanjama Bosnjaka ili Srba, u Drvaru ili Mostaru. I ne znam ko je odgovarao za rusenje istoriskog spomenika u Mostaru ?

Napokon, da li ce biti tuzba protiv RH ?           
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s
Gambino
"Pa ja jesam rodjeni Beogradjanin i smatram sebe Srbijancem, ali svake godine idem u R.S., jer tamo mi zivi deo rodbine i valjda ja najbolje znam osecanja tog naroda."

Ti kao stanovnik druge drzave,netrebas da se mijesas kao '92 god.Imas svoju drzavu i u njoj mnogo problema i prvo tamo rijesavaj probleme.

"Mozda ti jadni Srbi i Hrvati zive u muslimanskoj federaciji, pa pod pritiskom moraju da se ponasaju tako, znaci da se asimiluju, ali uvek sam mrzeo tu izdajnicku poturicku stoku."

Jasno se vidi poznavanje prilika u BiH i obrazovanje uopste.Objasni kako moze biti"Muslimanska federacija".To bi znacilo da su u federaciji Muslimani i Muslimani Smile.
A to da mrzis,to se vidi iz prilozenog.Ti mrzis sve normalne,koji zele da zive jedni sa drugim,i kojima nije do rata.Poznati su mi takvi "heroji" i"partiote"koji se pored televizora sa pivom u ruci bore za nezavisnost RS Smile

"Sto kaze Bora Corba"
Poslije toliko "procitanih knjiga" ne cudi me tvoje razmisljanje

"Ali ako hocete da uzmete moje.."
Koje "tvoje"Ko si j***te?Imas "svoju"Srbiju i brani je,i trebas da je branis(ali ne sa pivom u ruci)Otimaju ti Kosovo a ti se brines za RS,brani Kosovo "herojcino".Ode ti CG-brani Srbiju u Srbiji "patrioto"a nemoj mi ovdje palamutiti o stvarima koje su nemoguce i koje nemaju veze sa tobom

"onda bolje da cuvajte "barut" na suvom mestu"
I na kraju" miroljubiva" Srpska poruka.Jeli da barut mi cuvamo,kada se opet budete "branili"kao '92? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
@Magic....rs se nije organizovala sama od sebe...vec se jasno vidi da je koristeno naoruzanje JNA...i radi toga ja pricam o scg kao o direktnom agresoru i izvrsioci genocida,ako slucajno ne znas u ratu u BiH medu muslimanima je stradalo samo 10% vojnih jedinica a 90% su stradali civili dok je situacija sa rs potpuno drugacija gdje omjer iznosi 95% izginulih vojnih jedinica a samo 5% civila,rusene su iskljucivo dzamije....ni sam ne znam koliko njih dok je u citavoj BiH srusena 1 crkva...rs je bio samo pokusaj Bosanskih tzv. srba da se ulizu scg jer su znali da ako ne budu uz scg koja je krenula sa 3000 oklopnih jedinica i 4 korpusa na narod koji se branio privatnim pistoljima ...razumljivo ponasanje onih koji se boje ljudskog bica i smrti.I jos jedan zanimljiv podatak....jna se vratila u svoju domovinu bez 2000 oklopnih vozila... :-kma razgulili smo ih....samo jos da nismo morali da potpisemo taj dayton kada je citava banja luka bila spakovana i krenula da bjezi i kada je Atif Dudakovic bio primoran da prekine taj napad kada su se nalazili samo 20 km od banja luke...od tog dana....vise nije bilo rata...a ovdje nije rijec o hrvaticima pa zato ih ne spominjem....(jna je proglasena za jednu od najneuspjesnijih armija u historiji ratovanja)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
ja mislim da je ova rasprava potpuna i totalna glupost. pod 1. istocna republika je ukraden komad druge drzave i prema tome je sama po sebi ilegalna... pod 2. taj komad je pokusala da ukrade srbija pomocu JNA i kad nije 90-tih uspjela tesko da ce se ikad pripojiti srbiji... pod 3. istocna republika zajedno sa federacijom cini jedno veliko sranje jer pored te dvije birokratske masine mi ovdje u BiH moramo da placamo jos i drzavnu masineriju i ajde nek mi neko kaze kako da ljudi zive u jednoj drzavi u kojoj placaju tri vlade, tri parlamenta, bog sami zna koliko ministara i njihovih "pomocnika" koji svi zajedno, bez obzira na nacionalnu pripadnost kradu organizovano od naroda a narodu prodaju neku suplju...

popisam se ja od srca i na federaciu i na istocnu republiku a i na sve nase kvazi politicare(ovo politicare citajte lopove koji su prije rata uglavnom bili kriminalci, lopovi, zatvorenici, klosari, alkoholicari i narkomani a sad se uhvatili fotelja pa sve rade da ih zadrze cak i ako to skodi njihovom vlastitom narodu, jer ljudi, narod nije bitan, zaboli njih ... za narod, bitan je dubok djep i nista vise...                 (cast izuzetcima ali ja nemam ni jednog da navedem tako da ko jeste izuzetak svaka mu cast ja mu skidam kapu ko god on bio)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
Moracu da ponovim prethodni post.

Cekajte, kako ste vrlo brzo zaboravili nacin  na koji ste dobili drzavu ili drzave. Upravo ste vi otvorili tu pandorinu kutiju, i ako ima i malo principijelnosti u zakonima, ne mozete spreciti otcepljivanje Republike Srpske ili zelju srpskog naroda koji je konstitutivan da odlucuje o svojoj sudbini  na nacin da zeli svoju samostalnost.
Sto se tice ljudi koji sebe nazivaju "bosanskim pravoslavcima": to je jos jedna lazna tvorevina kao i nacija boshnjacka. Izvinite, ali vi ste zemlja presedana, kontradiktornosti.

Vi ste drzava koja je nastala zbog trenutnih politickih ili vojnih strujanja, nije bitno. Bitno je sta ce biti kada se neminovno jednog dana taj balans promeni, kada danasnji vashi sponzori odu sa politicke scene. Jednostavno, BiH ce nestati, tj podelice se na tri entiteta prema nacionalnoj strukturi ili ce opet doci do rata.

@Magic....rs se nije organizovala sama od sebe...vec se jasno vidi da je koristeno naoruzanje JNA...i radi toga ja pricam o scg kao o direktnom agresoru i izvrsioci genocida,ako slucajno ne znas u ratu u BiH medu muslimanima je stradalo samo 10% vojnih jedinica a 90% su stradali civili dok je situacija sa rs potpuno drugacija gdje omjer iznosi 95% izginulih vojnih jedinica a samo 5% civila,rusene su iskljucivo dzamije....ni sam ne znam koliko njih dok je u citavoj BiH srusena 1 crkva...rs je bio samo pokusaj Bosanskih tzv. srba da se ulizu scg jer su znali da ako ne budu uz scg koja je krenula sa 3000 oklopnih jedinica i 4 korpusa na narod koji se branio privatnim pistoljima ...razumljivo ponasanje onih koji se boje ljudskog bica i smrti.I jos jedan zanimljiv podatak....jna se vratila u svoju domovinu bez 2000 oklopnih vozila... :-kma razgulili smo ih....samo jos da nismo morali da potpisemo taj dayton kada je citava banja luka bila spakovana i krenula da bjezi i kada je Atif Dudakovic bio primoran da prekine taj napad kada su se nalazili samo 20 km od banja luke...od tog dana....vise nije bilo rata...a ovdje nije rijec o hrvaticima pa zato ih ne spominjem....(jna je proglasena za jednu od najneuspjesnijih armija u historiji ratovanja)
A odakle ste se vi snabdevali oruzjem? Pa gro naoruzanja je upravo doshao iz JNA, a ostalo su vam bacakali iz aviona iz cuvenih fantomskih nocnih letova.
Statistika kojom raspolazesh je definitivno pogresna i zlonamerna. Da li ti u opste znas sta je 2000 oklopnih ivozila koje ste navodno unistili? I koliko je uopste bilo oklopnih vozila u JNA. Verovatno si koristio clanke Dnevnog Avaza. Da ste bili toliko jaki, danas bi u Bosni bio samo jedan entitet, vash, a ne kao danas da ih ima tri. Procitaj malo clanke stranih izvestaca, nezavisnih, kolika je bila snaga srpske armije kao i da ste sva osvajanja koja ste imali, uspeli ste do njih da dodjete posle proglashenih primirja ili raznim provokacijama iz zasticenih zona. Vas su bre stitili, znas oni sa plavim slemovima ili avioni sa raznih nosaca po Jadranu. Vasa prestonica, Sarajevo, mogla je da padne svakog dana da je  donesena takva odluka. Svaki grad pod vasom kontrolom mogao je da padne vojno bez ikakvih problema. Ovo nije moje misljenje, ovo su izjave mnogih stranih vojnih zvanicnika. Zasto nisu ti gradovi osvajani? Pa recicu ti: zato ste ste, vi hrabri i casni borci za slobodu od srpskog okupatora, drzali u zatocenistvu i kao taoce hiljada Srba koji su tamo ziveli a nisu mogli nesmetano da napuste gradove. Samo polako, saznace se da je najvece stratishte bilo u BiH upravo Sarajevo za Srbe. Tamo ste nas lovili i ubijali tako da te price o junastvu verovatno vuchesh odatle.

Sto se tiche JNA, ona nije gubila sa ratne tacke gledista, ali zato jeste politcki. A sa druge strane, ne postoji ni jedan slican zabelezen slucaj da je u jednoj armiji bilo toliko izdajica, petokolonasha, saradnika okupatora, terorista, sabotera i ostale gamadi. Pa odakle je ponikao vas vojni vrh ako ne odande.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.