Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 11:31:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 173 174 176 177 ... 930
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpsko-hrvatski i hrvatsko-srpski odnosi!  (Pročitano 1188912 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
И 0% аварских/куманских/турских/мађарских гена?

Sudeci po precima, Madjari bi morali da lice na Azijate, medjutim, kako vidimo, ne izgledaju, mozda je jezik ostao ali genetika jok od tadasnjih Huna
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Qtek 小米
Pa kad pogledas Arape i Jevreje, po religiji a delimicno i po genima dodju neka braca, cak su i po nacinu zivljenja blizi jedni drugima nego Evropljanima i Hriscanstvu  Smile
Да али погледај из нашег угла, на овим просторима су најмање вођени национални ратови, јер то су углавном били верски и идеолошки ратови.
Једини пример правог братоубилачког рата је муслиманско-муслимански сукоб Алијине војске и Цазинске Бабове војске.
Бошњаци би требало такође да буду наша браћа, посебно ако знамо да се ради о потурицама које чак и памте српске предаке. Међутим у политичком смислу, муслимани се сматрају европским и хришћанским отпадницима, тако да они не могу бити наша браћа, због исламских неморалних начела која су велика препрека за било какву сарадњу.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Samsung SGH-E590
Ne mogu ni Hrvati, jos samo da svi vi ekstremisti (i levi i desni) to ukapirate! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Citat
Међутим у политичком смислу, муслимани се сматрају европским и хришћанским отпадницима

И ми смо криви због тога... Уместо да инсистирамо на греху њихових предака, могли би да се бавимо садашњошћу и да престанемо да намећемо православље као једини исправан пут на свету...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Qtek 小米
Ne mogu ni Hrvati, jos samo da svi vi ekstremisti (i levi i desni) to ukapirate! Smile
Хрвати већ увелико сарађују са Србима по том питању, да си рекао неке друге народе са којима нам језичка баријера представља проблем, па да те и разумем.
Kaмо лепе среће да са православним нацијама упола сарађујемо по овом питању као са њима. Али полако биће и тога.

Иначе не знам ко су десни екстремисти, да ли они који мрзе цео свет или они који су препознали правог непријатеља.

Citat
Међутим у политичком смислу, муслимани се сматрају европским и хришћанским отпадницима

И ми смо криви због тога... Уместо да инсистирамо на греху њихових предака, могли би да се бавимо садашњошћу и да престанемо да намећемо православље као једини исправан пут на свету...  Smile
Ко је споменуо Православље, ја сам написао Хришћанство, читај мало пажљивије. Они нису само наш проблем.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Nokia 6300
Ja лично сматрам да су у скорије време нама мање зла нанели муслимани него та "хришћанска  хрватска браћа", посебно из тзв. херцег-босне, који су уствари највећи унијати, најусташкији део хрвата и највећи србомрсци које је Туђман сада населио по Српској Крајни како би онемогућио повратак протераних староседелаца. Боље слаба БиХ него велика Хрватска.
« Poslednja izmena: 26. Jan 2013, 14:02:26 od KGB agent »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Samsung SGH-E590
Samo ti saradjuj sa Hrvatima i procices kao i svi Srbi koji su saradjivali sa njima. Noz u ledja ti ne gine...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Citat
Ко је споменуо Православље, ја сам написао Хришћанство, читај мало пажљивије. Они нису само наш проблем.

Ти једноставно много времена проводиш на екстремнијим форумима, где су битни раса и вера...  Smile

Свако ко каже да је ислам највећи проблем Европе по мени је луд... Највећи проблем су колонизатори и екплоататори... Банкари, идеолози новог светског поретка који људе гледају као статистику, и планирају смањење становништва, доминацију технологијом, лековима и медијима...

Какви црни муслимани проблем?!

Какво црно хришћанство у католичкој цркви?!

У том контексту ћу увек више водити рачуна о Хрвату који ме мрзи од колевке већ два века, него о муслиманима...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Qtek 小米
Citat
Ja лично сматрам да су у скорије време нама мање зла нанели муслимани него та "хришћанска  хрватска браћа", посебно из тзв. херцег-босне, који су уствари највећи унијати, најусташкији део хрвата и највећи србомрсци које је Туђман сада населио по Српској Крајни како би онемогућио повратак протераних староседелаца. Боље слаба БиХ него велика Хрватска.
Није битно ко је учинио више зла, него ко сада чини зло и ко ће наставити да чини зло.
Ти си исламофил и заговорник унитарне Босне која има за циљ да уништи Републику Српску.
То да је Туђман насељавао херцеговачке Хрвате по РСК је научна фантастика, јер РСК је пуста земља, пошто у Хрватској као и овде влада бела куга.
Хрватска национална мањина у Србији нестаје, муслиманска расте.

Citat
Ти једноставно много времена проводиш на екстремнијим форумима, где су битни раса и вера... 

Свако ко каже да је ислам највећи проблем Европе по мени је луд... Највећи проблем су колонизатори и екплоататори... Банкари, идеолози новог светског поретка који људе гледају као статистику, и планирају смањење становништва, доминацију технологијом, лековима и медијима...

Какви црни муслимани проблем?!

Какво црно хришћанство у католичкој цркви?!

У том контексту ћу увек више водити рачуна о Хрвату који ме мрзи од колевке већ два века, него о муслиманима...
Прво, ти екстремни форуми заговарају антијеврејство, а ја нисам њихов противник. Иначе, Израел није признао Косово.

Нови светски поредак је проблем за све, осим за дивљаке, јер је то поредак звери, али то не значи да морамо чекати крај тог пројекта па тек онда се суочити са другим проблемима.

Твоје генерализовање је болест, заправо понашаш се као политичар који једно мисли да друго говори/пише, јер ни ја не сматрам да су сви муслимани лоши, али проблем је што систем ислама тако функционише да једноставно добрим муслиманима не дозвољава да дигну глас, јер је то војничка религија која има строга правила.
У суштини ви кафански националисти (иначе и ја сам био до скоро део те популације) сте изоловани од света, немате комуникацију са другим хришћанским европским народима и живите живот 90-их.
Несвесно сте највећи помагачи ислама и шиптарске багре.
НСП користи ислам у борби против Европе, јер само они јачају у овим условима, док католичка црква губи вернике, чак смо им узели/купили једну цркву у Бечу.
НСП је погодно тло за ислам, према томе немој да одвајаш те две појаве.

И немој да мислиш да се све базира на раси и веру, јер то је подметачина. Албанци имају јаку католичку и православну популацију у Албанији ... па реци када су они устали у подршку хришћанској браћи.
Никад.
« Poslednja izmena: 26. Jan 2013, 15:47:54 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
И 0% аварских/куманских/турских/мађарских гена?

Sudeci po precima, Madjari bi morali da lice na Azijate, medjutim, kako vidimo, ne izgledaju, mozda je jezik ostao ali genetika jok od tadasnjih Huna
Ниси ти видео поручника у мом батаљону  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 173 174 176 177 ... 930
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 11:31:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.