Oni koji su u medjuvremnu izgubili argumente jer su se zaleterli sa kometarima su prosto nestali a ovi drugi (koji ne shvataju sustinu) nastavljaju sa glupostima.
Da ne duzim, volite svoju zemlju ali obidjite celu planetu ili bar onoliko koliko vam mogucnosti dozvoljavaju i ...vratite se kuci ne kineci svoje a postujuci tudje
jedina glupost na ovoj temi je tekst koji je ujedno i tema... i samo u njemu nema nista istinito i tacno o italiji... ali eto uzecemo joj (autorKI teksta)kao olaksavajucu okolnost to sto je seljancura...
« Poslednja izmena: 18. Okt 2017, 23:26:51 od bobaK_bl »
Kenj kenj pa opet kenj kenj...o Italijanima kao vozacima se jos pre jedno 30 godina pljuvalo i sada je kao otkrivena Amerika. Kao nasi vozaci su mnogo savesniji...lol. Pricanje na engleskom...oh darling...odes do Francuske pa tamo jedino da im zapretis pistoljem pa da progovore na istom...a nista tu ne zaostaju ni Spanci, Nemci.... Ili sto bi ovde nasi zagovarali, cuvajmo cirilicu. Ali dobro mi smo opstepoznata zemlja koja je prva u svemu...Srbija je divna zemlja, samo se malo kraducka.
Potpis! Nemci jos nekako tu sa Engleskim, ali vode Portugalci, Holandjani, Finci, Spanci su po tom pitanju najgori, Francuzi nece da pricaju i kad znaju, Spanci ne umeju (al nove generacije popravljaju to, ali sve iznad 20 i kusur godina pisi propalo, da nije krize ne bi ni sad ucili)
Citat
Bez ikakve želje da budem politički opredeljena na bilo koju i bilo čiju stranu, jedno je sigurno - Srbija se polako ali sigurno i možda čak i neprimetno dovodi u red!
Jedino istinito je to da je neprimetno, ni posle par decenija se nista ne primecuje
Citat
"Prvi put sam zakoračila na tlo Italije pre 20 godina. Bila sam dete i sve je delovalo fenomenalno i mnogo bolje nego kod kuće. Italijani su imali predivne privatne plaže, ulice su bile čiste i bez rupa, vozači nisu trubili, hrana je bila fantastična, a sve to zajedno činilo je da moj letnji raspust prođe brže nego ikada.
Sta kaze CG, Talijani u voznji ko kamikaze, bili i ostali, prvo pravilo je da nema pravila, zbog predivnih plaza su valjda zato masovno dolazili na nasu stranu obale, u avgustu je pravilo bilo da se prica talijanski. A o cistoci ulica pre 20 godina da se ne prica, prljavi bili i prljavi ostali...
Citat
Neka ne razumeju pogresno oni koji nisu seli u skup restoran i narucili klopu i vino od nekoliko stotina evra ili prosli nesto sto ne moze vecina onih koja je ogranicena materijalnim, to je privilegija vise svesti a ne dubljeg dzepa...
90% skupa vecera se odbija od poreza kao reprezentacija, tako je barem na zapadu
Citat
On ne kenja, ona prica sustu istinu. Srbija je bogata zemlja i u Srbiji je (i dalje) jako kul ziveti.
Hebi ga, nece narod motiku i da ozivi opustela sela
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.