Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srednjoškolca isekli mačetom, Novosađani u strahu  (Pročitano 7260 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Ništa novo na ulicama gradova ... sad umesto pištolja, klinci žele da overe osobu mačetom  Smiley 1

danas za utoku ides dve dine na robiju..i slabo ces je naci za kupiti...na ulici...ako ne znas prave ljude...
a devedesetih je toga bilo na ulici..tona...za steku cigara si mogo da zamjenis tetejca...
a
 da nas...danas imas po pijacama i kineskim radnjama..za skoro dz...macete..sjekire i nozine od po metra...
njihove kontejnere iz kine...niko ili rijetko kad..neko  kontrolise...i to niej problem samo u srbiji..nego u cjelom balkanu...za dve marke mozes da kupis noz od 30 cm....jest da nije nizasta..alis e dobro moze ubost s njim...

i to niko ne sankcionise...

ja volim sav ostar celik... Smile
i ne svidjaju mi se zakoni....kojima se to karakterise kao hladno oruzje...jer to je alat....
i koji se odnose na sve..ljude...zbog raznoraznim krimogenih kretencina...

ja bi to regulisao...tako da ribolovci i lovci..ili pak ob.gradjani koji zele..da nose noz.....
mogu da izvade dozvolu(kao za vatreno oruzje)
i da snose krivicnu odgovornodst u slucaju zloupotrebe  a sve ostale pokaznjavao...

svaka ostrica preko 5 cm...svaki cent preko...godina robije...

i otudjio svaki komad ostrice...od kineza..
i poderao ih kaznama..da se puse..tri dana od njih...

i mislim da bi problem relativno bio umanjen...

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Нек врате радне акције па нек секу мачетом шипражје око путева... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Нек врате радне акције па нек секу мачетом шипражје око путева... Smile

Podržavam!  Smile

Još se sad prave Koridori 10 i 11 (mislim,prave...  Smile piramide su se kraće gradile,al aj...  Smile ) i biće još šuma i rastinja koje treba račistiti.Eto idealne prilike za ovu malu bagru!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Али ове за разлику од старих не треба да буду добровољне већ по заслузи...па кад постане ударник да га бог види. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 576
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Uznapredovale skole...kad sam ja bio mali to su bili nozevi, palice, boksevi, lanci...

eee to su zlatna vremena, ja bih samo dodao i palica sa  zakucanim ekserima da se koristila pre ovog novog vremena sa pištoljima. u osnovnoj sam školi pre 10-tak godina imao neku tuču 1 na 1 ali sisa unapred ostavio palicu sa zakucanim ekserima i napo me sa njom   Smile  ali su drugovi uleteli kad su videli da nije fer tuča i onda smo se krstili kad smo videli šta je ta budala donela i šta mi je mogla napraviti  Smile 
 a sad u ova vremena 99% samo pištolji i poneki slučaj sa mačetama  Smile Smile Smile  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Sep 2013, 02:50:19 od nisam_kreativan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
E, lepo sluzenje vojnog roka, tako jedno dve godine, ali po starom, JNA sistemu, GINA, teren i ostalo pa da se naprave ljudi od njih
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
Nokia 6300
Treba ja i ti HKJ da sednemo jedan dan i da lepo prostudiramo sta moze da se urade, da imamo planove kada budem pravio drzavni udar, posle mozemo da biramo i plan A, B, C...

I ako nemamo onakve vojne skole, onda je bolje da uvedemo.  Znas kako, ovde ih oteraju u te skole, i svi koji su izasli ne prave sranje, to jest, oko 90% ne pravi sranje.  Imam poznanika ovde, covek dilovao drogu, krao kola i sva ta sranja, poslali ga u tu skolu, izasao je napolje i sada radi 3 posla, miran ko bubica.

Nesto treba, il americki nacin sa radovima na putu sa lancima, ili neki ruski sistem krcenja suma u Sibiru ili kineski po nekim rudnicima  Smile

Ма да чисте лепо смеће, и онако га има на сваком кораку.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Jedan ima 16 godina, drugi 14. Jedan navija za Partizan, drugi za Vojvodinu. Jedan poneo nož, drugi mačetu

Ana Lalić    | 18. 09. 2013. - 10:39h
Maloletni D. K., osumnjičen da je u ponedeljak uveče učestvovao u napadu na M. M. (16), koji je isečen mačetom u blizini svoje škole, ima svega 14 godina. Motiv obračuna u kome su korišteni noževi, mačeta i omanja sekira je taj što žrtva navija za Partizan, a oni koji su ga tukli za Vojvodinu.

M. M. je tog dana očekivao napad, pa je sa sobom u školu poneo nož kojim je takođe kasnije i uboden. Tuča je prvo zakazana u školskom dvorištu. Nakon borbe trojica na jednog, M. M. je ostavljen da leži u lokvi krvi.

Pogledajte: Snimak tuče u kojoj su mačetom isekli đaka

Do napada je došlo kada je juče oko 17 sati između nekolicine momaka okupljenih na ulici izbila svađa. Samo nekoliko minuta kasnije verbalni obračun pretvorio se u fizički, a uskoro je jedan od mladića potegao mačetu, dok je drugi počeo da koristi oružje koje su očevici opisali kao manju sekiru.

- Dete je zadobilo povrede u vidu posekotine donjeg dela grudnog koša i abdomena širine 20 centimetara, gde dublje strukture nisu oštećene - rekao je novinarima portparol Dečje bolnice Dušan Vuković.

Sve političke partije u Novom Sadu izrazile su protest zato što glavni grad Vojvodine ni posle četiri godine nije dobio načelnika policije i još 300 policajaca, koliko je prema procenama potrebno ovom gradu da bi policija popunila svoje redove i mogla efikasnije štititi bezbednost sugrađana.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Citat
Motiv obračuna u kome su korišteni noževi, mačeta i omanja sekira je taj što žrtva navija za Partizan, a oni koji su ga tukli za Vojvodinu.

имбецили Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ko ima veci  Smile

« Poslednja izmena: 18. Sep 2013, 16:04:07 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.04 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.