Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 14:52:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sredjivanje Windows XP-a...  (Pročitano 91455 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
HTC Diamond
pa,ne mogu da rizikujem opet.sta ako se ne podigne sistem?

a sto se tice NET.Framework-a,dobro.

Ni jedna service,kao sto vidis iz objasnjenja,kada se iskljuci,ne moze da onemoguci start Operativnog sistema.
Znaci,ako Win nece da ti se podigne,to nije do service-a vec do necega drugog.
Ne razumem sta ti se dogodilo,kada se Win iz drugog puta digao normalno sa podesenim servisima? Zasto si vracao na stara podesavanja,kada je sve radilo normalno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ni jedna service,kao sto vidis iz objasnjenja,kada se iskljuci,ne moze da onemoguci start Operativnog sistema.
Znaci,ako Win nece da ti se podigne,to nije do service-a vec do necega drugog.
Ne razumem sta ti se dogodilo,kada se Win iz drugog puta digao normalno sa podesenim servisima? Zasto si vracao na stara podesavanja,kada je sve radilo normalno?
evo,sad sam ga ukljucio opet(znaci... po 3. put(ako se ne varam) od kada sam izvrsio promene) i sve je ok.
i ne,nisam ja vracao stara podesavanja,tj-izvrsio system restore.  Smile
i da,mogu da ti kazem da se promene(tj-ucinak) osecaju.naravno,jos sam malo vremena proveo na njemu od tada,ali,rekoh,promene su vidljive vec odmah.
hvala ti na savetima i pomoci,a sto se tice one zackoljice,ocigledno je stvar do neceg ddrugog,a naravno,poboljsanja i ubrzanje posle primene tvojih saveta su vidljivi.  Smile Smile

EDIT-1.bogme,rezultati ne da su vidljivi,nego,komp leti.ne samo Mozilla,nego i aplikacije,procesi...
svaka ti cast i hvala ti.  Smile Smile
2.samo jedno pitanjce,mali off-umesto klasicnog searcha,sada imam neki Windows Searh 4.0,koji nista ne razumem.(mislim,ima svega i svacega,samo ne dugmeta "trazi"(zadatu rec)  Smile Smile Smile ).ima li nacina da vratim staru search aplikaciju?ili mi bar reci gde je onda to prokleto dugme za search?  Smile
« Poslednja izmena: 21. Avg 2009, 23:54:17 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
posle primene tvojih saveta, komp zaista ide brze i trosi manje memorije, ali me net pomalo zeza. otvara stranice sporije nego inace, a download cesto nece ni da pokrene. koristim telenor internet, a racunar je risko reinstaliran,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
HTC Diamond
@hkj
Potrebno je da obrises Windows Searh 4.0 sa tvog racunara.Ides u Control Panel pa Add or Remove Programms(stikliraj Show Updates) i nadjes Windows Search 4.0 i obrises ga tako sto kliknes na Remove.
Ukoliko tako nece da se obrise(ili ga nema u Add or Remove Programms-u) onda pokusaj ovako :
Start->Run->%systemroot%\$NtUninstallKB940157$\spuninst\spuninst.exe pa "lupi" Enter.
(prva slika)

Ukoliko zelis da koristis klasican Search kao sto je bio u Windows2000 onda je potrebno da skines program TweakUI (download link) i da uradis kao na slici 2.

Inace ja koristim Total Commander-ov Search.Po meni on je najbolji i najbrzi. Slika 3.

@scientistmm Ukoliko te zeza internet,onda bi bilo dobro da scan-iras racunar azuriranim antivirusom bez obzira sto si radio skoro install svezeg Windows-a!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ovo.jpg
(65.75 KB, 735x529)
ScreenShot006.jpg
(50.75 KB, 525x420)
ScreenShot007.jpg
(136.85 KB, 804x597)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Izdvoji se iz mase i postani meta kompleksashima

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2230
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Sony 
molim vas za pomoc, sredio sam kompjuter na nacin kako je opisano i super je radio,ali uklucio se avast i nesto sam izgleda izbrisao iz temporary folder bar tako mislim da se tu nalazilo i sada se pojavljuje dl.exe The NTVDM has encountered anillegal instruction cs-0000:f4a OP:f2 8f f9 choose "close" to terminate aplication

zatvorim ovo i skoro nece ni jedan instalirani program da podigne, a mozilla podize jedino ako isklucim avast,restore point mi ne radi jer je bio isklucen,sta da radim-ima li pomoci a da se ne preinstalira windows
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC 
Taj dl.exe nije windowsow fajl, moze da bude neki malware, trebalo bi da otvoris posebnu temu za tvoj problem. Ne verujem da ima ikakve veze sa ovom temom o sredjivanju windowsa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2230
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Sony 
taj dl.exe sam obrisao i kompjuter ne javlja nista ali ne mogu da pokrenem skoro ni jedan exe fajl. ni msconig nece da radi, firefox radi jedino ako isklucim avast inace avast ne dozvoljava da se pokrene registrira ga kao worm
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2230
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Sony 
i jos mi nije jasno kako avast svaku exe fajl registrira kao visrus i stalno se ukljucuje
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC 
Vec sam ti napisao da si zapatio neku gamad i da otvoris posebnu temu ako hoces da vidimo o cemu se radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
@ delnegro41: Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 14:52:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.5 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.