Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija: Neplodnost ozbiljan problem  (Pročitano 14619 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Citat
Podrzavas li mlade mame?One koje rode u 18,i

u pravu je sandra...

i nema to veze sa podrzavanjem..bilo koga i bilo cega

ovo moze da podrzi samo covjek koji je ili suvise mlad...da bi shvatio uopste sta znaci roditi i odhraniti dijete
tu je stvar da se zadovolji sopstvena zelja i ispuni ono sto je svojom voljom propustila kroz zivot...
po cijenu djetetove buducnosti...pored svih mogucih zdravstvenih komplikacija..
pocev od samog cina porodjaja u tim godinama..gdje postoji apsolutno veliki rizik po zivot i majke i bebe..
malo je 50+ godisnjaka koji danas...nemaju kamaru zdravstvenih problema od herca do svih kostanih problema..sto moze da uzrokuje probleme pri porodjaju...
a i sve se to u nekoj vecoj ili manjoj mjeri prenosi na dijete...

plus sto ce ona za deset-petnaest  godina ko dozivi toliko..
da bude nemocna starica...
bas onda kad je djetetu najpotrebnija...

ali...opet sa druge strane gledano...ljepo i umreti...ako znas da si stvorio jedan zivot...
i tako se zahvalio planeti sto si imao tu cast da zivis na njoj..uz njene sve ljepote...
tako da...

radjajte dok ste mlade...mada ja kazem...ni 40 nije kasno...za zene...da rode...
zene uglavnom su vitalnije i duze zive od muskaraca...
tako da zena od 40 godina je ..i bioloski i kako god hoces...ravna muskarcu od 30-35 godina..
i tako to ide sa razlikom od 5-10 godina sve do kraja zivota...

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Nokia 
Sto se Salvete tice....ja sam zgrozena. Vidim na netu milion komentaara podrske i lepo nisam mogla da napisem sta mislim....bila bih jedina koja je napisala kritiku, iako sam sigurna da postoje mnogi koji misle kao ja.
52 godine? Kad joj dete krene u prvi razred ona ce da bude baba. Doduse vec izgleda kao jedna.
Ne podrzavam radjanje dece u tim godinama jer da su babe za decu imale bi ih. Toliko.
Podrzavas li mlade mame?One koje rode u 18,i kad joj dete krene u skolu i treba da mu pomogne jednacine ili oko Engleskog,mama ne zna jer se dok je to trebala da uci vucarala sa tipovima oko skole.Svi bi trebali da rode decu u 25,da nadju princa na belom konju u 23,da deca budu lepa na mamu,pametna na tatu,da znaju jezike,da budu vukovci,da budu top studenti u generaciji,ko zna mozda postanu i neke poznate licnosti jednog dana,ali avaj,guess what,zivot je sranje,neko radja u 18,neko u 50,necije dete uci,necije je narkoman i alkoholicar,neka zena nadje princa,neka nadje stoku koja je maltretira,necije dete je lepo,necije,budimo iskreni,ruzno (iako to nikad glasno ne kazemo),necije dete je Novak Djokovic,necije onaj socijalni slucaj i prosjak sto zivi ispod mosta.To je to,zivot je 50:50 posto sansi njeno dete ih ima toliko,ni manje ni vise od nas ostalih,e sad to sto prosecan Srbin izdrzava svoje dete u 30,pa cak i 40 godini pa ima rezonovanje da ova zena sa 52,to verovatno nece moci,to je druga vrsta bolesti.

Kakvo je to glupo pitanje? Podrzavas li ti mame koje su radjale sa 13 nekada kad je tom bilo apsolutno normalno?

Ko ne zna jednacine, to sto si rekao je gradivo osnovne skole....nemoj da si dete...

Zena sa 52 nikad nece moci da bude spretna , brza, budna i sa refleksima koje trebaju za dete kao ona sa 18....pusti prazne price.

Bobak upravo tako, za 15 godina ce biti nemocna starica.
« Poslednja izmena: 28. Nov 2013, 11:12:06 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Sto se Salvete tice....ja sam zgrozena. Vidim na netu milion komentaara podrske i lepo nisam mogla da napisem sta mislim....bila bih jedina koja je napisala kritiku, iako sam sigurna da postoje mnogi koji misle kao ja.
52 godine? Kad joj dete krene u prvi razred ona ce da bude baba. Doduse vec izgleda kao jedna.
Ne podrzavam radjanje dece u tim godinama jer da su babe za decu imale bi ih. Toliko.
Podrzavas li mlade mame?One koje rode u 18,i kad joj dete krene u skolu i treba da mu pomogne jednacine ili oko Engleskog,mama ne zna jer se dok je to trebala da uci vucarala sa tipovima oko skole.Svi bi trebali da rode decu u 25,da nadju princa na belom konju u 23,da deca budu lepa na mamu,pametna na tatu,da znaju jezike,da budu vukovci,da budu top studenti u generaciji,ko zna mozda postanu i neke poznate licnosti jednog dana,ali avaj,guess what,zivot je sranje,neko radja u 18,neko u 50,necije dete uci,necije je narkoman i alkoholicar,neka zena nadje princa,neka nadje stoku koja je maltretira,necije dete je lepo,necije,budimo iskreni,ruzno (iako to nikad glasno ne kazemo),necije dete je Novak Djokovic,necije onaj socijalni slucaj i prosjak sto zivi ispod mosta.To je to,zivot je 50:50 posto sansi njeno dete ih ima toliko,ni manje ni vise od nas ostalih,e sad to sto prosecan Srbin izdrzava svoje dete u 30,pa cak i 40 godini pa ima rezonovanje da ova zena sa 52,to verovatno nece moci,to je druga vrsta bolesti.

Kakvo je to glupo pitanje? Podrzavas li ti mame koje su radjale sa 13 nekada kad je tom bilo apsolutno normalno?

Ko ne zna jednacine, to sto si rekao je gradivo osnovne skole....nemoj da si dete...

Zena sa 52 nikad nece moci da bude spretna , brza, budna i sa refleksima koje trebaju za dete kao ona sa 18....pusti prazne price.

Bobak upravo tako, za 15 godina ce biti nemocna starica.
Nije glupo pitanje nego i za zenu koja rodi dete sa 18 mozes da izvlacis suprotne argumente,nema zivotno iskustvo,nije dovoljno dobra da kvalitetno vaspitava svoje dete itd.,ja ti samo kazem slazem se ja da je idealno da zena rodi sa 25,znaci razumem ja sta vi govorite,ali ko smo mi da zabranimo nekome da se ostvari kao majka,pa cak iako se to desava u 52 godini,verovatno bi i ta zena volela da se to desilo pre,i jos da osudjujemo kao da je pocinila zlocin.Ti imas decu koliko kapiram,evo prosto pitanje,da ti se to nije desilo sad,iz bilo kog razloga,prodju godine i desi ti se,recimo, u 49 godini ostanes trudna,ja sam ubedjen da bi ti rodila to dete uprkos ovim stavovima koje iznosis,cak sam ubedjen da bi 95 posto zena donelo odluku da rodi.Uostalom,u ovoj prici,jedini idiot je taj nesrecni izgovor za muskarca,koji je nakon sto mu je rekla da ce da rodi,ostavio.To je zlocin,a ne ova jadna zena za koju imam potpuno razumevanje zasto je to uradila.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
95 % zena i ne moze u 52 g. da ostane u drugom stanju... Smile

jos je veca nepromisljenost roditi djete u 50+ ako se s tim ne slaze i druga strana koja je u tome ucestvovala..

sebicnost i nista drugo..po svaku cjenu zeli da dozivi najljepsi osjecaj koji ljudsko bice moze da dozivi..
a to je radjanje i zagrljaj sopstvenog djeteta..

to da ona nije mogla do 50 da rodi..to je baska...

uglavnom i kad imaju dobrog partnera...nadju mu neku manu...kao on nije dovoljno dobar
za njeno dijete....pa tako traze i traze..i docekaju 50+ i budu tema za portale..i novine...

djeca treba da se stvaraju iz ljubavi sa osobama koje volimo....a ne iz potrebe i sa posebnim kvalifikacijama partnera...za ocinstvo ili majcinstvo  Smile

to kad se tako ceka i kad se ljubav mjenja za karakteristiku...
djeca uglavnom u takvom spoju budu sve sem ocekivanog....

sta ce babetina od 50+ godina sa djetetom od dve tri godine...
koje  trci..skace...i nemoj ovo nemoj ono radi... i  pravi zijan. stalno sem  kad spava... Smile

moja meter ima godina "malo vise" nego pomenuta persona... Smile
pa kad vjestica odvede zabca...od nje..izvali se moja matera na trosjed i zaspi...za tri minuta
nemoze zena da ga prati.....covjece..smori je...samo tren da ga ostavi bez nadzora..gotovo je...
srusi razvali sve ili se slomi ..upade i udari se... Smile a gdje je tek kad se razboli..pa kmeci cijeli dan i noc...
kad ti dusa hoce na nos da izadje...moze ova gospodja tako par dana...
i onda ...ce biti sto obicno biva..odnijeti ce dijete u dom i eto...

osobe u tim godinama koje zele i mogu da rode..trebale bi da imaju izvanredne uslove zivota za to djetesce...

sta ce djetesce jadno...kad ona rikne za 10-15 godina...oca nigdje...
siroce ostade...

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
[quote author=bobaK_bl link=topic=591422.msg11299831#msg11299831 date=1385636616

sta ce babetina od 50+ godina sa djetetom od dve tri godine...
koje  trci..skace...i nemoj ovo nemoj ono radi... i  pravi zijan. stalno sem  kad spava... Smile

moja meter ima godina "malo vise" nego pomenuta persona... Smile
pa kad vjestica odvede zabca...od nje..izvali se moja matera na trosjed i zaspi...za tri minuta
nemoze zena da ga prati.....covjece..smori je...samo tren da ga ostavi bez nadzora..gotovo je...
srusi razvali sve ili se slomi ..upade i udari se... Smile a gdje je tek kad se razboli..pa kmeci cijeli dan i noc...
kad ti dusa hoce na nos da izadje..

sta ce djetesce jadno...kad ona rikne za 10-15 godina...oca nigdje...
siroce ostade...
Citat
Ti si kralj,ovo je legendaran komentar,ubedio si me  povlacim se  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Ja sam sa sandrom.
Kada sam videla 100+ komentara - bravo, divno, fenomenalno... samo me je jeza prosla.

Znaci, ako cemo da govorimo o prirodi i sta je prirodno, ona je vec usla u klimaks i verovatno u menopauzu. Kada udjes u menopauzu, tvoje delo ti porucuje da su tvoje godine plodnosti prosle. To je prirodno, normalno, realno.

Sve ostalo je cisto silovanje nauke.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Mogla je da saceka 55-u cisto da bude cista petica beba  Smile
Al sta je pa briga bice babamama...unuke ce docekati malo sutra  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.57
ali ko smo mi da zabranimo nekome da se ostvari kao majka,pa cak iako se to desava u 52 godini
Ko im zabranjuje? Ljudi samo kazu da postoje dosta veliki rizici u tome...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
ali ko smo mi da zabranimo nekome da se ostvari kao majka,pa cak iako se to desava u 52 godini
Ko im zabranjuje? Ljudi samo kazu da postoje dosta veliki rizici u tome...
I ja samo kazem da ona ima pravo,nista vise...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Pa mogla je xy puta do sada da se ostvari.
Decije selo, Zvecanska, Uzice... mislim.. svako vece mesto u Srbiji ima dom za nezbrinutu decu.

Ako ne moze da se kvalifikuje kao usvojitelj, moze da bude hranitelj.

Lepo ja kazem da su za neke ljude (bioloska) deca stvar zadovoljenja sujete.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.