Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Србија је Београд?  (Pročitano 67170 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC One
A ti mislis da ja sad lupetam ovako napamet?  Smile

Centar Cacka, pesacki most gde su zgrade... svakim danom sidjes ispred zgrada od 8-12h i sve je krcato seljaka i seljanki koji prodaju sve pobrojano.

Ne znam odakle si, mozda iz NS ili Nisa, gde ces to redje videti ali ces videti... u svim drugim gradovima je ovo sasvim normalna pojava, svaki taj grad ima na 10 minuta kolima od centra vec vise sela, a odatle logicno, dolaze seljaci da prodaju svoje proizvode.

Ne razumem zasto je to toliko tesko shvatiti.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Ima toga u Nisu, i to se zove zelena pijaca!  Smile ...i toga, kolko znam, ima i u BG-u  Smile

Ovako na ulici, da neko stavi kartonsku kutiju i prodaje sir, mleko, jaja, meso i sl u Nisu nikad nije bilo. A verujem ni u drugim gradovima, jer je zbog kontrole kvaliteta i ispravnosti namirnica to nemoguce.
Druga je stvar kad cigani prodaju carape i gace na cosku
« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 20:45:15 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ima toga u Nisu, i to se zove zelena pijaca!  Smile ...i toga, kolko znam, ima i u BG-u  Smile

их...одакле ти идеја да постоје зелене пијаце у београду Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC One
Citat
Ovako na ulici, da neko stavi kartonsku kutiju i prodaje sir, mleko, jaja, meso i sl u Nisu nikad nije bilo.

E pa bas zato gresis u pretpostavci. Ko ce da placa tezgu, porez i cuda... ljudi dodju ispred zgrada, postave stocice i slicna pomagala i prodaju robu, nesto poput ovih sa kamionima sa kupusom i krompirom sto ih mozes videti na svakoj raskrsnici u blokovima.

Citat
A verujem ni u drugim gradovima, jer je zbog kontrole kvaliteta i ispravnosti namirnica to nemoguce.

E pa veruj. I zbog kontrole cega?  Smile

Citat
i toga, kolko znam, ima i u BG-u

Naravno da ima, zove se pijaca, bez ovog zelena. Ali upravo sam rekao da ne mislim na to.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Kako se to mlleko, jaja, sir i meso prodaju po suncu od 8-12h na kartonskoj kutiji i ko ce normalan to da kupi?
Ajde ako prodaju kupus, krompir, lubenice, med i tako to, ali ovo cisto sumnjam da ljudi ne kupuju u prodavnicama.
Takodje, ma kakvu mi vlast da imamo, nesto ne verujem da bi cak i oni dozvoljavali da neko sa pokvarenim mlekom, mesom, sirom truje ljude.

Ali recimo da je tako, to sto desetak (pa i sto) seljaka izadje na ulicu da to prodaje, sigurno ne znaci da se ceo taj grad snadbeva kod njih i zato je to statisticki zanemarljivo.
U Nisu imas zelenu pijacu (imamo pijacu gde cigani (uglavnom) prodaju garderobu, i pijacu gde seljaci prodaju svoje proizvode, pa se zato zove zelena  Smile ) u svakom vecem gradskom naselju, pa ljudi kupuju voce i povrce uglavnom u prodavnicama i supermarketima.

Nekoliko seljaka sa kartonskim kutijama, ne moze da znacajno poremeti odnos cena medju gradovima, pa da jebe rak raka  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Onaj tekst o cenama namirnica je tendenciozan...
Opste je poznato da je zivot u Beogradu skuplji od svih gradova u Srbiji...

Drugari iz vojske kad su dosli (jedan iz Brusa, drugi iz NS) zaprepastili se... Kazu jebes Beograd idem ja kuci...

Ne znate vi sta znaci kad krenes na posao a platis prevoz 100 dinara da bi se sat vremena guzvao sa penzionerima... Pa onda opet to nazad... To ti je 5 godina zivota za radni vek od 40 godina pa ti vidi...  Smile

Da ne pricamo o cenama prevoza i taksija... A onda krenes u MAXI kad ono nema mleka, ulja...

Pice u kaficu 150-200 din... Ulaz u diskoteku, garderoba 300... Pice 200-250...

A ko prica o zdravstvenom uticaju zivota u ovakvom velikom gradu... Ceo zivot provedes na asfaltu udisuci govna i jeduci na brzinu...

Mi Beogradjani smo svesni da je BG takav ali ima i on svoje drazi... Ne ocekujemo da ih razumete... Ali to sigurno nije bogatstvo...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC One
Kako se to mlleko, jaja, sir i meso prodaju po suncu od 8-12h na kartonskoj kutiji i ko ce normalan to da kupi?
Ajde ako prodaju kupus, krompir, lubenice, med i tako to, ali ovo cisto sumnjam da ljudi ne kupuju u prodavnicama.
Takodje, ma kakvu mi vlast da imamo, nesto ne verujem da bi cak i oni dozvoljavali da neko sa pokvarenim mlekom, mesom, sirom truje ljude.

Ali recimo da je tako, to sto desetak (pa i sto) seljaka izadje na ulicu da to prodaje, sigurno ne znaci da se ceo taj grad snadbeva kod njih i zato je to statisticki zanemarljivo.
U Nisu imas zelenu pijacu (imamo pijacu gde cigani (uglavnom) prodaju garderobu, i pijacu gde seljaci prodaju svoje proizvode, pa se zato zove zelena  Smile ) u svakom vecem gradskom naselju, pa ljudi kupuju voce i povrce uglavnom u prodavnicama i supermarketima.

Nekoliko seljaka sa kartonskim kutijama, ne moze da znacajno poremeti odnos cena medju gradovima, pa da jebe rak raka  Smile

Mogi ti reci da si za nekoga ko je iz Nisa i ko ima takav stav o odnosu BG i ostatka, neverovatno lose upoznat sa stanjem u drugim delovima Srbije, i da manje znas o realnom stanju nego ja koji sam iz Bg, sto je ogromna ironija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Onaj tekst o cenama namirnica je tendenciozan...
Opste je poznato da je zivot u Beogradu skuplji od svih gradova u Srbiji...

Drugari iz vojske kad su dosli (jedan iz Brusa, drugi iz NS) zaprepastili se... Kazu jebes Beograd idem ja kuci...

Ne znate vi sta znaci kad krenes na posao a platis prevoz 100 dinara da bi se sat vremena guzvao sa penzionerima... Pa onda opet to nazad... To ti je 5 godina zivota za radni vek od 40 godina pa ti vidi...  Smile

Da ne pricamo o cenama prevoza i taksija... A onda krenes u MAXI kad ono nema mleka, ulja...

Pice u kaficu 150-200 din... Ulaz u diskoteku, garderoba 300... Pice 200-250...

A ko prica o zdravstvenom uticaju zivota u ovakvom velikom gradu... Ceo zivot provedes na asfaltu udisuci govna i jeduci na brzinu...

Mi Beogradjani smo svesni da je BG takav ali ima i on svoje drazi... Ne ocekujemo da ih razumete... Ali to sigurno nije bogatstvo...

београд као голи оток Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004

Mogi ti reci da si za nekoga ko je iz Nisa i ko ima takav stav o odnosu BG i ostatka, neverovatno lose upoznat sa stanjem u drugim delovima Srbije, i da manje znas o realnom stanju nego ja koji sam iz Bg, sto je ogromna ironija.

To sto si video seljake ispred mosta u Cacku, ne znaci da znas nesto o tome kako ljudi zive i gde se snadbevaju, nego znaci da si video seljake ispred mosta.
A to sto mislis da ljudi dolaze u Bg jer je to cool, a ne zbog boljeg zivota, je nesto sto se kosi sa zdravom logikom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b9
Svi ti argumenti padaju u vodu pred činjenicom da se ljudi doseljavaju u Beogard iz unutrašnosti, a ne sele se u unutrašnjost iz Bg-a.
Bolje biti u Bg-u i raditi, makar i sa minusom, i imati socijlno i penziono i kakve takve šanse za nešto, nadu makar, nego u unutrašnjosti sedeti kući besposlen, večito na birou rada, juriti posao preko stranke, rođaka, veza. Činjenica je da je nezaposlenost u unutrašnjosti ogromna, mnogo veća nego u Bg-u, i pored toga što se ogroman broj ljudi već odselio, bilo prema Bg-u ili NS-u, ili preko grane. Ljudi jednostavno nemaju izbora, traže bilo kakav izlaz.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.