Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Србија је Београд?  (Pročitano 67195 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Eno ih moji sa sela seku drva, prave krec, muzu krave, beru voce, obradjuju zemlju i uzivaju...
Mislim meni to nije uzivanje, ali njima je normalan zivot... Imaju da jedu a imaju i da kupe nesto sto im treba... I ne zale se...

Ima posla i u unutrasnjosti nego ljudi nece da rade... Gledaju Beograd na televiziji i misle raj...
Svasta bi postigli kad bi radili kod kuce...

Ne kazem ni ja da je sjajno, vec da je pogresno optuzivati beogradjane i da je pogresno dolaziti ovde u potrazi za srecom...

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...juce ujutro,oko 10h na naplatnoj rampi simanovci u pravcu beograda,ali bas na samoj naplatnoj rampi,bez tragova kocenja,audi A6 bosanskih tablica,nabio od pozadi juga 45 beogradskih tabli,a jugo se zabio u pola preduzeca matijevic,a polo se nabio u kamion koji je stajao na naplatnoj rampi i placao putarinu,a kamion je bio natovaren plinskim bocama.pazi,lancani sudar u boksovima za naplatu putarine?tako,da je navalica u beograd veoma ocigledna.kao,da se u beogradu dele  sanse za zivot iz pocetka?ili sta vec?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b9
Pa jbg, ja ne znam kako onda, da im se postavi rampa kod Bubann potoka i da se vraćaju nazad, a one sa manjkom kulture streljati na licu mesta, ostalima reći da su ološ provincijalska i da se vrate u vukojebinu iz koje su krenuli. Smile

A Beograd onda može da uživa u svojoj kulturi i neukaljanom velegrađanštvu.
Ljudi, 'ajmo malo toNElerancije i razumevanja, nije naša guzica ničim posebna i bolja od onih iz provincije. Wink
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC One
Nema tolerancije, zato sto oni koji dolaze nisu tolerantni prema mestu u koje svojom voljom dolaze (cast izuzecima, ima ljudi koji su pojam kulture za pojedine beogradjane).

Tolerancija je dvosmerni proces, ona se zasluzuje a nije garantovano pravo svakog pojedinca.

Sto sam stariji sve mi se vise povraca od izraza poput tolerancija, politicka korektnost i ostale stvari koje su tu da nas nateraju da nabacimo lazni osmeh na lice i pravimo se da nam je sve potaman.

A ima i dobra tema na psihologiji o toleranciji... a i pojasnjava da je u nasem jeziku to ustvari termin trpljenje... nema nicega pozitivnog u toleranciji tj. trpljenju.
« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 23:35:48 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
ма јебо вас београд Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...hvala Bogu,tolerancijaq nego sta!to Beograd i cini gradom,ta lepeza likova,frikova,tipova itd.
tesko je u drzavi,u nekim gradovima mrak je i u podne.normalno je da se iz tunela izlazi prateci svetlost.samo sto je ta svetlost za nekog konstruktivni izlaz iz mraka,a za neke opet,kao u onoj pesmi o malim crnim leptirima.Beograd je samo izbor,i nista vise.zamislite,da nemate Beograd?gde bi?
dobro svi vi nama dosli!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC One
Dobro dosli, i jos bolje se uklopili tamo gde su dosli.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b9
Nema tolerancije, zato sto oni koji dolaze nisu tolerantni prema mestu u koje svojom voljom dolaze (cast izuzecima, ima ljudi koji su pojam kulture za pojedine beogradjane).

Tolerancija je dvosmerni proces, ona se zasluzuje a nije garantovano pravo svakog pojedinca.

Sto sam stariji sve mi se vise povraca od izraza poput tolerancija, politicka korektnost i ostale stvari koje su tu da nas nateraju da nabacimo lazni osmeh na lice i pravimo se da nam je sve potaman.

A ima i dobra tema na psihologiji o toleranciji... a i pojasnjava da je u nasem jeziku to ustvari termin trpljenje... nema nicega pozitivnog u toleranciji tj. trpljenju.

Ma i ja se isto osećam, dođe mi da počnem da bijem po ulici, po prevozu, jer obična netrpeljivost mi više nije dovoljna. Recimo, ne mogu da podnesem pevajuće Rome po autobusima GSP-a našega kulturnog glavnog grada, dođe mi da ih strpam u gasne komore... ali onda se setim da je loše biti nacista i da je sve krenulo od netolerancije koja se hrani tuđom netolerancijom i umnožava se fenomalnom brzinom.

A ti ljudi o kojim govoriš, ta nekulturna i neuklopljena gomila, to su pre oni koji su ovde došli nešto ranije, recimo posle rata, ovi koji sada dolaze su svi nekako kulturniji, tehnologija, informacije i pozorišta otišla su i van Beograda odavno već.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC One
Druze, bas te price o toleranciji su te uljujkale i ubedile da je netolerancija losa.

Netolerancija nije jednako mrznja. Necu da budem za neke stvari tolerantan... da banalizujem... udje mali ciga u prevoz, pocne da "peva" i onda mi pridje, ispruzi ruke i kaze "daj nesto". Tolerancija je ili da mu dam ili da mu uljudno kazem "Nemam". Netolerancija kao moje pravo jeste kada me vec prvi takt koji je izasao iz njegovih usta nervira, kada mi smeta dreka i po pravilu uz neki raspao narodnjak... i netolerancija je da mu kazem "bezi mi s ociju" kada mi pridje. Mrznja i naci rezon bi bio da ga isutiram jer je niza i bezvredna rasa, sto ne mislim o ciganima niti ih mrzim.

Mozda je sada jasnije.  Smile

Los primer tolerancije - 100 novih kartonskih kuca kod Belvila, naseljenih ciganima sa juga Srbija. Migraciju ne mozes zabraniti, ali kada covek ima pare da kupi ili iznajmi stan, zaradi za sebe itd. Ne bi bila netolerancija kada bi dosao i porusio im sve jebene bespravno podignute barake zato sto im se dolazilo u BG jel ima vise ljudi da se kod njih prosjaci i vise kartona za skupljanje. Takva tolerancija je skupa i glupa.

Ali, ovde se ne radi o ciganima, pa da ne sirimo u tom smeru.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
u pravu su ljudi kada kazu da se u Beogradu bolje zivi. naravno to se odnosi samo na dosljake. mislim, pobegne se tu od pluga i motike.

procitah vic u novinama. kaze: zasto nema sexa medju drzavnim sluzbenicima ? zato sto su svi rod.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.