Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Срби - Народ који нестаје  (Pročitano 27355 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pisi  ,,Glazbene udruge ,, - ako vec hoces  da te razume .  Smile
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6230
Kako da popravis situaciju kad se svi medjusobno mrzimo?
Zahvaljujuci idiotima, zlonamernima, nepismenoj rulji sa kojom radis ta hoces lako smo sami isli na altar zrtve.
Hajde da uzmemo sadasnje stanje. Ima nas negde 9 miliona na prostorima danasnje Jugoslavije i negde 3 miliona po rasejanju.
Kako napraviti nacionalnu koheziju kad se svi mrze? Oni od 44-e mrze ove od 90-ih. Ovi lokalni mrze sve koji su napolju. Bilo ko hoce da smiri situaciju biva prezren od strane fukara, koje frkcu: osveta, osveta. U stvari nece osvetu, hoce samo guzvu da ucari.
Postoji jedna mogucnost koju necemo moci da sprovedemo: nacionalsocijalizam.
Ali to ne mozes sprovesti jer balvanu je odmah predocen nacisticki odzak a ne ideja kao takva.
Kina to sada sprovodi i to neverovatno uspesno.
Ne bih se ja puno obazirao na te video komunisticke smejurije. To mi sve znamo. Nijedan od pametnjakovica n e postavlja pitanje, zasto je to tako bilo?
Sama cinjenica, da je u Srbiji prezren covek koji je stvorio drzavu, napravio institucije, udario temelje dinastije, dao ustav ( i to najnapredniji). Taj covek je Milos Veliki. Njegova izreka je uvek bila: cuvaj glavu treba mi ziv Srbin, sa mrtvim nemam sta da radim.
Genetski u Srbina postoji nagon za samodestrukcijom.
Dvolicnost, hipokrizija koji su generatori korupcije i lopovluka su opsta karakteristika.
Resenje? Chizma.
Bez chizme: say good bye.
« Poslednja izmena: 05. Nov 2010, 12:00:49 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Jedna od retkih prilika, kada se moram sloziti sa skorpijem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
@Perudji i G-H-O-S-T

Zašto izigravate advokate? Pustite prozvanog da odgovori Wink
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia 
Citat
Natalitetom „tuku” Arape

http://en.wikipedia.org/wiki/Serbs
Total population
10,300,000+

http://en.wikipedia.org/wiki/Jews
Total population
13,155,000[1]

Smile
Citat
Pisi  ,,Glazbene udruge ,, - ako vec hoces  da te razume .
Видиш да сви ''желе добро'' Србима: 'рвати,национал-социјалисти,антиглобалисти,(обични)социјалисти... Smile
« Poslednja izmena: 06. Nov 2010, 17:02:00 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Jews     Europe    1,506,000    

Nesto im se smanjio broj u Evropi....ja se secam da ih je bilo mnogooo vise  Smile
« Poslednja izmena: 06. Nov 2010, 17:02:39 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Neznam dali sam jedini koji sam primetio ovu stvar , ali svi balkanski narodi se slažu u oceni da su Albanci na najnižem stupnju razvoja os svih na balkanu  , da se blago izrazim  Smile , i to je manje više tačno , ako pogledate njhovu matičnu državi  , stopu kriminala , privredu , infrastrukturu ... ma sve BRE , imamo jasne pokazatelje ali ,

to ALI  jebe stvar , jer  ,

Albanci tri različite religijske grupe kojima pripadaju , islam , ortodox i katoličanstvo vrlo vješto korise za svoje nacionalne interese i nikad u historiji nije zabilježeno da je Albanac udario na Albanca zato jer je ovaj druge vjere , naprotiv  , majku Terezu ( i katoličku dijasporu) su vrlo vješto iskoristili da pridobiju Vatikan za svoje ciljeve  , ortodoxnu grupu ( oko 20% Albanije) su iskoristili za ekonomske interese u Grčkoj , oko 300.000 Albanaca muslimana radi u Grčkoj  , dok muslimansku vjećinu koriste za odnose sa islamskim svjetu i Turskom :

Ako pogledamo Srbo_Hrvato_Bošnjake ( za mene je ovo jedan narod  , a mislim i da bi nekom strancu vrlo teško objasnili da nije  , osim bajkama...) jedva čekaju da ih neki strani mufljuz napujda da jedni druge pokolju .

Ako ovako nastave , hmmm , mislim da je Veoma Velika Albanija stvar vrijemena  , treba samo da sačekaju još jedan Srbo_Hrvato _Bošnjački bratoubilački rat i onda nasjele prazan ili poluprazan prostor , muslimanski Albanci Bosnu , ortodoxni Srbiju a katolički  Hrvatsku , jesam rekao da oni vjeru baš ne gledaju ako si Albanac ?

Majmuna kao ovaj Hozehombre ima i među Hrvatima i Bosanci , to je sigurno  , dovoljno da se vatra podpali ?

DakleM ko je na višem stupnju razvoja ?
« Poslednja izmena: 06. Nov 2010, 17:07:00 od konankos »
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia 
(Беч, 1849)

Заиста се зна да Срби сад живе у данашњој Србији (између Дрине и Тимока, и између Дунава и Старе планине), у Метохији (од Косова преко Старе планине, гдје је Душанова столица Призрен, српска патријаршија Пећ, и манастир Дечани), у Босни, у Херцеговини, у Зети, у Црној Гори, у Банату, у Бачкој, у Сријему, у десном Подунављу од више Осијека до Сентандрије, у Славонији, у Хрватској (и Турској и Аустријској крајини), у Далмацији, и у свему Адријатичком приморју готово од Трста до Бојане. Зато у почетку рекох заиста се зна, јер се управо још не зна докле Срба има у Арнаутској и у Маћедонији. Ја сам се на Цетињу (у Црној Гори) разговарао с двојицом људи из Дибре, који су ми казивали да онамо има много "српскијех" села, по којима се говори српски онако као и они што су говорили, тј. између српскога и бугарскога, али опет ближе к српскоме него к правоме бугарскоме[1]).

У поменутијем овдје мјестима биће најмање око пет милиона душа народа који говори једнијем језиком, али се по закону (религији) дијели натроје: може се отприлике узети да их око три милиона има закона грчкога, и то: један милион у цијелој Србији (с Метохијом), један милион у аустријскијем државама (у Банату, у Бачкој, у Сријему, у десном Подунављу, у Славонији, Хрватској, Далмацији и Боци), а један милион у Босни, Херцеговини, Зети и Црној Гори; од остала два милиона може бити да би се могло узети да су двије трећине закона турскога (у Босни, Херцеговини, Зети итд.), а једна трећина римскога (у аустријским државама и у Босни, Херцеговини и нахији барској). Само прва три милиона зову се Срби или Србљи, а остали овога имена неће да приме, него они закона турскога мисле да су прави Турци, и тако се зову, премда ни од стотине један не зна турски; а они закона римскога сами себе или зову по мјестима у којима живе нпр. Славонци, Босанци (или Бошњаци), Далматинци, Дубровчани итд., или, као што особито чине књижевници, старинскијем али бог зна чијим именом. Илири или Илирци; они пак први зову их у Бачкој Буњевцима, у Сријему, у Славонији и у Хрватској Шокцима, а око Дубровника и по Боци Латинима. Буњевци може бити да се зову од Херцеговачке ријеке Буне, од које су се, као што се приповиједа, негда амо доселили; а Шокци може бити да су прозвани подсмијеха ради (од талијанске ријечи sciocco), али данас и они сами реку нпр.: "ја сам Шокац," "ја сам Шокица," као и Буњевац, Буњевка. Како год што они закона грчкога ове закона римскога зову Буњевцима и Шокцима, тако исто и ови закона римскога и они закона турскога њих зову власима, а осим тога још они закона римскога у Далмацији око Спљета и Сиња и ркаћима (или хркаћима). А у пријатељскоме разговору они закона грчкога зову ове закона римскога кршћанима, а они њих хришћанима.

http://www.rastko.rs/knjizevnost/vuk/vkaradzic-srbi.html
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Da upravo tako  , ti si tipičan primjer onoga o čemu pričam , Bosanci normalno imaju svog Vuka i svoje citate  , a Hrvati opet svoje do zemuna i dalje  , kad svi postave ovakve jake totalno suprotne dokaze , sledeća faza je oštrenje noževa i ... a šipci normalno natelitet i ko čeka taj dočeka !

Što mene boli kurac šta kaže Vuk , ili nekog u Sarajevu ili u Zagrebu  ?

Ljude ne interesuje istorija , svako istoriju piše kako mu odgovara , niko nevoli tuđe bajke , govorim o realnosti , ljudima koji imaju isti jezik , kulturu , nješana sela , gradove , brakove , onoliko koliko se razlikuju srbin i hrvat više se ralikuju bavarac i onaj sa sjevera !

Zajednički imjenitelj je bila Jugoslavija , tj jugoslovenstvo a sva tri " naroda " su manje više bili protiv toga !

Srbi su htijeli Srboslaviju , Hrvati čisti , dezificiranu , totalno i potpuno i sasvim očišćenu Hrvatsku , a Bosanci bi da
ponovo ako može dovedu Turke  , jer dok su bili Turci nisu morali ništa raditi , sve je bilo gotovo a da rade baš nevole nego više bi da piju i tako to.

A  Šiptari čekaju , a ko čeka dočeka  !

Osim ovog " lokalnog " postoji i još jedan  globalni ali jednako važan faktor , a to je dekadencija zapadne civilizacije  , naime iako sam ja lično muslimanske vjere  , takođe sam i tipičan prestavnik zapadnog društva , tako da ovu stvar osjećam i lično , ( mada je ova pojava manje više zakopala i druge civilizacije u historiji koje su dostigle neki svoj maksimum) a to je hedonizam do besvijesti , posvijećenost materijalizmu i nalaženje totalnog smisla života na ovom svijetu  , posmatrajući život na ovaj način ( a postoje ozbiljni razlozi za , kao što postoje i protiv jeli) nepostoji nikakav racionalni razlog da neko ima dijete , a pogotovo ne puno dijece , pogotovo iz ženskog ugla stvari , imati 4 ili 5 djeteta znači izgubiti  , život , vrijeme , lepotu  , seksualni život ....

Onaj ko želi da proživi ovaj svijet to neće da uradi, a mi europejci hoćemo da proživimo ovaj život ( makar ja lično , neznam vi ?  Smile) , želimo ovezemlajska zadovoljstva u full paketu.

Takva emancipovana žena , neće roditi ni 2 a kamoli više od toga ( ja pošto sam musliman imam šansu da uzmem drugu ženu pošto ova moja neće više od jednog  Smile) , ali neznam kako bi onda izašo na kraj sa dvije alimentacije !

Dobra stvar je da Europa ovakva kakva je i kakvu volimo bez obzira na sve mane neće nestati za našega vakta , i biće manje više ista  , loša je da je njen nestanak neupitan i neminovan , biće to normalno tiho umiranje kao i mnogo puta dosada u historiji kad su jedne civilizacije nestajale i druge nastajele , ali zar nisam već reko da je naša filozofija POSLIJE MENE POTOP  , koga briga šta će biti za 100 god !
« Poslednja izmena: 06. Nov 2010, 19:12:15 od konankos »
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Eto, profesionalno odradjen filmic. E, sada, o mnogim stvarima bi se moglo diskutovati. Kad je rec o odumiranju sela i skupoj hrani, odgovor je da visoko industrijske zemlje imaju ujedno i najbize cene prehrambenih proizvoda. Istina da industrijalizacija u poljoprivredi mnogo znaci ali pravi odgovor je u subvencijama koja se vide u vestacko niskim cenama, izgradnji infrastrukture, skola, autobuskih linija za skolsku decu i slicno tako da postoji motivacija za rad u poljoprivredi kao i zivotu na selu.
Drugo je recimo "privatne slobode". Kuka se stalno na "socijalizam" a taj socijalizam nije bas nesto mario za "privatne slobode". Da nekazem sada koliko se u tom "socijalizmu" posvecivala paznja izgradnji infrastukture pa su zabiti dobijala elektricne prikljucke, telefone, asfaltirane puteve kao i "zelene kredite" i druge motivacije za seljaka. Al eto, socijalizam nije valjao pa se eto srusio.
Citat
kakav sada kurac azil traže albanci sa kosova kad je to njihova 100 % država ?
poceli da se raspadaju od uranijuma  Smile

Al na njihovu nesrecu, osiromasenog  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.