Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Срби - Народ који нестаје  (Pročitano 27588 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ma daj bre, opet vam je peta kolona kriva, strani element sto ne jebes.Kasetne bombe, hrana, osiromaseni uranijum.
Rdjavom qrcu i dlake smetaju.
Imas bre pilule za pokretljivost spermica, da cim joj strcnes, stomak do nosa. Cak i matori prave celjad sa tim lekovima.
Moj pokojni ded, (sestoro dece), kad je cuo za vreme urbanizacije, te jedno, te dvoje nema se ovo, ono rekao: kad ne znate da odrastate decu, tako je. Samo stavis litru vode vise u lonac za chorbu i dete raste.

Npr.
Citat
« Poslednja izmena: 09. Nov 2010, 22:39:01 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6230
Hocete bre jelovnik? Slanina sa belim lukom, rezanci s makom, kacamak sa sirom, med sa orasima, domaca dimljena kobasica sa kiselim kupusom. Ako moze u mesto leba, lepinja.
Vruca lepinja namazana svinjskom masti i kriskama sirove paprike.
Sta bre zajebavate. Kupis mleko i sam ga ukiselis.Sok od jabuke i sljiva imaju pektin, ciste vene. Beli luk cisti vene, antibiotik.
Pasulj sa kolenicom ili sos rebarci suvi.Jebo vas kancer, sterilitet i takve gluposti. Sve ova zemlja daje.
Saran, klen, smudj, kechiga.
Jebo vas jeuropa i Rusija na redaljku.Polutatari i ridji pegavi Hans.
Iz Vrsca stize glas, u vinu lezi spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije.
« Poslednja izmena: 10. Nov 2010, 00:15:11 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
ako. nek si se ti nama ispraznio.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
 Smile lepo kaže čo'ek  Smile

Samo škorpi, ne kažeš ništa za to što žele da ukinu zabranu za uvoz i gajenje genetski modifikovane hrane čji polen sa plantaža Monsantoa će da zagadi sve plantaže u Srbiji. Monsanto je kompanija koja kupuje zemlju i sadi GMO voće i povrće i najveći su monstrumi na ovoj planeti(već uveliko uništavaju poljoprivredu u Americi i Indiji npr. Čuo sam da je Dulić-Marković njihova veza i lobista ovde i da već imaju par eksperimentalnih plantaža negde u Srbiji.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49724
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S24
Ako multinacionalne kompanije uzmu u ruke cjelokupnu proizvodnju hrane crno nam se pise.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Samo škorpi, ne kažeš ništa za to što žele da ukinu zabranu za uvoz i gajenje genetski modifikovane hrane čji polen sa plantaža Monsantoa će da zagadi sve plantaže u Srbiji. Monsanto je kompanija koja kupuje zemlju i sadi GMO voće i povrće i najveći su monstrumi na ovoj planeti(već uveliko uništavaju poljoprivredu u Americi i Indiji npr. Čuo sam da je Dulić-Marković njihova veza i lobista ovde i da već imaju par eksperimentalnih plantaža negde u Srbiji.

Pa ako podmazu dovoljno, Srbija je zemlja neogranicenih mogucnosti  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6230

Ja se slazem sa tobom. Mi se ovde ne slazemo (sa vecinom ucesnika foruma) samo u jednoj stvari: ko je za to kriv?
Sto se hrane tice, vec je poslovicno da na zapadu ljudima obracaju paznju, da ce se u Srbiji ugojiti od odlicne hrane. Svi imaju problema sa tim.E sada ko mu jebe mater banditsku, jer je seljak kriv sto mu to naturaju?
Jer je seljak kriv sto mora gas, za vestacko djubrivo (Rusiiiiiiii), em kosta em ni za qrac nije, a ne prave se stanice da se oprema stajsko djubrivo u raznorazne komposte, prirodne, sa slamom, strnjikom itd i prodaje.
Nece bre hibrid da radi, to ti je. Hoce bre da bude Veeeeeliki Srbin.Nece jabuku da bere. Ceka na Beogradksom asfaltu paradu buljasha da baca kamenje. Dok Misko skuplja balvane da beru za 5 dinara kilo i prodaje mami i tati za 125.Pa tata kaze: idi sine bacaj grudvu majke mu ga imperijalisticke.
Tata strvina, sin strvina pa naravno da ce ti proda s*nje od koje dobijas gliste, pa posle Tomica ti prodaje lek protiv glista.
I tako napravis idealno drutvo, Velikih Srba i g*na sa glistama. Da ne zaboravim i izabrane politicare koji ce sve to da upakuju u jeuropski trend. Smile Smile Smile
Pa ko je bre tu kriv?
Fuck you Cola, fuck you Pizza. Our drink iz Schlivovitza.
« Poslednja izmena: 10. Nov 2010, 16:55:43 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Fazon je da se patentira priroda. Za desetak godina neka frima kupi pravo na "pasulj Tetovac" pa ako seljak krene na pijacu da proda svoj Tetovac, dodju pa mu zaplene jer je koristio ilegalno patent.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6230
Fazon je da se patentira priroda. Za desetak godina neka frima kupi pravo na "pasulj Tetovac" pa ako seljak krene na pijacu da proda svoj Tetovac, dodju pa mu zaplene jer je koristio ilegalno patent.
To nije problem, jer fakticki Srbija najvise trguje sa okolinom. Tri puta vise izvozi na Kosovo nego u Rusiji.
Cinjenica.Nas 90% izvoza je zapadni Balkan.Tako da neke sitne licence se daju nadomestiti.
Zato treba registrovati brendove.
Nije u Srbiji nikada bila problem hrana, problem su ale, znas vec koje: Ja sam SRbin, daj mi da zhderem.
Jos se premnogo trosi na srpstvo, samo je sada privilegija. Distancirali su se od g*na, sada imaju elitu.
U toj eliti su ti i Chanak i Cheda i drugi, zato demagozi po asfaltu pizde.
On bi da gi dokaze koliki mu je srpski, al cim otvori shlic, on mali nikakav, kaljav, gadan.
Jebes ti i ovu hranu. Zamisli pizza, jebote pizza. Zapalis vatru, nataknes krisku slanine na koche i polako przis, ono sto se sliva mazes po lepinji, pa kad je dobro sprzeno to pojedes, popijes pola litre vina (od grozdja, ne od secera) i jebes celu noc.To ide i uz rokenrol i uz turbofolk.
Ovde bre nemas zastitu za devojke koje rode, pa bace bebu. Treba bre stvoriti takvu situaciju da bude heroina kad rodi, da je zastitis, ako je neko napravio pa ne zna. Jebes oca. Naci ce ga mali kad poraste, pa ce mu presedne jebacina, kad mu razvali par samara, pa mu kaze: dje si tata bio da me ranis, volino tatska.
Nemamo odnos.
Decja zastita je samo deklarativna. A toliko im malo treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49724
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S24

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.