Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 15:17:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Срби, Хрвати,Бошњаци...  (Pročitano 58410 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia 
Eto neznam pravila foruma i zbog toga se osjećam bedno , Smile , što se tiče tema glupa je do bola  , i još jednom glupa je , dokurčilo više sa tim bošnjacima , srbima , turcima , amebama i šta ti ja znam , eto nadam se da sad dao svoj sud o temi i na temi i o temi isl.

I nemogu da skontam da nisi skonto da sam htio reći da mi se živo hebe oćeš li me banovati ti , tvoj šef ili nećete.
« Poslednja izmena: 16. Maj 2010, 22:30:17 od konankos »
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Mnogo me briga sta ti mislis! Smile
Ako smatras da je tema glupa nemoj da je posecujes. Vrlo prosto.
I mene ne interesuje sta se desava u BiH pa ne posecujem tamosnje forume!
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
82,
tvoja tvrdnja netočna i bez ikakvih dokaza.Niti te dokaze možeš napisati.živim u Splitu i dobro znam kakvo je bilo stanje u splitu prije 1917.Kakve bi oni imali naklonosti prema beogradu početkom dvadesetog stoljeća.Kakav je to uticaj Beograd tada širija.Orijuna se  pojavila tek poslje dvadesetih godina a i to nije bilo značajno.
O mom pisanju imaš neke zamjerke.To što ne pišem ono što se tebi sviđa nebi trebao biti razlog što me kritiziraš.Forum je mjesto gdje se iznose različita mišljenja.Nikad nikoga ne vrijeđam za razliku od nekih na oviom forumu..Nauči se biti tolerantan i pristojan ,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Ja da se naucim biti tolerantan? Da ne vredjam? Dobro, ajde ovako da postavimo stvari. Kazes, Beograd prasnjava balkanska kasaba, ili sta vec. A on je ispred Splita tad(i sad) bio koliko i Bec ispred Beograda, i sta je onda Split. Tako da si ispljuvao i tudj i svoj grad, i oba su na Balkanu.
Js jedan problem je sto si uobrazio da si ti sam tolerantan i kulturan, ali jos kod par hrvata sam primetio tu foru da kroz neko izlaganje provuku uvredu, pa kad ih uzemljis prave se zgrozeni i fini ko neke gospodjice Smile pazi sta pricas, i pazicu i ja, jer ne vredjam ljude sem da bih im uzvratio istom merom. Mada, cak te nisam ni uvredio, a trebalo bi

A objasni mi jednu stvar, bitniju od ovog sitnog prepucavanja. Sta su konkretno mislili splicani 1917? Jesu li voleli austro ugarsku, ili srbiju, ili ni jedne ni druge? I sto ne bi voleli one koji su im saplemenici, i bore se za slobodu svih nacija koje su bile pod austro-ugarskom cizmom?

A sta ne mogu da dokazem?
« Poslednja izmena: 17. Maj 2010, 20:57:15 od fingon82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
82,
to da je beograd bio ispred splita tada ne slažem se.Moji izraz prljava balkanska varoš je odgovor na tvoj izraz konjušari,To da je Split na Balkanu ne bi se složija.Ni geografski ni kulturološki.Nisam splićanin po rođenju već ovo tvrdim n aosnovu geografskih činjenica.
O toleranciji,ja osobno nikad nikoga na forumu nisam uvrjedio.Ako to pronađeš ispričat ću se i povući sa foruma.
Nikad nikakva prostota,psovka i sl.To ako ja nešto tvrdim a netko drugi (većina) suprotno nije uvreda već moje gledanje na događanja.Splićani većim djelom nisu volili Italija a pogotovo Beč.Prema Srbiji obični narod nije imao nikakav stan a posebno negativan.Do tada naši narodi nisu imali nikakvih nesuglasica.
To da su se Srbi borili za slobodu svih nacija  ja se ne slažem.Npr.u Odesi su pobijeni svi Hrvatsko zarobljenici koji se nisu htjeli priključiti nekim dobrovoljačkim jugoslavenskim odredima.Mislom 1916.Krfska deklaracija a i kasnija događanja pokazuju da su Srbi htjeli državu sa svojom hegemonijom i to su i postigli.Zna se kakva je bila Kraljevina.Nisu dokaza da su splićani bili naklonjeni Beogradu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Profesore, ne mora da se ospuje da bi nekog uvredio. Bolje da si izredjao citav arsenal psovki umesto sto si ovo napisao:

to su oni junaci što su išli pješice na ljetovanje na krf?

Citat
To da je Split na Balkanu ne bi se složija.Ni geografski ni kulturološki.Nisam splićanin po rođenju već ovo tvrdim n aosnovu geografskih činjenica.

Je l' se to u Hrvatskoj uci neka posebna geografija? Smile
« Poslednja izmena: 17. Maj 2010, 21:30:59 od RASMC »
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
To da je Split na Balkanu ne bi se složija.Ni geografski ni kulturološki.Nisam splićanin po rođenju već ovo tvrdim n aosnovu geografskih činjenica.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Trebalo bi da podneses tuzbu protiv profesora geografije da vrati pare tvom ocu sto je uplacivao za skolstvo Smiley a moji prethodnici su citirali tvoje uvrede, zamaskirane su u vidu nekih vickastih komentara. Nisi rekao sta da ne mogu da dokazem. Sto su recimo u 1. svetskom ratu iz sela mog pradede otisli svi muskarci u rat, njih 40-tak, a vratila se dvojica? Sta ne mogu da dokazem? Mozda ludaku ili onom ko ne zeli da mu se dokaze. Kakve veze ima Srbija sa Odesom? Jesmo li ih mi streljali? Doduse, mozda je ruzno sto ovo govorim, ali i trebali su da ih streljaju. I srbe isto, ako bi odbili da idu u dobrovoljce. Drugi da ginu za slobodu, a oni da lade j'''' u cuzi? A i uostalom, carska Rusija nije bilo demokratsko uredjenje, nema tamo hocu-necu, jos ako si neprijateljski zarobljenik.
Nego, uvek me zanimala ta hrvatska opsednutost kulturom i ubedjenjem da su na nekom ne znam kakvom nivou kulture. A neke kulturne tekovine njihove nisam primetio. Najobicniji puk, ko i svi ostali.
Split je velik i znamenit grad. Ali, po kulturi je daleko iza Sarajeva, a o drugim gradovima da ne pricam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49850
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Balkansko poluostrvo...

« Poslednja izmena: 18. Maj 2010, 17:47:10 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
o Balkanu,
neću puno jer nekima što god napošeš oni su sposobni staviti samo ikonu koja se smije.
Na ovoj karti je i laiku vidljiva nelogičnost da Rumunjska nije Balkan a iIstra  npr. je.
Bukurešt nije na Balkanu  a Trst i Rijeka jesu.Ne može osnovica sa kojom se veže za kontinent biti puno duža nego dubina poluotoka,Poluotok bi bio od ušća Drima u Albaniji pa pravo u Crno more.
Naziv je upotrebljen 1808 i ti pogrešnim prijevodom nekog Nijemca za riječ Balkan.kasnije su neki prihvatili a danas se najčešće koristi izraz jugoistočna Europa
82,
o mojim uvredama.Naravno da nisu navedeni predhodni komentari na koje sam reagirao.Kad netko piše neozbiljno ili ironično naravno da odgovorim na sličan način.I tvoj izraz konjušari ide u kategoriju "vrati istom mjerom".U vreda u takvom načinu pisanja sigurno nije.
Ti tvrdiš da su Splićani bili okrenuti Beogradu prije 1917. a to ničim ne dokazuješ.O Odesi neću ,to je druga tema.
Nisam govorija o kulturi cilog naroda već smo govorili o Splitu.To nikako nije balkansko grad ni u kojem smislu.Kultorološki je tipični sredozemni grad sa bogatim romanskim nasljeđem,kasnije renesansa,barok i ostali stilovi koji su isključivo dolazili sa Sredozemlja.Isti primjer je zadar,dubrovnim..
Usporediti prošlost Sarajeva i splita je neprimjereno.Marko marulić splićanin je početkom 15.st. pisao djela koje je europa cijenila a Sarajevo u to doba ?Šetajući Splitom dovoljno je pogledati palače,crkve,ljetnikovce,vodovod star 1700 godina, i zaključit o kulturi staroj preko tisuću godina.Ovim ne omalovažavam kulturu Sarajeva ili nekog drugog grada u unutrašnjosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 15:17:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.