Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 19:21:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Срби, Хрвати,Бошњаци...  (Pročitano 58299 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Професоре оћемо видети те географе који негирају званичне границе Балканског полуострва?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
šta ti je to zvanično kao da je neka država.
Opet ti kažem da je nelogično da je trst na balkanu a bukurešt nije.Dobro tebi je to logično.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Значи нема ништа од тих географа и стручњака који се споре већ серендаш по обичају...

Границе Балканског полуострва ти је ставио ММ, то је званична ствар и крај. Сад то што је теби или мени то нелогично није ни битно. Можемо о томе да разговарамо, ал ти би као неки учитеља требало да знаш да се у дискусији не износе неке своје истине већ званичне. Кад се промене границе Балканског полуострва онда пиши како Сплит није на Балкану и како то сви знају и шта год хоћеш. А не да се здравим људима ишчуђаваш кад ти се смеју што неке своје закључке и мисли подмећеш као истините.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
RSMC,
ako ti nisi volija školu ja jesam.Nikad nisi čuja da postoji dvopredmetni studij zvan povijest-zemljopis.
Mislio sam da se u vas kaže geograf a ne geografičar.
FINGON
vidim da kao obično donosiš pogrešn ezaključke bez ikakvih dokaza.Nisam Dalmatinac i tu se vidi kako na osnovu ko zna kakvih prosudbi ti donosiš zaključke.U vezi ustaških zločina uvik sam jasan to j ezločin koji se ne može opravdatiTo da su četnici braneći srpske civile ubijali hrvatske civile valjda si čuja.Nisu se nikad sukobili sa ustašama i to valjda znaš.Ti si spomenuo suosjećanje pa sam te pita koliko si ti suosjećajan prema drugima.
U ovom zadnjem ratu nisam primjetija da ste nas štedili,bilo je tko koga.
Moj ti je savjet da nikad ne generaliziraš ljude je rnismo svi isti ni po čemu.Niti dovoljno poznaješ Hrvate a da i jesi to je mali uzorak da bi mogao donjeti zaključak.Mene si po ikavskom govoru svrstao u Dalmatince a ja to nisam ni po čemu.Vidiš kako se lako može pogriješiti.
BUZERU
živim u Splitu dugo godina li nisam hajdukovac

jesam saosecajan, ali samo prema normalnim nacijama
cetnici su istrebljivali ustase sirom bosne i delimicno hrvatske, pogotovo vase "cvece" u bosni, tako ste(su) ga zvali
pa sto bi vas stedili kad ste pokazali svoje pravo lice? nismo bas tolike budale
nije bitno odakle si, a o hrvatima znam vise nego polovina hrvata. bli su moj predmet proucavanja dugi niz godina,zanimalo me psihijatrijsko stanje  ljudi koji su radili takve stvari
u pravu si, ne bih trebalo da generalizujem o hrvatima, u svakom kukolju ima 2-3 zrna zita Smile

Iskreno, ti meni delujes kao neki lik koji je dobio instukcije od Divice Marije da dodje na srpski forum i otvori nam oci sto se nasih zabluda tice Smile da nas naucis neku vasu novokomponovanu istoriju. Mi smo bili aktivni tvorci istorije i desavanja na ovim prostorima za razliku od vas, tako da mozemo mi vas da poducavamo sta je bilo, a ne vi nas.
« Poslednja izmena: 19. Maj 2010, 19:02:20 od fingon82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
И они су били активни творци, скресали су популацију на територији коју насељавају за милион. Некако се подесило да тих милион буду Срби..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
82,
kad ponestane argumenata onda se prijeđe na najnižu razinu pisanja tj.na razinu Clipija.
O mojim stavovima ili tvojim nema koristi raspravljati ali neke povijesne činjenice se ne mogu izbrisati
npr.
-1942 Jure Francetić je sa oko 1200 ustaša očistija cilu istočnu Bosnu od četnika i došao do Drine.
-1945,travanj ,bitka na Lijevče polju i teški poraz četnika  na čelu sa junakom đurišićem i popom Radojicom
sve je lako provjerljivo.
da ne bi pogađa odakle sam rodom ,reći ću ti da kraj koji vam je uvijek bio trn u oku i gdje se nikad niste pojavili kao vojnici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Та разина се зове исмевање, и до ње се долази кад друга страна дијалога крене да лупета глупости невиђених размера Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
hehe sa 1200 kazes...pocistija celu istocnu bosnu? verovatno na potezu rudo-rudo, u krug oko grada Smile bas mogu planincine one da se ociste od tudje vojske sa 1200 ljudi, ne budi smesan, jos hrvata Smile da su srbi bili pa i da ti poverujem da je moguce Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Qtek 'bem ga
A kada je Pasis lepo govorio kralju Aleksandru I, a ovaj zapeo sa romanticarskom idejom oslobodjenja svih Juznih Slovena . . . eto kako nam se vratilo i vraca . .  .
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49819
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
A kada je Pasis lepo govorio kralju Aleksandru I, a ovaj zapeo sa romanticarskom idejom oslobodjenja svih Juznih Slovena . . . eto kako nam se vratilo i vraca . .  .

Била би Србија лијепо мјесто за живот да нису ушли у краљевину СХС.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 19:21:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.