Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:32:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sportska dijeta  (Pročitano 26832 puta)
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 2970
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
evo ti shta sam ja jela

doruchak (stalno isti) : 50gr muslija + 100 ml mleka
uzina 1: jedna vocka ili bonzita ili natural blok ili tako neka chokoladica tog tipa
ruchak: 100 ml supe + 100-150gr mesa ili ribe ili necheg kuvanog + 200-300gr salate
uzina 2: sveze povrce (shargarepa, kupus, keleraba) ili npr bareni kukuruz il tako neshto
vechera: chasa jogurta ili 100gr sira + 50gr hleba

jede se crni, razani itd hleb
mlechni proizvodi sa shto manje masti
ako za prvu uzinu zelish chokoladicu preporuchila bi ti natural blok, ako bi mogla da ga nadjesh, jedna od najzdravijih na trzishtu
najbolje bi bilo da jedesh piletinu i junetinu
idealno bi bilo ako bi prvi obrok mogao da ti bude jako rano ujutru i da ti se zavrshi do 2, 3 sata pre spavanja
ne bi trebala da pijesh sokove i da jedesh slatkishe dodatno
kafu ne morash da izbacish, ovo je dovoljno rigorozno

e sad ako ne zelish klasichnu dijetu da se pridrzavash nje, probaj samo da npr kupujesh kvalitetnije, i da isto tako spremash
jedesh piletinu, junetinu, povrce, voce
ne jedesh kombinacije meso i krompir
ne jedesh przeno
probash da ne jedesh pre spavanja
dovoljno je da izbacish sokove i da kupujesh umesto obichnih slatkisha npr biobelline proizvode
namesto reda shokolade pojedesh breskvu koja je slatka i sochna, prijace ti vishe kad je ovako toplo
samo treba da pochenesh da neshto promenish, onda kad krenu kilogrami dole videcesh da cesh hteti sve vishe da menjash

na ovo dodash lagane vezbice ujutru i aktivirash se maximalno oko dece i bice super

@orfanelin idi na moj profil pa pogledaj sliku, treba mi josh 10 Smile
« Poslednja izmena: 27. Jul 2010, 12:24:19 od blesawa92 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
Svakako je bolje uvece jer se organizam pri spavanju regenerise  Smile Nemas neki efekat na misice ako radis ujutru samo si izmorena ceo dan Smile Doduse nisam bas siguran da ovo vazi za mrsavljenje ali bice da je tako....

Pa ima neku vezbu kad klekne na kolena i onda sedi na petama pa se onda prebacuje  sa jedne strane na drugu to je za struk valjda, radi obicne trbusnjake i trbusnjake sa rasirenim nogama pa onda jedno dizanje dohvati jednu nogu a drugo dizanje drugu nogu, ispravi se digne ruke u vis i pravi krugove(ovo ne znam da objasnim) uglavnom dohvati prste na nogama pa digne ruke u vazduh al sve to radi u jednom krugu nema prekida Smile

Uglavnom to ti je za struk i stomacne misice e sad koliko si me razumela to ne znam Smile Smile

Ali ipak bez trcanja nema nista Smile Moze da bude tesko prvih 10 dana ali posle ide sve lakse i lakse... Trcanje i plivanje u kombinaciji su idealni ali nemaju svi uslovi za to Wink

Blesawa ocu Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

Pa ima neku vezbu kad klekne na kolena i onda sedi na petama pa se onda prebacuje  sa jedne strane na drugu to je za struk valjda,

Aahahahha znam ovu radili smo na Aerobiku  Smile Zajebana je bogme, ne smes da se vuces rukama kada se prbacujes sa jedne strane gore  Smile

Inace, i ja sam cula da je vezbe najbolje raditi ujutru, sto zbog toga sto se razbudis, imas vise energije posle ceo dan, na taj nacin ti organizam sagoreva vise - po teoriji naravno. U stvari nije to samo rekla-kazala, probala, proverila.
A nece biti izmorena posle sigurno, pogotovo ako radi neke laganije vezbice snage i bolikovanja bez kardio dela. I mnogo je teze raditi vezbe uvece, znam koliko ja crknem kada idem na trening koji je u 22h uvece, ne mogu 50 trbusnjaka da sklopim a da ne umrem  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jul 2010, 12:31:09 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 2970
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
shto se tiche nutricioniste nije najbolje, ja sam ishla kod vishe njih i na kraju svaki put je bilo ajde mi reci shta ti mislish kako dijeta treba da ti izgleda, ja kazem i ona kaze pa ti si bolje smislila nego ja, samo se toga pridrzavaj i onda dolazim na kontrole samo da bi me izmerila, chemu poenta?

ako nisi taj tip da znash shta treba onda ti daju dijetu koju jedva mozesh da isposhtujesh dok kupish sve shto ti treba ostanesh bez kinte

tako da nutricionisti nisu neshto, svako sam zna shta ga najvishe goji i shta najvishe jede shto ne valja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
Osmice pa da sa aerobika gde bi drugo i mogla da nauci Smiley Ona je isla na aerobik sigurno 15 godina  Smile Smile Sad sa skoro pedeset godina ima skoro idealnu liniju  Smile

U svakom slucaju uvece kad radis organizam ti se regenerise u toku spavanja a kad radis ujutru samo ga jos vise umaras i opterecujes u toku dana i imas samo slabiji efekat Wink To su mi rekli profi bodibilderi  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Pa regenerisace se u toku spavanja sigurno radio ujutru ili uvece, a misicima inace treba vise od jedne noci da se regenerisu...Za svaku grupu misica drugacije. Nebitno, pa ne mozes ti Bodibilderske teorije da primenis na sve ljude i svaciji trening, ono sto oni rade i sto treba za njihov trening se znatno razlikuje od onoga sto treba Sandri, sto treba meni ili nekom 20-om Smile Kako mogu da imam slabiji efekat ujutru kada uvece radim trening na 30% snage...Nemoguce Smile
« Poslednja izmena: 27. Jul 2010, 12:39:16 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
HTC Sensation
Ukoliko je cilj mrsavljenje,onda je svakako najbollje vezbati ujutru na prazan stomak. RAzlog je jednostavan a to je da se tad najbrze i najbolje sagoreva masno tkivo...dok bi uvece to bilo malo teze tj sporije jer preko dana se normalno jede i unosi energija pa organizam tada trosi prvo tu hranu...ovako ujutru odmah si na rezervi i energija mora da se crpi iz masti a to je poenta  Smile

To vazi samno ako hoce neko da smrsa,prevashodno se misli na aerobni tip vezbanja...ukoliko se misli na rad u teretani ili neke vezbe snage onda se nikako ne sme na prazan stomak(to je valjda logicno) ipak,ima ljudi koji zele da smrsaju pa odu u teretanu i vezbaju a posle padaju ko kruske....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
To vezbanje na prazan stomak, ja mislim, mogu samo ljudi koji nisu navikli da doruckuju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
Citat
Ukoliko je cilj mrsavljenje,onda je svakako najbollje vezbati ujutru na prazan stomak. RAzlog je jednostavan a to je da se tad najbrze i najbolje sagoreva masno tkivo...dok bi uvece to bilo malo teze tj sporije jer preko dana se normalno jede i unosi energija pa organizam tada trosi prvo tu hranu...ovako ujutru odmah si na rezervi i energija mora da se crpi iz masti a to je poenta

evo resio je covek dilemu Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
HTC Sensation
To vezbanje na prazan stomak, ja mislim, mogu samo ljudi koji nisu navikli da doruckuju  Smile

Smile

Jel si probala? Neces odmah pasti u nesvest ako potrcis a ne doruckujes...naravno,ako budes trcala do besvesti,hoces!  Smile
Kao i sve drugo tako i to ide postepeno,mada najidealnije bi bilo da aerobni trening traje od 20-45min...

U mom slucaju recimo,mene taj aerobni trening bas dobro razdrma i razbudi generalno tako da cak i tokom dana imam vise snage nego kad ustanem u 11 pa se vucem ko krava posle toga ceo dan i cini mi se da nemam snage ni kasiku da podignem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:32:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.