Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 13:08:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sportska dijeta  (Pročitano 26892 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Tako je, pa onda bolje da to izbegnes kod onih stvari kod kojih mozes da nadjes alternativu - i da radis ono sto ti prija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 2970
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
to da Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
svakako. probas nesto . cujes , raspitas se i onda nadjes ono sto tebi odgovara  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
HTC Sensation
Kad covek mora da smrsa i ako je cvrsto resio nista ne bi trebalo tesko da mu padne i tad jednostavno nema tu mnogo birkanja sta mi prija a sta ne. Jebiga,prijalo mi je dok sam se nazderavao ko idiot i nisam mrdnuo dupetom,pa sad hocu da smrsam ali ajde na najebezbolniji nacin i jos da mi sve to prija. Pa jebiga sad bas,nije nemoguce ali je vrlo tesko. Nesto jednostavno mora da se radi i neceg moras da se odreknes.

Trcanje ujutru je jedan od zdravijih nacina da se skinu kilogrami(podrazumeba se da se ne preteruje jer naravno moze da se kolabira kao sto rece Osma) vec za pocetak po malo,a i dok se organizam ne navikne pa kako vreme prolazi sve ce coveki lakse da pada i bice sve bolje a i bice covek izdrzljiviji.

Nazalost ljudi u danasnje vreme pribegavaju svakojakim glupostima kako bi smrsali,pa su to obicno redovno nekvalitetne stvari i suppstance. Najlakse je kupiti neki jak sagorevac,piti 3L vode dnevno,odes 10 puta na trcanje i sine skines kila kolko hoces.
Trcanjem i na ovaj nacin o kome pricamo to sve ide sporije ali dosta zdravije i bolje,temeljnije...

(nece ni od sagorevaca coveku izrasti trece oko ili rep,ali je opet hemija na svoj nacin)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
Citat
Jebiga,prijalo mi je dok sam se nazderavao ko idiot i nisam mrdnuo dupetom,pa sad hocu da smrsam ali ajde na najebezbolniji nacin i jos da mi sve to prija. Pa jebiga sad bas,nije nemoguce ali je vrlo tesko.

true, true  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
U mom slucaju recimo,mene taj aerobni trening bas dobro razdrma i razbudi generalno tako da cak i tokom dana imam vise snage nego kad ustanem u 11 pa se vucem ko krava posle toga ceo dan i cini mi se da nemam snage ni kasiku da podignem  Smile

Е не знам какав ти је то аеробни тренинг ал мене ово моје скакање рано ујутру раздрма за цео дан тотално небитно дал сам се наспавао или не почне ми бре дан лепо физички се осећам живо а не учмало и сморено.

mozda je sasvim svejedno kad se radi bitno da to postoji , mozda se varam  Smile

Е са овим се слажем, која год да је физичка активност добра је, ти изабери шта ти највише одговара и мир. Ја сам од свега изабрао да помажем ћалету на њиви и да кад тамо нема посла идем на баскет и возим бајк. Ти ради шта год хоћеш само се том приликом озној добро и то је све што ти је потребно.

А то да ли ћеш да вежбаш ујутру увече у подне је тотално небитно. Има разлике, ал рецимо јебе се мени дал сам потрошио 96 или 98 грама данас, идем кад ми је тог дана најзгодније и крај.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
U mom slucaju recimo,mene taj aerobni trening bas dobro razdrma i razbudi generalno tako da cak i tokom dana imam vise snage nego kad ustanem u 11 pa se vucem ko krava posle toga ceo dan i cini mi se da nemam snage ni kasiku da podignem  Smile

Е не знам какав ти је то аеробни тренинг ал мене ово моје скакање рано ујутру раздрма за цео дан тотално небитно дал сам се наспавао или не почне ми бре дан лепо физички се осећам живо а не учмало и сморено.

E upravo to skakanje ujutru je aerobni trening. To ti je trcanje,bajs,roleri i tako te zajebancije...dok je teretana anaerobni trening  Smile

Naravno da prija taj jutarnji trening,u pocetku je mozda malo zajebano dok se i ti i telo ne naviknete na takvu vrstu aktivnosti ali je posle mnogo lakse.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
malkine ja bih se samo osvrnula na onaj tvoj post o sagorevacima masti.
mislim da si govorio o ovim preparatima koji se nude na tv Smile

ja u to nista ne mogu da poverujem iz prostog razloga sto sam neke koristila posle prve trudnoce. nijedan nije postigao nikakav efekat osim biomeda gde sam se ugojila dodatne 2 kile . Smile
strasno , na mene osim praznog tanjira i supe na kasiku nista ne deluje  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
malkine ja bih se samo osvrnula na onaj tvoj post o sagorevacima masti.
mislim da si govorio o ovim preparatima koji se nude na tv Smile

Ma ne,ne mislim ja na te reklama preparate,to je sarena laza,ja mislim na zaista prave sagorevace,imas one lakse kao sto je L carnytin i one jace kao sto je Animal cut. To nisu preparati koje koriste bodibilderi vec mnogo ljudi sto muskaraca,a i zena koji hoce zaista da smrsaju ljudski ali i da mrdnu dupe,jer je ipak neka vrsta aktivnosto neophodna za extra rezultate.

Ovo sto si ti navela su zajebancije koje imaju parolu "sedite kuci,jedite pizzu,citajte knjigu i zgutajte nas preparat i za 2 nedelje 6 kg manje" to je sve go kurac.
Sto se tice ovih sagorevaca,imam iskusstva,tj znam licno 20ak drugara ( i 3 drugarice) koji su koristili Animal cut i nema ko nije skinuo onoliko kg koliko je zeleo. Ti naravno neces to koristiti jer nemas potrebe to da koristis,tebi treba 5-10 kg manje,to se ishranom i malo fizickim aktivnostima brzo sjebe  Smile ali eto cisto da ti napravim razliku u sagorevacima kad si vec pomenula...

Ovako to izgleda...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
a to je sta ? prirodno ili sintetika ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 13:08:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.