Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Спонзоруше вс. спонзори  (Pročitano 5836 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hahaha kakav lik pa ti covece nikad i neces da nadjes devojku ili mozda neku zamlacenu ali jebiga ako tebi devojka ne treba onda nemoj da se menjas ili mislis da ceo svet treba da se menja zbog tebe!
a ova maca sto kaze da ima devojke koje nisu sve takve i vole muzicare itd da to jesi u pravu ali problem ovom decku je u tome sto on gleda samo extra ribe a naravno da extra ribe koje su extra obucene i koje vole sex vise od svega nevole takve momke ne pricamo samo o parama nego o stilu oblacenja ponasanja muzici itd e a on bi teo da te takve ribe vole ljude kao sto je on ali to je nemoguce!
niko tebi covece nije kriv sto zivis u nekom proslom vremenu to je kao sto su ribe jurile punkere rokere itd pre 30 god tako se sada vreme promenilo i slusaju se narodnjaci i ribe vole momke koji idu uz taj nacin zivota to je tako i sto najgore i da ima devojka kojoj se budes svideo ti nju neces zeleti zato sto je ona mozda fensi i zato sto slusa narodnjake znaci preostaje ti da se menjas ili ako nemozes da se promenis onda shvati da ni ona nece da se menja i to je jednostavno tako!
meni licno ne smeta ni sto se farbas u roze ni sto sviras neznam kakvu muziku koju verovatno ne podnosim ali postujem kad neko nesto voli niti mi smeta sto ne pusis i nepijes niti sto nemas para mada to verovatno i tvojom krivicom jel zamisli koliko si para mogo da zaradis tokom letnjeg raspusta da si radio na gradjevini!
ali me mnogo nervira kad neko mene kritikuje zato sto pijem pusim slusam narodnjake itd pa moj otac i majka ne puse ali pusim od 15 god i nikad mi nista nisu rekli a sad se nasao neko da kritikuje pusenje pa ko to moze da mi zabrani i ko ima pravo da mi zabrani ko moze da mi zabrani da pijem slusam narodnjke ako ti vec zivis nekim zivotom onda zivi ali pusti i nas da zivimo nasim zivotom necemo mi sad da se menjamo zbog tebe da bi ribe onda samo mogle da biraju izmedju onog ko ima plavu a ko rozu kosu ili izmedju onih koji sviraju gitaru ili bas gitaru i onda ti imao sve ribe je najlepse farbas kosu i najbolje sviras!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Safari
tebi je bas ludilo .....

samo ti blago meni vataj sponzoruse,pisi kilometarske postove,slusaj seljake  i pusti druge da zive u slobodi ....

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ToLiKo SaM lOoDa Da Me Se i VaNzEmAljTzi PlAsXe.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k608i
koi debil  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ijao kako je lepo biti debil kad mi to vi kazete pa ako ste vi normalni onda ja nista drugo nemogu da budem nego debil ali biti debil pored takvih pametnih pa ja sam najsrecniji na svetu!
a tek sto volim da slusam seljake pored vas koji ste gospoda pa pravo je zadovoljstvo biti seljak pored takve gospode!
tako pametni i kao takva gospoda daleko ce da dogurate a sam kazes da nemozes devojku da nadjes pa ti sad vidi ko je ovde debil a ko normalan ili mozda ste samo vi normalni a mi svi ostali debili!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Safari
take a  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia ispo iz modu
ijao kako je lepo biti debil kad mi to vi kazete pa ako ste vi normalni onda ja nista drugo nemogu da budem nego debil ali biti debil pored takvih pametnih pa ja sam najsrecniji na svetu!
a tek sto volim da slusam seljake pored vas koji ste gospoda pa pravo je zadovoljstvo biti seljak pored takve gospode!
tako pametni i kao takva gospoda daleko ce da dogurate a sam kazes da nemozes devojku da nadjes pa ti sad vidi ko je ovde debil a ko normalan ili mozda ste samo vi normalni a mi svi ostali debili!

odgovorio si devojkama na post!

Citat
i koje vole sex vise od svega nevole takve momke

pricalo se o sponzorusama a ne o ljubavi prema sexu!

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile  ajd da se jednom slozim sa srkichem u necemu...
milim da ne gresim kada kazem da ima dosta nezadovoljnih mladih ljudi, koji smatraju da sve roditelji treba da im pruze i onda su im krivi drugi koji imaju vise, ili ciji su roditelji u mogucnosti da ovo ili ono...
e pa dragi moji, mi jesmo deca svojih roditelja ali nigde ne pise da treba da im budemo na grbaci do 25-30 god... inace smo onda i sami najgore sponzoruse koje nemaju prava ni da zucnu o toj osobini kod drugih
letnji raspust je podugacak, studije znaju da se otegnu lepo, i nije sramota zasukati rukave i naci neki honorarni poslic tu i tamo... prodaja sladoleda, kokica, rad u prodavnici, sta god- popravite svoj budzet, nemojte da patite sto ne mozete da kupite sebi ovo ili ono- ko kaze da ne mozete?
ne kazem da treba da radite da bi nekoj devojci kupovali drangulije (posto su sve sponzoruse, jelte)
... ali cete se bolje osecati kada ne budete morali da za svaku sitnicu kamcite parice od roditelja... da ne pominjem da mozete da zaradite sebi za letovanje i da se osetite onako, bas, bas vaznim i sposobnim- a to izmedju ostalog, devojke vole- samopouzdanje i snalazljive momke... Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Ljdi sto vredjate seljake.Meni su seljaci za postovanje,a ne za ismevanje.Ali to nije tema nego spozoruse.Ali ja vidim da ovde samo muskarci govore.Mene licno zanima sta devojke milse o tome.Da li ima takav forurum ili da postavim.Nesto tipa sta vam je bitno kod muskarca i da resimo ovu dilemu.Da znamo kavi da budemo.Da li glupi nabildovani,lepi,ili lepi bametni siromasni,ili koja vec kombinacija sta je priritet.Hajte devojke razresite nam dilemu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Свака девојка тражи различите квалитете код мушкарца, наравно, сходно себи.
Некој је важан само изглед, некој новац, тј. статус, некој интелект.
Не каже се залуд да свака крпа нађе закрпу, па тако ниједан пар није пар без разлога.
Лично мени је најважнији дух, искричавост, интелект, образовање и духовитост. Леп изглед не може да шкоди. Smile
Битно ми је да има блистави ум и забаван дух, да је опуштен, уредан и веселе природе.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile bice nova tema na psihologiji, o tome zasto je sve vise udavaca u Srbiji, pa bacite pogled...  Smile
naravno, podrazumeva se da sa brojem neudatih devojaka (citaj: samih) raste i broj usamljenih momaka... sta je to sto devojke traze a ne nalaze? delimicno je navedeno...
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.