Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Спонзоруше вс. спонзори  (Pročitano 5834 puta)
14. Sep 2006, 12:09:41
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Какав је ваш став према девојкама које називамо спонзорушама и према мушкарцима који их "конзумирају"?

Да ли су оне ловци на плен или жртве лоше ситуације у друштву?
Да ли постоји више "врста" спонзоруша?

Да ли заиста у њихоим везама не постоје емоције и да ли се у такве везе улази само и искључиво због материајлне добити или постоје и неки други мотиви?

Ко су мушкарци који поред себе имају спонзоруше?
Да ли их познајете, каква су ваша искуства на ову тему?
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
evo ja obozavam sponzoruse i sve su devojke pomalo sponzoruse e sad mozda nema svaka sponzora ali ja ne poznajem devojku koja pored sebe nebi volela da ima nekog ko ima para svakoj devojci je to jedno veliko plus kod muskarca a nikako minus!
to cak i nema veze sa tim da devojka ide sa nekim zbog para nego jednostavno devojci na nivou treba takav muskarac nemoze ona lepo da izgleda extra obucena a da bude sa nekim ko je slepac pa jednostavno to nemoze to je neprirodno svaka devojka voli muskarca sa autoritetom koji ima gde da je odvede moji moze da dodje po nju kolima a ne da se pretuca po busevima koji moze da je pozove na telefon a ne da gleda dali mu ostalo 15 din kredit sve je to nesto potpuno prirodno i onda ljudi se sete neke gluposti i kako da ih nazovemo ajde sponzoruse zato sto ustvari idu sa normalnim momcima a ne sa nekim samo zbog para!
a siguran sam da svi ti muskarci koji se bune na sponzoruse da im baba ali ne lepa devojk mlada vec baba od 70 god da pare radili bi sve sto ova kaze i pitali bi jel imate jos neku zelju gospodjo a ovamo se bune na devojke koje ne idu sa dedama vec momcima ili ljudima srednjih godina koji ne izgredaju kao grobovi vec normalnog izgleda i ne traze kes za nadoknadu kao sto bi ti tipovi trazili babama!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Safari
bolje da nemam devojku nego da imam onu koja bi bila samnom samo zbog para.
a takva je velika vecina devojaka,i to sve klinke od 13,14 kao u fazonu ne znaju da su spnzorusice.
ne krivm nikog.za sve je kriv sistem.tako nesto postoji samo na balkanu,u svetu se znaju devojke koje se bave time
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
brate ako si ruzan i smrdljiv i nosis pirotski opanci i mirises na stalu nece te ni jedna pa da imas i milijardu!
znaci moras i fino da izgledas i da si fensi tip da bi bile sa tobom to je isto kao sto ja volim fensi ribe a zna se sta je fensi riba tako se i zna sta je fensi decko a pare su sporedna stvar treba da imas para da bi tako izgledao a ti njima ne treba da dajes pare da bi bile sa tobom neko voli tako neko voli ovako!
i hvala bogu da si priznao da je to velika vecina i hvala bogu da je tako ali sam srecan sto je neko stisnuo petlju i priznao da sam u pravu kad kazem da vecina razmislja kao ja a da vi koji se protivite tome na forumu ste ustvari jedino ovde vecina ali ovako ste manjina!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Safari
ok
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC Sensation
Previshe si gledao Pink. Ne znatji da ako nemash dobru odetju da ne mozhesh da imash devojku, bitno je kakva si osoba i da li se osetja prijatno dok je sa tobom.
Kao shto reche kolega Coolrunner, iskompleksiran dechko a kompleksi od zemlje do meseca.
« Poslednja izmena: 14. Sep 2006, 19:33:05 od DavidB1988 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Safari
bravo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia ispo iz modu
Dakle srkich ne prestajes da me iznenadjujes gomilom gluposti koje si u stanju da natrpas u samo jedan post. Prvo procitaj pazljivo sta je tema, onda se informisi o svim aspektima pa tek nakon toga postuj. Smiley
I da ti pojasnim nesto, svaka devojka pada na dobru pricu,a ne na fensi izgled. Prosto veoma, jer nisu sve dobre ribe u fensi fazonu (ovo ti je samo jedna u nizu cinjenica koje opovrgavaju tvoju tezu).

O sponzorusama ne mislim nista lose, svako ima pravo na izbor. Citirao bih Sergeja Trifunovica iz jednog novinskog intervjua: "Nikad necu razumeti kako karburator moze biti vazniji od qrca", ali kao sto rekoh svako ima pravo licnog izbora. O njihovim sponzorima takodje ne mislim nista lose, prosto treba prihvatiti cinjenicu da postoje ljudi koji nisu na drugi nacin sposobni da privuku paznju lepe devojke i ne treba im zbog toga zamerati. I oni imaju pravo da kresnu nesto lepo Smiley

Kod nas je malo poremecen sistem vrednosti u drustvu, ali ne slazem se sa teorijom da su sve devojke sponzoruse, pa ni sa teorijom da su vecina devojaka sponzoruse. Toga je uvek bilo i bice, kako kod nas tako i svuda u svetu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ps brate ako su za tebe dobre ribe one koje se oblace u dznaki stilu onda ok ali za mene nisu vrec iako dobro izgledaju morale bi da pretrpe jednu dobru promenu da bi za mene i moj ukus bile dobre!
a ajde tvice da te vidim kad kazes da nisu sve ajde da se setamo sa jednim koferom punim para i nudi devojkama da provedu noc sa tobom pa da vidim koliko ce posto da odbiju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia ispo iz modu
ps brate ako su za tebe dobre ribe one koje se oblace u dznaki stilu onda ok ali za mene nisu vrec iako dobro izgledaju morale bi da pretrpe jednu dobru promenu da bi za mene i moj ukus bile dobre!
a ajde tvice da te vidim kad kazes da nisu sve ajde da se setamo sa jednim koferom punim para i nudi devojkama da provedu noc sa tobom pa da vidim koliko ce posto da odbiju?

Prvo ja ti nisam brat. Smile

Drugo ne znam sta je "dznaki" stil.

Trece "fensi" je relativan pojam u zavisnosti od toga ko ga tumaci.

I cetvrto  za novac u sexualne odnose stupaju prostitutke, a ne sponzoruse.

Momak ti ne vladas osnovnim pojmovima i nemas elemntarno znanje o onome o cemu pises, a poznavanje srpskog jezika ti je na nivou stranog studenta koji je dosao da nauci srpski, samo za razliku od tebe taj strani student se trudi i prihvata dobronamerne savete kada mu neko ukaze na gresku kojih u tvom slucaju ima nemerljivo mnogo.
« Poslednja izmena: 14. Sep 2006, 22:57:58 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.