Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Спавала сам са црнцем, сви су ме пљували  (Pročitano 11200 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
sve civilizacije znaju to da naprave.
Gresis, Ameri to cudo ne umeju da izvedu, bar ne ovde gde sam ja.

Ma koja kultura..Crnci se dave u siromastvu i imaju veliki broj nepismenih ..
Gde se ova dva faktora udruze najebe se iz mesta.

Mi dok smo samo 90tih imali krizu...iznakotilo se 1000 klana,Arkan postao simbol junastva,ili imas muda ili ides u skolu.Droga se uvozila iz Juzne Amerike.

Da bi se prevazisle rasne i nacinonalne barijere , neophodno je da ceo svet bude lisen siromastva i taj isti svet bude okrenut edukaciji ljudi.
Sto je naravno nemoguce.
Dave se jer su lenstine, i svidja im se sto su se nakacili na drzavnu sisu i zive od socijale. Sta ga boli tuki da ide da radi i da se muci, kada ima brdo programa koji mu pomazu. Uostalom, sto je meni vec X crnac rekao, "Listen man, I'm no field nigga, and why the fuck would I want to work a legit shit for 300 a week, when I can score 300 in an hour. Basic economics dawg."  I to je sve.  Vec sam navodio i navescu opet, crnci i vecina "manjina" ima pomoc za skolu, smestaj, hranu cak i za komunalije, i imaju stipendije za faks ali ni to ne pomaze. Zasto nasi Cigani nece da idu u skolu? E iz istog razloga nece ni crnje, njih to ne interesuje. Kod njih si "baller" ako si diler, podvodac i ako si roknuo pandura (ako izadjes iz zatvora to jest).  To su kreten do kretena.

Citat
Sto se tice crnaca, ja ti kazem u manjim brojkama oni su ok, ali cim imaju masu, i to kriticnu masu, nastaje sranje. Sad ja ne znam koliko je velika razlika izmedju Americkih Crnja i ovih iz Afrike, ali ovi iz Amerike su stoka.

Tačno tako, isto ovo sam čuo od još nekoliko Srba koji žive ili su živeli u Americi, a koji pre odlaska uopšte nisu imali rasističke stavove. A onda kad sam otišao u Ameriku, lično sam se uverio i shvatio. I kao što je kod nas uvek ulica usvinjena tamo gde se cigani okupljaju, tako su i kod njih bila usvinjena mesta gde se crnci okupljaju. Nije to bilo ništa strašno, ali tačno vidiš da gde god sedi grupa lokalnih crnaca, tu je uvek neko đubrište i neki haos u pokušaju. No to je još i zanemarljiv problem, kolko sam zaključio iz priče, mnogo više smeta i iritira ljude to što su crnci obično žešće divlji i skotovi. Da ne pričam o paradoksu da crnci sami sebe mogu da zovu nigga, ali kad belac to kaže, odma se diže frka i lupetanja o rasizmu. Kao što je i kod nas slučaj sa ciganima, oni sami sebe zovu cigani, a mrače Srbe da ih zovu Romi, iako pola sveta kaže ''cigani''. Aj pali. Ma u suštini, mnogo sličnosti kao ovde sa ciganima.  Smile

Slične stavove našao sam i kad sam pričao sa ljudima koji su se rodili u Americi. A pritom nisu šovinisti ili rasisti, već normalni i obrazovani ljudi, ali koji ipak misle da belci i crnci nisu na istom nivou. Naravno ne u smislu da crnce treba pobiti, nego da prosto generalno gledano, crnci nisu napredni kao belci i da ta priča o usiljenom i zbrzanom mešanju rasa i kultura ne pije vodu.
Ja bas video jednog crnju kada sam bio u kafeu, covek lepo obucen, i cujem kako prica, i sav je kulturan i nasmejan, kad ono lik iz Engleske, i tako pricamo mi malo, i on meni kaze da se razocarao u "njegove" u USA. Kad se on razocarao sta ja imam a pricam.  Bolje da zivis sa nekim Africkim plemenom koji hodaju goli, nego sa ovim kretenima, ali ne, Srbi moraju da patetisu na izgubljenim slucajevima i da zale ceo svet, a nas niko nije zalio.

Ma brate, da kazes nesto protiv "manjina" i feministkinja odmah si skot i ne valjas, ne mozes ti sa liberalnim umovima da pricas, jer liberalni um je oximoron.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Linux
Browser
Chrome 42.0.2311.111
Pa eto tog Engleskog. To ti pricam.. Dakle nije pitanje samo rase, nego gdje je ta rasa.
A to se moze reci i za bjelce. Americki trailor trash nisu reprezentativni..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Pa eto tog Engleskog. To ti pricam.. Dakle nije pitanje samo rase, nego gdje je ta rasa.
A to se moze reci i za bjelce. Americki trailor trash nisu reprezentativni..

Ja ne mogu da komentarisem za crnce u Engleskoj jer jedna lasta ne cini prolece. Uostalom koliko ja znam njima Muslimani prave problem gore, pored par lokacija gde su Hindusi i gde im oni teraju inat.  Sto se tice crnja, stvarno ne znam, ali znam da imaju u sebi ono sto sam vec opisao, a to je divljacku zelju za obracunom.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Qtek 小米
Жене ће углавном бранити феминистичке ставове,  док ми отворено критикујемо рецимо мушки свет у исламу итд.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 28.0.1500.94
Crncima u obali slonovace prave problem. Pod silom ih tretiraju kao robove i teraju na rad.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
zato je drogba uteko... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows
Browser
Chrome 42.0.2311.90
Е ајде сад, преписано однекуд...

Па јел још Коч О'Рацин писао "Памукоберачите"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Skeptik,cinik & slobodni mislilac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 353
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
SonyEricsson w200
...не размишљам ни ја, али када би постали нека бројнија мањина, залагао бих се за стерилизацију истих.

Jbt, mi ni sa ciganima ne možemo da izađemo na kraj (zbog zapadnih dušebrižnika)

crnacki DNK nema nista da ponudi nasem, osim naslednog dijabetesa i drugih bolesti. Jedino sto crnje mogu sto belci ne mogu je da rade duze i vise u nekom polju jer to nema uticaja na onom koji mi osecamo...
...vecina chamuga ima neku bolecinu.

Nisam posećivao forum duže vreme; danas se nešto vratim i imam šta i da vidim. Doduše, često su ovde gajeni raznorazni slučajevi, ali mislim da je ovo prevršilo svaku meru.

ALO, IMA LI OVDE MODERATORA, NA ŠTA OVO LIČI??!! Ove gljivice u ljudskoj formi šire svoju plesan ovuda, i vi ste ok sa tim? Jel vam prave posetu na forumu? Promenite lepo ime u Stormfront junior.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
Zasto place i kuka kad je ga je htela? I durgo, sta se hvali okolo, jeste to za neke cure uspeh u zivotu, ali cuti i trpi taj bol koji i dalje osecas.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Nokia 6630, valjda
Nije to bol, to su gljivice...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: spavala crnci

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.