Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Спавала сам са црнцем, сви су ме пљували  (Pročitano 11173 puta)
04. Maj 2015, 23:10:34
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Qtek 小米
СПАВАЛА САМ СА ЦРНЦЕМ, СВИ СУ МЕ ПЉУВАЛИ: Исповест ове Београђанке оставиће вас без текста!

Виђали смо се две недеље и онда је уследио чувени позив на гледање филмова. Унапред сам знала да ће сигурно бити секса, и искрено - желела сам га целим бићем. Средила сам се, отишла код њега и провела најлепшу ноћ у свом животу. Девојке, оно што причају за црнце је истина - изузетно су обдарени, срасни и уједно јако пажљиви
 Белкиња и црнац, пар Фото: Профимедиа/Еyецандy имагес
Расизам данас “више не постоји”. Сви се залажу за некакву једнакост и равноправност и сви смо ми као нешто једнаки. Само, не знам у ком свету и на којој планети је то могуће. Овде, код нас, у престоници Србије, расизам је присутан у свим порама друштва, пукотинама у земљи и пролазима између зграда.

Београд не толерише другачије. Само се прави да је тако. Све док га не видите на делу и док не покаже право лице. Онда из њега излази оно што је желео да сакрије – нетрпељивост, неправда према свима који су другачији и несхватање истих.

Била сам са црнцем. Није ме било срамота да излазим да њим, шетам се центром града и држим га за руку. Све док ме сопствени град није натерао да погињем главу и осећам се као да сам најодрвратније створење на свету.

Све је почело у једном популарном београдском клубу. Изашла сам са друштвом и проводила се одлично. У мору лица, угледала сам њега. Погледи су нам се спојили и учинило ми се да је време стало. Срце ми је поскочило и у тренутку сам заборавила где се налазим.

Пришао ми је након неког времена и како то већ обично бива – почели смо да причамо, разменили бројеве телефона, пољубили се и договорили да се чујемо сутра. Реакције људи ме у том тренутку нису интересовале – била сам превише загледана у његово прелепо лице и тамне очи.

Фото-илустрација: Профимедиа/ИмагеСоурцеФото-илустрација: Профимедиа/ИмагеСоурце
Виђали смо се две недеље и онда је уследио чувени позив на гледање филмова. Унапред сам знала да ће сигурно бити секса, и искрено – желела сам га целим бићем. Средила сам се, отишла код њега и провела најлепшу ноћ у свом животу. Девојке, оно што причају за црнце је истина – изузетно су обдарени, срасни и уједно јако пажљиви.

Био је савршено грађен. Сваки мишић му се оцртавао на прелепом телу. Уживала сам и није ме срамота то да кажем. И сада, док ви читате овај текст, са наводним гађењем, ја се смешкам и присећам се предивних момената.

На први пробем сам наишла када је требало да кажем својим родитељима са ким се забављам. Увелико су приметили да се нешто дешава, испитивали ме јесам ли нашла некога, али била сам суздржана, дајући им само оквирне одговоре. Плашила сам се да им кажем да ми је дечко црнац, јер сам могла да наслутим њихову рекцију.

Измишљала сам, лагала, а време је пролазило.

Фото: ТањугФото: Тањуг
Једне вечери, решили смо да изађемо у кафић у центру града и вече проведемо напољу. По први пут сам поглед одвојила од њега и посматрала друге људе. Сви су се окретали за нама и буквално буљили у њега. Он се смешкао и није обраћао пажњу. У једном тренутку поред нас су пролазила двојица младића.

Један од њих је гласно узвикнуо другом:

– Види га црња, је*оте! Права црнчуга!

– Ма, види ти ову ку*ву поред њега! – викнуо је други.

Фото: Фотер/Флицкр/неајјеанФото: Фотер/Флицкр/неајјеан
Чврсто сам му стегла руку и спустила поглед. Толико ме је било срамота, да сам мислила да ћу умрети.

– Немој да се бринеш. Ја сам навикао на овакве ствари. Људи су чудни, али временом навикнеш да их игноришеш – рекао ми је мирно, као да се ништа није десило. Његова реакција ме је одушевила. Али, и даље нисам могла да верујем шта се управо десило.

У кафићу је било мало боље, али нисам могла да се отргнем осећају да нас сви посматрају. Осећај ме није варао.

Са дечком сам провела пуних шест месеци. За то време, имали смо још минимум десетак сличних инцидената. Једном нам је чак продавац рекао да у радњи не жели “обојене људе” и отврено ме је питао шта тражим са “берачем памука”.

Фото-илустрација: Фотер/Берт WеркФото-илустрација: Фотер/Берт Wерк
Наша веза се завршила тако што је он отишао из Београда. Ја сам остала да живим у белом граду, који у мом случају није толерисао друге боје.

Остаје ми само да се надам да је данас, после извесног времена, ситуација макар мало другачија.

(Ф. Д.)

http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/1551432-spavala-sam-sa-crncem-svi-su-me-pljuvali-ispovest-ove-beogradjanke-ostavice-vas-bez-teksta
« Poslednja izmena: 05. Maj 2015, 21:19:41 od Anea »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Citat
желела сам га целим бићем.

Citat
Толико ме је било срамота, да сам мислила да ћу умрети.

Smile

posle jebanja nema kajanja  Smile

Smile

salim se ja malo... Smile
nas narod - ko nas narod...uglavnom svi nesto seru i zajebavaju se...krate vrijeme...
a crmac (i ova sto voli veliku crnu kitu) im je doso ko 1 na 11  Smile  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
"Spavala sam sa Gambinom"   No girl ever   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
mob
Samsung GT-S7580
Док нисам видео слику неког црње на фејзбуку и наше како га вређају, нисам ни знао да неком Србину сметају црнци. За цигане већ разумем, не оправдавам, али разумем. Код нас их је много, много њих се уклапа у неки шаблон, а према многима имамо и предрасуде.
Али црнци... ја црнце уопште не познајем. Што је случај и са другима, у то сам сигуран.

Бајдвеј, пребацивање вести левел Анеа  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 42.0.2311.109
kakav izmisljen tekst  Smile

i niko u Beogradu ne komentarise crnce negativno sem usamljenih slucaja bolida.. kojih ima u svakom drustvu  Smile totalno zanemarljiv procenat

uostalom, oni ce se neminovno mesati sa belim stanovnistvom.. kad tad.. i sa zutim.. i verujem da ce takva genetika biti superiorna, to je moje misljenje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Кукање левел Сузана Манчић  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Qtek 小米

i niko u Beogradu ne komentarise crnce negativno sem usamljenih slucaja bolida.. kojih ima u svakom drustvu  Smile totalno zanemarljiv procenat

uostalom, oni ce se neminovno mesati sa belim stanovnistvom.. kad tad.. i sa zutim.. i verujem da ce takva genetika biti superiorna, to je moje misljenje
То што ја и ти слушамо и хип хоп, не значи да су нам вране попиле мозак.
Реакција ових '''болида'' је сасвим оправдана, природна и очекивана.

Како бих ја прошао да шетам неку црнкињу у Комптону, Бруклину или Квинсу ?
Чамуге у том случају не добацију нити се мрште, они у том случају бију, ако се све и заврши на томе.

Иначе слажем се да су они занемарљив проценат, посебно се ретко виђају са белкињама.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
meni bi smetalo recimo da ova pomenuta ima dobre sise  Smile
zato sto ocem i ja ko taj crmac te dobre sise ...mal..o da razvlacim i navlacim..stiscem i naravno malo grickam  Smile
doduse ..ako ona ima dobre sise..meni bi smetalo i da je sa zutacem..melezom..indijcem..indijancem...bjelcem ,,
pa i sa vucicem  Smile Smile Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 42.0.2311.90
Citat
Једном нам је чак продавац рекао да у радњи не жели “обојене људе” и отврено ме је питао шта тражим са “берачем памука”.

Јесте...продавац је баш рекао "берачем памука" Smile

Какво просеравање јбт Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 42.0.2311.111

То што ја и ти слушамо и хип хоп, не значи да су нам вране попиле мозак.
Реакција ових '''болида'' је сасвим оправдана, природна и очекивана.

Како бих ја прошао да шетам неку црнкињу у Комптону, Бруклину или Квинсу ?
Чамуге у том случају не добацију нити се мрште, они у том случају бију, ако се све и заврши на томе.

Иначе слажем се да су они занемарљив проценат, посебно се ретко виђају са белкињама.

Zasto je opravdano, prirodno i ocekivano da neko nekoga vredja na rasnoj osnovi? Ugrozenost  Smile to mozda jedino ima smisla jer mali penisi obicno najvise laju i izigravaju ludilo  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: spavala crnci

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.