Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sin Željka Mitrovića kolima usmrtio devojku u Ustaničkoj  (Pročitano 60831 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0

Jel su utvrdili već, jel pala u autobusku traku ili sa druge strane puta na pešačko ostrvo?
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Cista namestaljka
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Apple 13pro
A kako moze sa druge strane kada tu postoji ograda???
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
to se i ja pitam... a na slikama sa mesta zločina krvav trag je nasred puta u levoj saobraćajnoj traci...
« Poslednja izmena: 20. Jul 2013, 12:59:54 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Sve su sada to tehničke stvari. Iako postoji par nebuloznih objašnjenja, činjenica je jedna - devojke nema...

Čudilo me recimo, s početka izjava, da otac Željko baš do u detalj zna šta se desilo, koliko je metara vozio njegov sin dok nije stao i izjava sina da je "usmrtio" devojku. Kako je znao da je usmrtio ako se nije ni osvrtnuo već je dodao gas pošto je udario? I zašto im je trebalo dva ipo sata da se prijave? U tim momentima, to je mnogo.

Da ne pominjem činjenicu da 20-dete upravlja vozilom koje je potpuno neprimereno njegovom vozačkom stažu i da tu zver od auta ne možeš da voziš lagano sve i da hoćeš. A neko ko ima 20 godina i 1 god vozačkog staža to sigurno ne ume. Znači, Željko je vrlo neodgovorno postupio dovodeći u opasnost, pre svega život svog sina a evo, ispostavilo se, i život nekog na ulici.

Ako je mali majmun stvarno vozio 100km/h u onakvoj ulici a pri tom proleteo i na crveno svetlo na semaforu, dalja istraga će ići samo njemu na štetu.
I dobro je neko rekao, da li tako vozi u Londonu? Sigurna sam da ne, da poštuje zakon, da je primeren student itd ali ovo je Srbija brale, sve je podmitljivo i potkupljivo....

Da se razumemo i ovaj je klinac, nesvestan života još uvek ali je bar živ. Pečat koji će nositi porodica Mitrović na glavi će jednog dana izbledeti kao što vremenom izbledi sve što je ružno i potisne se u zaborav. I jednog dana će se život nastaviti, što se za Andreinu porodicu nikako ne može reći.

A izrečena kazna, kakva god da bude, za njenu porodicu će biti blaga a za Mitroviće ne. To uvek tako bude. Ukoliko ovo prodje sa minimalnom kaznom i specijalnim zatvorskim uslovima za počinioca,  glasam za to da Srbija ode pod patronat neke ozbiljnije društvene zajednice.

edit: pre neki dan je poginuo čovek kod novobeogradskih blokova tako što je istrčao na sred puta koji ima 3 trake, gde je naravno vozačima bilo zeleno svetlo i brzina razvijena sigurno do 80 km/h. Udarila ga je žena koja nije uspela da zakoči jer ga nije ni očekivala na takvom mestu. E to je potpuno druga priča i meri se odlukom za suicid, jer to i jeste čim se na ovaj način krši saobraćajni red na ulici.
« Poslednja izmena: 20. Jul 2013, 12:48:35 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
I dobro je neko rekao, da li tako vozi u Londonu?

Ne vozi, tamo voze levom stranom  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.16
edit: pre neki dan je poginuo čovek kod novobeogradskih blokova tako što je istrčao na sred puta koji ima 3 trake, gde je naravno vozačima bilo zeleno svetlo i brzina razvijena sigurno do 80 km/h. Udarila ga je žena koja nije uspela da zakoči jer ga nije ni očekivala na takvom mestu. E to je potpuno druga priča i meri se odlukom za suicid, jer to i jeste čim se na ovaj način krši saobraćajni red na ulici.

krivica je obostrana. oganicenje je 50. zena treba da robija i plati odstetu porodici preminulog i drzavi koja vise nece moci da ubira porez od istog...
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

krivica je obostrana. oganicenje je 50. zena treba da robija i plati odstetu porodici preminulog i drzavi koja vise nece moci da ubira porez od istog...

Napisala sam da MOŽE da se razvije a ne i da je ona razvila. Tamo nije ograničenje 50. U ovom slučaju žena ni najmanje nije kriva.

Citat
I dobro je neko rekao, da li tako vozi u Londonu?

Ne vozi, tamo voze levom stranom  Smile

Od celog teksta si izvukao ovu rečenicu i dao veoma primeren komentar? Svaka čast. Mi ne znamo da se tamo vozi levom stranom?
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.16
Napisala sam da MOŽE da se razvije a ne i da je ona razvila. Tamo nije ograničenje 50. U ovom slučaju žena ni najmanje nije kriva.

samo u bul arsenija carnojevica i nastavku ka nisu. inace je svuda ogranicenje 50.

elem, sa druge teme:

http://ltablice.com/pravila-saobracaja/ostala-pravila-saobracaja/92-kretanje-pesaka

cisto za ove pametnjakovice koji 'znaju' pravila. obratite paznju na to ko ima prednost... Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Nisam ja taj...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Motorola 
Mnogo je ovde nagadjanja sta se zapravo desilo a posto se desilo ispred moje zgrade probacu da razjasnim neke cinjenice.  

Da krenem od Bulevara. . .  Nemoguće je da se neko sa bulevara zaleti Ustaničkom do ovog pešačkog, zapravo nemoguće je uhvatiti zeleni talas jer postoje 2 semafora (poslednji na 30 metara od prelaza) koji su tako sinhronizovani.  Pre dve-tri godine tri klinca su sa sličnim vozačkim iskustvom uletela u tu krivinu većom brzinom i završila na krovu nasred one ograde izmedju traka.  Priča da je mali vozio preko 100 na sat i to SUV ne pije vodu.  A da je vozio brze od dozvoljenog, jeste.  Pre će biti da tu raskrsnicu pre nikad nije prošao i nije odreagovao kako treba.  Nije ona toliko nepregledna kao što fotografije pokazuju i bitna činjenica je da se čulo kočenje pa jak, tup udarac.  U to vreme je bilo dosta ljudi na obe autobuske, kafići puni, klinac i da se zaustavio mislim da bi bio linčovan. . .  

Kamere postoje.  Na samom pešačkom je menjačnica sa 4 kamere, dve unutra i dve spolja od kojih jedna snima baš pešački (mislim da ne vidi semafor) a druga postrance pravac iz kog je vozilo došlo.  Taj prelaz ima ostrvo i semafori nisu sinhronizovani tako da je na celom prelazu zeleno ili crveno, postoji jedan kratak period kada jeste ali to sad nije bitno.  Nesrećna Andrea je prelazila na crveno svetlo u tom delu prelaza (do ostrva) prekoputa je bilo zeleno i nije ništa neobično da većina pešaka baš tada pokuša da prevari semafor.  Komšinica koja se vraćala sa posla mi je to rekla (očevidac) a obzirom koliko je bilo pešaka unaokolo i kako grunu na prelaz da je bilo zeleno BMW bi ih pokupio desetoro.  To naravno ne opravdava mitrovića, naprotiv, devojka je krenula na pešački a iznenadjena njegovom brzom pojavom zastala i nije stigla da reaguje.  Bukvalno jedna duga sekunda kada se ukočila i nije mogla da krene ni na jednu stranu.  Sa njegove strane neiskustvo i brzina su učinili svoje.  U prvi mah sam pomislio da je nešto krio u kolima pa je zato pobegao ali stvari su sad jasnije.  Tragove kočenja ja nisam video ali se škripa čula pre udarca.  Kratko i verovatno suviee kasno.  Devojka je završila u levoj traci kod ograde nekih 20-ak metara dalje posle pada i kratkotrajnog kotrljanja.  Ovo napominjem zato što vozilo kao što je X6 pri navedenim brzinama može da odbaci telo 50-70 metara. .

Ništa od ovoga ne opravdava ni Mitrovića ni Andreu.  Nesreće se često dogadjaju na tom mestu.  Čak se skoro, ujutru pojavio konj, pase kod ostrva.  Nekom autobusu otkazale kočnice pa se zaustavio udarajući u red vozila koja su tu stajala dok vlasnici kupe cigare.  Momak i devojka sa upravo kupljenim autom se obmotali oko bandere.  Klince na krovu sam već pomenuo. . .  Opet, ja tu prolazim svakodnevno i kao vozač i kao pešak i tvrdim da se nesreća mogla izbeći sa obe strane.  Neko će možda izvući pouku iz toga i to je jedino dobro što se može izvući iz toga.

Željkove suze su razumljive ali cela priča je dobila tok kao iz lošeg vica.  Tatin sin koga je sklonio u London pokosio devojku na pešačkom pa zbrisao i zvao tatu da ga spase a onda sa advokatom ušetao u panduraciju.  To svemu daje ružnu notu i da je kojim slučajem stao verovjem da ne bi bilo ovog linča i pominjanja bahatih vozača.  Ovako . .  Mitrovići . .  sami ste sebi ukrojili ono što vam sledi u narednim danima. .  godinama.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.