Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sin Željka Mitrovića kolima usmrtio devojku u Ustaničkoj  (Pročitano 60868 puta)
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia 
Devojcice nema pa nema, dzabe sve kad je do ovoga doslo. Smile Malom ce tata da "povuce" veze i vezice i ima da dobije 7-8 godina robije i to je to. Smile  Tuga ne znam sta da kazem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Zakonski vise od 12 i ne moze da dobije...tako da je 7-8 godina premija. Mnogo manje poznati tiposi su dobijali manje robije a pocinili su mnogo gora sranja tako da....zivela Srbija i pravosudje
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Mnogo je ovde nagadjanja sta se zapravo desilo a posto se desilo ispred moje zgrade probacu da razjasnim neke cinjenice.  

Da krenem od Bulevara. . .  Nemoguće je da se neko sa bulevara zaleti Ustaničkom do ovog pešačkog, zapravo nemoguće je uhvatiti zeleni talas jer postoje 2 semafora (poslednji na 30 metara od prelaza) koji su tako sinhronizovani.  Pre dve-tri godine tri klinca su sa sličnim vozačkim iskustvom uletela u tu krivinu većom brzinom i završila na krovu nasred one ograde izmedju traka.  Priča da je mali vozio preko 100 na sat i to SUV ne pije vodu.  A da je vozio brze od dozvoljenog, jeste.  Pre će biti da tu raskrsnicu pre nikad nije prošao i nije odreagovao kako treba.  Nije ona toliko nepregledna kao što fotografije pokazuju i bitna činjenica je da se čulo kočenje pa jak, tup udarac.  U to vreme je bilo dosta ljudi na obe autobuske, kafići puni, klinac i da se zaustavio mislim da bi bio linčovan. . .  

Kamere postoje.  Na samom pešačkom je menjačnica sa 4 kamere, dve unutra i dve spolja od kojih jedna snima baš pešački (mislim da ne vidi semafor) a druga postrance pravac iz kog je vozilo došlo.  Taj prelaz ima ostrvo i semafori nisu sinhronizovani tako da je na celom prelazu zeleno ili crveno, postoji jedan kratak period kada jeste ali to sad nije bitno.  Nesrećna Andrea je prelazila na crveno svetlo u tom delu prelaza (do ostrva) prekoputa je bilo zeleno i nije ništa neobično da većina pešaka baš tada pokuša da prevari semafor.  Komšinica koja se vraćala sa posla mi je to rekla (očevidac) a obzirom koliko je bilo pešaka unaokolo i kako grunu na prelaz da je bilo zeleno BMW bi ih pokupio desetoro.  To naravno ne opravdava mitrovića, naprotiv, devojka je krenula na pešački a iznenadjena njegovom brzom pojavom zastala i nije stigla da reaguje.  Bukvalno jedna duga sekunda kada se ukočila i nije mogla da krene ni na jednu stranu.  Sa njegove strane neiskustvo i brzina su učinili svoje.  U prvi mah sam pomislio da je nešto krio u kolima pa je zato pobegao ali stvari su sad jasnije.  Tragove kočenja ja nisam video ali se škripa čula pre udarca.  Kratko i verovatno suviee kasno.  Devojka je završila u levoj traci kod ograde nekih 20-ak metara dalje posle pada i kratkotrajnog kotrljanja.  Ovo napominjem zato što vozilo kao što je X6 pri navedenim brzinama može da odbaci telo 50-70 metara. .

Ništa od ovoga ne opravdava ni Mitrovića ni Andreu.  Nesreće se često dogadjaju na tom mestu.  Čak se skoro, ujutru pojavio konj, pase kod ostrva.  Nekom autobusu otkazale kočnice pa se zaustavio udarajući u red vozila koja su tu stajala dok vlasnici kupe cigare.  Momak i devojka sa upravo kupljenim autom se obmotali oko bandere.  Klince na krovu sam već pomenuo. . .  Opet, ja tu prolazim svakodnevno i kao vozač i kao pešak i tvrdim da se nesreća mogla izbeći sa obe strane.  Neko će možda izvući pouku iz toga i to je jedino dobro što se može izvući iz toga.

Posle svega što si napisao a imaš uvid u situaciju, dolazimo do novog momenta - ako je to sve tako i ako je već bilo nesreća na pomenutom, nesrećnom delu, zašto Saobraćajno nije to sve uzelo u obzir i premostilo problem na način predvidjen zakonom o "crnim tačkama", jer ovo mesto je odavno zrelo da dobije tu oznaku? I zašto jedan bar tu ne čuči svakog dana i kažnjava vozače koji ostavljaju vozila na nepropisnom mestu da bi trknuli do trafike, izazivajući lančane sudare i praveći gužvu na dve ozbiljne linije kao što su 31 i 17?
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.16
a zasto on nije vozio debilko 50 pa bi glat ukocio, a ona da nije prelazila na crveno ne bi ni bila na kolovozu.
bilo je sudjeno...
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Nisam ja taj...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Motorola 
Citat: Hunab_Ku link=topic=609523. msg11125900#msg11125900 date=1374320035
a zasto on nije vozio debilko 50 pa bi glat ukocio, a ona da nije prelazila na crveno ne bi ni bila na kolovozu.
bilo je sudjeno. . .

O tome pričam.  Za ovakvu nesreću je potrebno dvoje učesnika i da izazivati sudbinu nije pametno.  Da je jedan od ovo dvoje "ćuvao sebe" danas ne bi bilo ove teme.

Koliko god da je taj deo Ustaničke crna tačka (ja sam naveo samo manji broj dogadjaja) ja i dalje tvrdim da bi se sve mogle izbeći da su vinovnici poštovali propise. . .  

Pre neku godinu je kamion pregazio babu na kolovozu idući u rikverc.  Šta će baba na kolovozu ? Izašla da vidi da li će skoro bus. .  Gaženja je bilo na nedeljnoj bazi (ne sa smrtnim ishodom) pa su postavili ogradu.  Danas, sa druge strane ograde, nasuprot ovom pesackom, jedno stotinak metara dalje pešaci su utabali travu prelazeći na nedozvoljenom mestu.  Rešenje bi bilo napraviti podvožnjak (bar 2) ali mislim da te radove i tu investiciju ja neću dočekati . . .  osim da Željko proba da opere grehe tim činom.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Napisala sam da MOŽE da se razvije a ne i da je ona razvila. Tamo nije ograničenje 50. U ovom slučaju žena ni najmanje nije kriva.

samo u bul arsenija carnojevica i nastavku ka nisu. inace je svuda ogranicenje 50.

elem, sa druge teme:

http://ltablice.com/pravila-saobracaja/ostala-pravila-saobracaja/92-kretanje-pesaka

cisto za ove pametnjakovice koji 'znaju' pravila. obratite paznju na to ko ima prednost... Smile
I kakve to veze ima sa ovim?
Nadji mi dve ulice u Beogradu gde nema pesacki u duzini od 200m!
I stoji da mora pazljivo da predje ulicu.

I kao sto pesake mrzi da predju 20m do pesackog i semafora, tako isto i vozace mrzi da voze sporo!
Isto mu dodje.
Jbt... ne mogu da verujem da ljudi i dalje traze nesto da opravdaju nekoga u ovoj situaciji.
Ako je devojka prelazila na crveno, kriva je. Ovaj je kriv sto je jurio kao sumanut.
I to je to...
Kao sto rekoh pesak mora da bude obazriv kada prelazi ulicu... samo kod nas iskacu na ulicu ne gledajuci nista.
Vec je neko spomenuo Trosarinu i stanicu 50-tice... kuku-lele... babe (a i mladji) istrcavaju ispred/iza autobusa ne gledajuci uopste da li ima neki auto... ono.. sta ih briga.
« Poslednja izmena: 20. Jul 2013, 14:04:36 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Nisam ja taj...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Motorola 
I još jedan detalj... Na sledećoj raskrsnici (Vijislava ilića) je do skora stanovala Aleksandrova majka, Hani. Ne bih rekao da mu je kraj nepoznat. Ne bih poverovao ni u priču da se zaustavio tako negde bezveze. Ako nisu prodali taj stan mali je zbrisao kući pa su ga ubedili da mora da se preda ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.16

sve i jedna ulica u Beogradu.
posto vidim da su ti metri poznati koliko i marici, id na NBG uzmi u obzir da je razmak izmedju bandera oko 40m a onda vidi da li ima pesacki na svakih 100-200m. ili, jos bolje, ukucaj google map pa stavi da rastojanje pokazuje 200m.
ovako ispadas gloop u drustvu... Smile
« Poslednja izmena: 20. Jul 2013, 14:15:42 od Hunab_Ku »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0

sve i jedna ulica u Beogradu.
posto vidim da su ti metri poznati koliko i marici, id na NBG uzmi u obzir da je razmak izmedju bandera oko 40m a onda vidi da li ima pesacki na svakih 100-200m. ili, jos bolje, ukucaj google map pa stavi da rastojanje pokazuje 200m.
ovako ispadas gloop u drustvu... Smile
OK... ali u tekstu ne pise... ako vidis da se auto priblizava velikom i nedozvoljenom brzinom... ti uzmi i pretrcavaj ulicu koliko te noge nose!
Evo... uzeh da izmerim... uglavnom imas pesacke na 150-250m udaljenosti. Postoje i oni na 350m (mislim da mi se to ucinilo najudaljenijim), ali to je samo zato sto ti ako se nadjes na sredini apsolutno nemas razloga da prelazis na drugu stranu. Smiley
A i ako hoces da predjes, pise pazljivo uz procenu udaljenosti i brzine automobila!

Inace mislim da gresis... a uostalom ako se tebi gine... ti gini! Sta me se tice!
« Poslednja izmena: 20. Jul 2013, 14:32:01 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.16
moja poenta je bila: 'pesak prelazi na +100m van pesakog (realnio i da je na 90 sta onda) vozilo je duzno da ga propusti. komentar je bio 'vrati dozvolu...'
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.