Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sin Željka Mitrovića kolima usmrtio devojku u Ustaničkoj  (Pročitano 60854 puta)
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S8 Plus
Ma sve je to super ali sta mi vredi da postujem propise ako ih ne postuju pesaci i ako mi skacu na haubu.Npr.iza autobusa kad se skrene ne Smederevac(autobuska stanica) iz Ustanicke. Slican je i onaj pesacki kad sa Plavog mosta skreces u Ustanicku, ako tu nikog ne zgazim necu nigde.Kakav semafor, to ne gleda niko, kao ovce jedan za drugim.Takodje iskacu (bukvalno)iza autobusa na stanici 50 u Save Maskovica na Trosarini....Puno je primera. Ili vazi za sve ili da vozimo k'o u Turskoj  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jul 2013, 21:27:13 od GoxyMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Victoria Concordia Crescit

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2209
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia e63
Ne znam za vas, mene su dok sam polagao ucili, da kada se pesak nadje na kolovozu, bilo da prelazi na crveno za pesake, da li prelazi na pesackom ili van njega, pesak ima prednost, znaci treba ga pustiti da predje. A cenim da to i ne treba neko da te uci, valjda to i sam shvatis. Nije poenta obarati pesake, u fazonu presao si na crveno sad cu da te udarim pa neces vise...

Decko je kriv, za mene nema nikakvih olaksavajucih okolnosti, sta ti koji moj imas da vozis 100 na sat u gradu i jos sa tom brzinom ulazis u krivinu...pa toliko se ni ne vozi kod mene u Jurija Gagarina gde imas tri trake i gde je pravac...
« Poslednja izmena: 19. Jul 2013, 21:25:08 od Jack_10 »
IP sačuvana
social share
У срећи се не треба гордити

као ни у несрећи очајавати

и увек треба волети Црвену Звезду!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Nokia krntija
Citat
Kriv je cak i da je vozio prilagodjenom brzinom, da je za njega bilo zeleno, da nije ni okusio alkohol, a da je ubio pesaka van pesackog u sred bela dana. Imao bi samo masu olaksavajucih okolnosti ali bi bio kriv.

У је. Значи ја сад возим путем регуларе и пијана, надрогирана будала ми излети право ниоткуда на 5 метара директно испред аута, да немам куд осим да га звизнем, он погине и ја крив и заглавим затвор 2 године.

Посерем се ја на такав закон.
« Poslednja izmena: 19. Jul 2013, 21:27:15 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux
Browser
Chrome 28.0.1500.64
mob
Nokia 6630, valjda
Ako nema kamere teshko ce dokazati da mu je bilo zeleno
Shto kaze moj instruktor: ako lupish peshaka uvek si kriv.
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
položio je pre godinu dana, dakle ima početničku vozačku dozvolu, koja ima odedjena ograničenja propisana ZOBS.
a to podrazumeva, da posle 23h ne može da upravlja mot. vozilom, da u vreme kada je to dozvoljeno, pored njega mora da se nalazi vozač sa iskustvom. ako je samo ova dva ograničenja prekršio, kriv je
ako je vozio u naseljenom mestu ne dozvoljenom brzinom, ugrozio je bezbednost drugih učesnika u saobraćaju, kao i svoju,kriv je
ako je devojka prelazila na pešačkom prelazi, kada je imala crveno svetlo za prelaz, a on naleteo sa velikom brzinom na nju,kriv je
ako je naleteo na nju na pešačkom, a ona imala crveno svetlo za prelaz, a on vozio u skladu sa propisima, udario je i pobegao sa lica mesta,kriv je
ukoliko je udario devojku dok je prelazila pešački prelaz na crveno svetlo, a on vozio prebrzo, pri čemu nije mogao bezbedno da zaustavi vozilo, dakle vide se dugački tragovi kočenja,kriv je
ukoliko je vozio 40 km/h, a devojka pretrčavala ulicu na crveno za pešake, podletela pod njegov auto, pri čemu je izgubila život, a on uradio sve što je po propisima ZOBS-a kako bi izbegao nesrećnicu, a ukoliko je napustio mesto nesreće,kriv je... naravno, da će o olakšicama sudija, advokat i naravno prebogati tata, koji državi ne plaća porez i koji je svom mladjanom sinu dozvolio da bahati.
primer, vozim se iz grada, prelazim brankov most, klizavo, nisu sipali na vreme soli, kočim ali ne uspevam da zaustavim auto, proklizavam i udaram u znak, zbog kaska čekam muriju, dolazi ekipa za uvidjaj, evidentira sve i ja kod sudije za prekršaj bivam kažnjavan zbog štete koju sam pričnio znaku, obrazloženje, nisam vožnju prilagodio uslovima saobraćaja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Naravno da je vozac kriv jer je jurio ko sumanut, ali ogromna je razlika da li je prosao kroz crveno ili zeleno... mislim za pravosudje, njegovu krivicu i ukupnu kaznu.

Vidi ovako, vozac koji je usmrtio nekoga na kolovozu(sem na autoputu) je u svakom slucaju kriv. Postoje brojne olaksice i otezavajuce okolnosti od slucaja do slucaja. Kriv je cak i da je vozio prilagodjenom brzinom, da je za njega bilo zeleno, da nije ni okusio alkohol, a da je ubio pesaka van pesackog u sred bela dana. Imao bi samo masu olaksavajucih okolnosti ali bi bio kriv.

Ја био у ауту кад је ортак(возач) са неких 80,90 кмх. ударио жену код сајма.Тако смо је ударили,одлетела неких 20-30 мт...шоферка смрскана,цела она срча на нас..хаос живи.
На сву срећу је преживела.
Прелазила је улицу ван пешачког,ван семафора..оно,на дивљака.
(то је било време кад још нису направили оне подземне пролазе).
Мурија је регуларно дошла на место несреће,на коловозу нам узела податке.
Никакво привођење,никаква пријава..ништа.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Citat
da u vreme kada je to dozvoljeno, pored njega mora da se nalazi vozač sa iskustvom.

ustvari ne mora, po zakonu ako je punoletan čak i sa probnom vozačkom može da vozi sam...
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49778
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung Galaxy S24
Не може свако да у прави моменат заустави возило када му пјешак излети тек тако. Мени да баба излети на бициклу опуштено би је покупио, макар ишао 60 на сат. Једно је теорија а скроз друго пракса...
« Poslednja izmena: 19. Jul 2013, 21:49:50 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Nexus 5
У је. Значи ја сад возим путем регуларе и пијана, надрогирана будала ми излети право ниоткуда на 5 метара директно испред аута, да немам куд осим да га звизнем, он погине и ја крив и заглавим затвор 2 године.

A kako si mislio da treba? Dodje policija, stisne ti ruku i kaze: "izvinite gospodine, ko joj jebe mater?"

Bilo bi svedoka, verovatno ne bi ni robijao ni 6 meseci ali bi u svakom slucaju bio neki istrazni postupak i verovatno bi te razvlacili po sudovima. Sve je gore ako nema svedoka. Mada uvek postavis neki vanserijski primer, ono ti milis kolovozom 30 na sat, a ona kurva, drogirano-pijana, plus ima hepatitis C i krade po vrticima(moze i muska osoba, nebitno).

Ubaci u tvoj primer blizinu skole i dete od 7-8 godina umesto ove drogirane. Plus dodas da je dete jedinac, najbolji djak u skoli i svi ga vole.

@smook,

Ubistvo je sasvim druga prica.  Moj kolega sa posla je kod mostarske petlje jedva zakocio da ne zgazi pijanu budalu ispred koja se odnekud pojavila na ulici i tetura, od pozadi ga odvali neki autobus iz svajcarske i kolega pregazi preko noge tog pijanog. Celu noc su ga mrcvarili, davao izjave, pretili mu postupkom za ugrozavanje bezbednosti u saobracaju, jer tu nikako nije smeo da staje i da se zaustavlja itd. Ni kap alkohola, regularno vozio, 10 godina iskustva, registrovan auto itd.

« Poslednja izmena: 19. Jul 2013, 21:51:44 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia 
Ma to je bre juce polozio dobar auto malo da se kurcimo pa na mestu gde je ogranicenje 40 km/h ne jebemo pa picimo 100 km/h  Smile  kako god kriv je i nema tu sta da se prica. Smile  
I da , skoro sam malo duze boravio u BG-u i mogu reci da je  sto se tice neke saobracajne kulture i postovanje saobracajnih propisa jena velika nula.  Smile  Ne postovanje pravila, preticanje, prebrza voznja , bahatost vozaca i non-stop sirena, kao da su rodjeni sa sirenom ne znam kako bi vozili da kojim slucajem nema ugradjena u automobilu..ma kastrofa najblaze receno, zato me i ne cudi kad ovako nesto procitam.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.