Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sin Željka Mitrovića kolima usmrtio devojku u Ustaničkoj  (Pročitano 61507 puta)
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
SonyEricsson k750i
niz tu ulicu se moze voziti preko 100, a krivina nije u upste problem... znam.

drugo meni se redovno desava da pesaci sa sluskama u usima dok dzaraju fon prelaze ulicu i jebe im se za sve ostale....

ali eto ako vozis normalo po ogranicenju imas vremena da ukocis, cak i izadjes iz auta i napusavas doticnog zbog sranja koje pravi, ako ides brzo oboje ste u govnima....

opet kazem tragedija, devojcica je mrtva i njoj nema nazad,vise nije vazno ko je sta uradio bar ne njoj....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
niz tu ulicu se moze voziti preko 100, a krivina nije u upste problem... znam.

drugo meni se redovno desava da pesaci sa sluskama u usima dok dzaraju fon prelaze ulicu i jebe im se za sve ostale....

ali eto ako vozis normalo po ogranicenju imas vremena da ukocis, cak i izadjes iz auta i napusavas doticnog zbog sranja koje pravi, ako ides brzo oboje ste u govnima....

opet kazem tragedija, devojcica je mrtva i njoj nema nazad,vise nije vazno ko je sta uradio bar ne njoj....

krivina postane problem ako je odmah posle nje pešački... ograničenje je zato i postavljeno, verovatno...

Nego, krenulo je patetisanje.

Ono sto je mene iznerviralo je da se porodica Mitrovic stavila u fokus kao zrtva. Tacnije, po novinama su izasli naslovi kojima se kaze da je to tragedija za mladog gospodina i njegovog oca, njegova maceha je vec izrazila sucut, otac bi voleo da je na mestu nesrece, ovaj se kaje i drhti 2km od mesta neserce... bla..bla..bla...

A sta je sa devojkom koja je nastradala?

Zar ona nije jedina zrtva ove tragedije? Zar njena porodica nije ta koja je u soku, tugi i neverici jer je izgubila dete koje je 17 godina gajila?

Odjednom su svi novinari ultra profesionalni - nemojmo prenagljivati... postujmo privatnost "zrtava"... etc...

Kakvo spinovanje price... mada... vrana vrani oci ne vadi Wink

već sam čuo mišljenje da je on žrtva jer će morati da živi ceo život s tim... a ona je mrtva, pa neće morati (da živi, pretpostavljam)...
« Poslednja izmena: 19. Jul 2013, 19:23:45 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
SonyEricsson k750i
ma nije problem proci tuda brze od sto , a sto to nije pametno to je vec druga stvar....

jbt ne prolazim tuda cesto vise ( radio sam 4 godine kod toplane ) i znam kako se tuda vozi znam i pesaci kao prolaze ali nocu je manji saobracaj i ima manje pesaka ali sam uvek vozio polako jer znam da neko moze da iskoci, pa jebote nisu za dzabe postavili ogradu i stavili ograicenje....

sto rece neko na prethodnim stranicama pozelis da odes odavde zbog nekih stvari...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.16

tacno tako, kad vozis 50 zakocis u jednom metru. jedini nacin da udaris pesaka je da ti se baci pod tockove.
drugo kineticka energija raste sa kvadratom brzine, ogromna je razlika kad te neko pukne pri 50 i 70 km/h. pri brzinama od 100+ se desava to od sinoc. ja ne pamtim da sam vozio brze od 80 po gradu i to po jurija gagarina u sred bela dana na 40 stepeni kad sve vidim i nema zive duse na ulici. ne racunam most na adi i auto-put.

zbilja jel neko uslikao neko tragove kocenja sinoc?
kazem, verovatno je malom drkosu stigla poruka pa je posegnuo za fonom.. Smile
« Poslednja izmena: 19. Jul 2013, 19:57:10 od Hunab_Ku »
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Tel.Me Your.Number
Dečko verovatno nije očekivao nikoga, a taj BMW se i ne čuje. Neko leti 100 na sat ka tebi a ti ladno počneš da prelaziš ulicu. Ja sam se sa 5 godina po 500 puta okretao levo desno kad prelazim ulicu, nikad bre ne znaš da li će neka budala da ispoštuje semafor ili pešački prelaz.

Jednom mi se desilo kod Vuka da devojka pretrčava ulicu na crveno a nas dvadesetak sa jedne i druge strane čekamo. Iz suprotnog smera (kroz raskrsnicu) ludački juri taksi, da čovek nije ubrzao i prošao 10 cm ispred nje letela bi do Više poslovne (mnogo).

Drugi slučaj, idem sa koleginicom, približavamo se semaforu, ljudi se već skupili i čekaju semafor. Ona ne gleda i počinje da prelazi, ja za ruku, tramvaj joj ispred nosa prolazi. Smile

Ležaće maksimum godinu dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
HTC Sensation
Moze da bude i krivina i semafor i ostrvo i pickematerine na nazgodnommestu,ali ako se pridrzavas ogranicenja,garant ti se ovako nesto ne moze desiti.

Vrlo dobro znam i ovu ulicu i krivinu,jednom su mi cak panduri bas ovde negde gde je bila nesreca i pisali kaznu za prekoracenje brzine,isao sam 62  Smile ogranicenje je 40.

Da se ja pitam,bar 10 godina u tvorza...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
SonyEricsson k750i
da imamo politicare i celnike grada koji brinu o svojim gradjanima davno bi tu bila pasarela a i na ostalim mestima gde se desavaju sranja. a put lepo ograda duplo visa i zivica okolo da nekome nepadne na pamet da preskace....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S8 Plus

U nasem zakonu mozda ali u biti je isto. Crveno je crveno i za pesaka i za mene kao vozaca. Ja stavljam svesno glavu u torbu kad prodjem na crveno isto kao i pesak. Koja je inace svrha semafora ako neko mora a neko ne da ih postuje?  Nema tu razlike
Koja je svrha ogranicenja brzine ako bahati vozac vozi 100 na sat i pritom ubije nekog? Ako je u pitanju nepaznja(posto su ljudi samo rekli da ne mogu da potvrde ko je imao zeleno svetlo) ona je platila glavom zbog iste a ovaj ima da se izvuce sa narukvicom. A da je npr. vozio po ogranicenuju cak i da je napravio prekrsaj ne bi je ubio. Da ne pominjem kako je dodao gas i pobegao sa mesta nesrece...

O tome ja i pricam(ne branim ovog malog tatinog), bitno je ogranicenje ali bitna je i paznja pesaka. Pravila vaze za SVE
« Poslednja izmena: 19. Jul 2013, 20:09:17 od GoxyMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Qtek 小米
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49972
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung Galaxy S24
Tуга. Оде живот дјевојке (тинејџерке) на тако глуп начин.

Нема тај клинац појма о вожњи. Нема искуства. Али је након несреће морао стати, изаћи и барем позвати хитну помоћ. За то бјежање га жешће треба одерати. А родитељи који купују дјеци ултра скупа кола и потпаљују их да возе и "буду газде" за мене су саучесници у свему овоме. Много исфрустрираних, бахатих и сјебаних ликова управља возилима. Неки девастирају киоск, други испарају аутмобиле у Крагујевцу док трећи изазову овакве трагедије. 
« Poslednja izmena: 19. Jul 2013, 20:31:05 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.