Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Silovana prodavacica u centru Beograda !!!  (Pročitano 45410 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Tattoo
Imate zamerke na rad?

Slobodno... [link] i [link]

Uz malu napomenu... Ni sloboda nije za svakoga...  Smile

I diletant... treci put... prestani vise...  Smile
Ja nemam primedbi,a to da nije sloboda za svakoga,to je mislim za Rome, ja ne vređam,to je moje mišljenje.
Svi koji imaju pozitivno mišljenje o njima ipak drže ruku na novčaniku kad je rom u autobusu iza njih. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
Obozavam tu teoriju o slobodi govora...
Znaci... sloboda govora je jednosmerna ulica... pozivate se na nju samo ako je vase misljenje dovedeno u pitanje...

Ni demokratija nije za svakoga...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
meni se ideja svidja, ali je zakon dosta popustljiv prema tome jer ce se uvek naci gomila maloletnica koje 'zele novo iskustvo' pa kada se predomisle kada svrse, odu u miliciju i sl...

У томе је поента. Закон се злоупотребљава и зато мора бити једнак за све. Анеа би боље објаснила  Smile

Не кажем да је то овај случај (наравно да није) али чуо сам да је било случаја намерног самоповређивања девојака да би некоме набацили силовање...
То није шала и невини људи могу да изгубе животе ако би казне биле тако драстичне...
Свако правосуђе се понаша по ономе: боље 100 злочинаца на слободи него 1 невин у затвору...

Што се тиче овог случаја, злочинац је силоватељ а не Србин, Ром, шиптар... и уз адекватне доказе треба га судити најстрожије могуће...

Али и даље ме боли сазнање да тој девојци нико и ништа не може помоћи...

Молим замлаћене да се суздрже од расизма пошто то није тема...

Citat
Ni demokratija nije za svakoga...

То говорим месецима уназад... Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
nece joj niko pomoci...zato je potrebno da ona sama sebi psihicki stane na svoje noge ....

niko tu ne moze nista....konkretno sto se njenog psihickog stanja tice

a demokratija i sloboda govora nisu termini uz koje stoji vredjanje i nipodostavanje jednog naroda...sta se misli ,ostaje u tebi  Smile,a drugacije napises...drugacije se ponasas...jer u protivnom si obelezen
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Tattoo
Obozavam tu teoriju o slobodi govora...
Znaci... sloboda govora je jednosmerna ulica... pozivate se na nju samo ako je vase misljenje dovedeno u pitanje...

Ni demokratija nije za svakoga...  Smile
Većina zna o Romima iz Kusturičinih filmova i iz nekih tužnih i žalosnih priča,ja ih znam lično i znam kakvi su i više verujem svojim očima nego nekim pričama.
            Ja osuđujem sve silovatelje i njih sve treba kastrirati,mada kad odu na robiju,tamo im sledi pakao,maltretiranja,silovanje i sl. i to su zaslužili,ali rom se drznuo da siluje belu devojku,mislite da nije mogao da siluje neku u čergi koja ga i ne bi prijavila i pet puta lakše bi je silovao nego ovu devojku,ali on je namerno hteo da upropasti i siluje belu devojku,jer je to njima filling,da budu sa belom devojkom,e zato mi je posebno odvratno ovo silovanje,jer je to čin rasizma i zato sam ovako i odreagovao.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
Kao sto rekoh, ova tema ne sluzi za tvoju demonstraciju rasizma...

Ako zelis da izigravas velikog belog decaka, skokni u zemlju gde se takvo ponasanje tolerise...

Ah... da... takva zemlja ne postoji  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Ah... da... takva zemlja ne postoji

Па сад...увек се сетим врлином пуне Америке...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
i to su zaslužili,ali rom se drznuo da siluje belu devojku,mislite da nije mogao da siluje neku u čergi koja ga i ne bi prijavila i pet puta lakše bi je silovao nego ovu devojku,ali on je namerno hteo da upropasti i siluje belu devojku,jer je to njima filling,da budu sa belom devojkom,e zato mi je posebno odvratno ovo silovanje,jer je to čin rasizma i zato sam ovako i odreagovao.
Ма теби стварно није добро.
Јеси ли ти неки видовњак или си такође силоватељ, па зато знаш на који начин ти је колега размишљао?
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Tattoo

Ako zelis da izigravas velikog belog decaka, skokni u zemlju gde se takvo ponasanje tolerise...

Ja ti kažem da je ciljano silovao,znači nije samo ono da se ugasi sexualna glad,već ima tu i drugih motiva.I zbog toga bi mu dodao još koju godinu na robiji.
            A ti možeš da prosipaš demagogiju,ali ni jedna devojka sa ovoga foruma ili bar većina ne bi bila sa romom.Možeš slobodno da napraviš demokratsku anketu pa ćeš da vidiš rezultate demokratskog glasanja.

i to su zaslužili,ali rom se drznuo da siluje belu devojku,mislite da nije mogao da siluje neku u čergi koja ga i ne bi prijavila i pet puta lakše bi je silovao nego ovu devojku,ali on je namerno hteo da upropasti i siluje belu devojku,jer je to njima filling,da budu sa belom devojkom,e zato mi je posebno odvratno ovo silovanje,jer je to čin rasizma i zato sam ovako i odreagovao.
Ма теби стварно није добро.
Јеси ли ти неки видовњак или си такође силоватељ, па зато знаш на који начин ти је колега размишљао?
Nemoj da govoriš da sam silovatelj,to je prava uvreda,ja to nikada ne bi uradio,ni po cenu života,a to govorim jer znam šta je želja svakog roma,da jebe devojku koja nije romkinja,pa pogledaj ove cigane na estradi,svi su oženili žene koje nisu romkinje.
« Poslednja izmena: 18. Sep 2007, 13:33:54 od diletant »
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
Citat
Ah... da... takva zemlja ne postoji

Па сад...увек се сетим врлином пуне Америке...

A, kad je SAD bila zemlja u kojoj se postuju ljudska prava...

Ja ti kažem da je ciljano silovao,znači nije samo ono da se ugasi sexualna glad,već ima tu i drugih motiva.I zbog toga bi mu dodao još koju godinu na robiji.
            A ti možeš da prosipaš demagogiju,ali ni jedna devojka sa ovoga foruma ili bar većina ne bi bila sa romom.Možeš slobodno da napraviš demokratsku anketu pa ćeš da vidiš rezultate demokratskog glasanja.

Kul... sad si i psihijatar... dooobro... da znam...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.