Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Silovana prodavacica u centru Beograda !!!  (Pročitano 45430 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Tattoo
Pa napravi anketu,da vidiš rezultate,i sama znaš da nikad ne bi bila sa romom,samo to ne bi izgovorila jer je to kao rasizam.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
психијатар+видовит Smile
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Tattoo
психијатар+видовит Smile
Nisam ja vidovit,nego je to istina,a anketa može uvek da se stavi,pa da se proveri.Većina se ne bi bila sa romom.
On je naprimer iz situirane porodice,živi normalno i sve,ali je rom i ponovo se velika većina ne bi udala ni spavala sa njim,jer je svaku sramota da ih na ulici vide sa romom,a tek slike sa venčanja. Smile
A većina bi bila sa crncem,pa ko je tu rasista. Smile
Neka ove devojke što su ovde postovale neka kažu da li imaju nešto protiv da budu sa romom,i da žive sa njim.Da li bi im to predstavljalo problem što je rom.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
Razlika izmedju izbora seksualnog partnera i tvojih govora je ogromna.
Zao mi je ako ne mozes da uvidis tu razliku...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
И каљаш тему смарачу...
Није овде место за пропаганду расизма...

Злочин је битан који нема везе са бојом коже већ са тим да се такве болештине морају зауставити и да се тој девојци мора помоћи...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Politicka korektnost koju neki pokazuju na ovoj temi prevazilazi sve granice dobrog ukusa, dakle treba da se pravimo da ju je u butiku u strogom centru grada u sred bela dana silovao neki Srbin i da se svi redom zgrozavamo nad nama samima, nad nasim mentalitetom, da horski spominjemo i ratne zlocine, itd, kao sto to rade komentatori na istu ovu vest na Blicovom web sajtu gde novinar nije spomenuo etnicku pripadnost silovatelja...

Ne, veoma je bitno za sigurnost gradjana znati opis silovatelja pa i samim tim cinjenicu da je Rom, posebno imajuci u vidu da je i dalje na slobodi i opasan za okolinu i da jos nekoga moze silovati pa i ubiti. Veoma je bitno znati da je Rom i zbog toga sto je ovo direktna posledica postojanja nehigijenskih romskih naselja u strogom centru glavnog grada...

Kada stanovnici tih romskih naselja kradu bakarne kablove sto dovodi do prekida telefonskih veza i kada neki policajac na vestima kaze da su pocinioci Romi onda je to kao "rasizam" i odmah se cuju protesti predstavnika Roma da kao nije bitno ko je i sta je pocinioc. Ista ce stvar verovatno biti i sa ovim silovanjem i izivljavanjem nad ovom radnicom butika, kao nije bitno sto je to Rom, mogao je valjda cisto teoretski biti i neki Srbin. Ali, zato kada n.pr. izbije tuca izmedju taksista i Roma koji ne placaju taksi prevoz onda nije problem kada Romi otvoreno lazu da su ovi taksisti rasisti i da su ih "napali" samo zbog toga sto su Romi...

Da je srece, taksisti ne bi morali da prevoze prljave stanovnike nehigijenskih romskih naselja koji vise nego ocigledno nemaju da plate za taksi prevoz, da je srece ni ova devojka koja radi u butiku ne bi morala da u radnju prima prljavog Roma sumnjivog ponasanja koji vise nego ocigledno nema kod sebe prebijenu paru a kao hoce da kupi neke pantalone. Ali, to bi kao sto bi neki ovde rekli bio "rasizam" i mnogo je "postenije" pustiti ove Rome da se besplatno voze taksijem, da siluju radnicu butika u sred beloga dana i da se svi pravimo ludi zabijajuci glavu u pesak umesto da se pozabavimo sve vecim problemom stanovnika romskih naselja u glavnom gradu pa i sire Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Tattoo
Razlika izmedju izbora seksualnog partnera i tvojih govora je ogromna.
Zao mi je ako ne mozes da uvidis tu razliku...  Smile
A,diplomatski odgovor,gotiviš ih,ali sa njima ne bi da imaš ništa.Iskreno,ovakav odgovor sam i očekivao,mnogo bi se iznenadio da npr. bi volela da imaš vezu sa romom,i tako kao ti misli većina devojaka i to je normalno razmišljanje.E,vidiš to je znao i taj rom što je silovao jer je to njemu zabranjeno voće,a ono je najslađe.
A ovi isto što propagiraju demokratiju neka kaži da li bi ženili romkinje,ili neka ćute i razmišljaju što ih ne bi ženili ili što se ne bi udali za njih.
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ма бре њима се треба наметнути закон Србије и тачка.

Али нису они тема побогу људи...
И белци силују, и убијају, зашто акценат стављате на то да је Ром силоватељ. Јесте у овом случају али у неком другом неће бити...И не знам кога браните од наших постова...звер је звер!

Као што рекох милион пута тема је јадна девојка и фрапантан случај силовања у по бела дана...

Citat
A ovi isto što propagiraju demokratiju neka kaži da li bi ženili romkinje,ili neka ćute i razmišljaju što ih ne bi ženili ili što se ne bi udali za njih.

Није тема женидаба са ромкињама човече. Будала би схватила до сад!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
Ajde, rasisti... otvorite temu "Zasto mislim da sam bolji od svih, pa i od sebe"...  Smile

Tema nije vase zgrazavanje nad manjinama, necijim dobrim ili losim ukusom ili dokazivanje superiornosti bele rase...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Tattoo
Ма бре њима се треба наметнути закон Србије и тачка.

Али нису они тема побогу људи...
И белци силују, и убијају, зашто акценат стављате на то да је Ром силоватељ. Јесте у овом случају али у неком другом неће бити...И не знам кога браните од наших постова...звер је звер!

Као што рекох милион пута тема је јадна девојка и фрапантан случај силовања у по бела дана...

Citat

Није тема женидаба са ромкињама човече. Будала би схватила до сад!

Nije tema,ali me prizivaju da sam rasista,ali niko ništa ne bi imao sa romima,pa što kad niste rasisti.
Svi vi isto mislite kao i ja samo što drugo govorite jer je to kao ružno reći,ali birno je ono što ste spremni da uradite,a ne kažete.
I još jednom,ko od vas nema problem da ima vezu sa romima neka napiše,ko god ima problem,to je rasizam u najgorem obliku.
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.