Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Silovana prodavacica u centru Beograda !!!  (Pročitano 45486 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 177
OS
Windows NT 4.0
Browser
Opera 8.53
bolje da je silovao romkinju......
IP sačuvana
social share
neko mi dirao potpis.. psiho.. a ti majstore kod prvog psihijatra, druge ti nema.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
bolje da je silovao romkinju......
zasto?
bolje da je silovao tvoju sestru?
a?

Držeći joj nož pod grlom,devojku je primorao da se skine naga,a zatim je u kabini silovao.Dok je uplašena,nesretna prodavačica drhtala,siledzija(nesretni rom,kako ga neki ovde zovi) joj je rekao-Šta se treseš,uživaj.,i nastavio sa seksualnim iživljavanjem.Posle pola sata iživljavanja ,uplakanoj devojci je rekao da se obuče,izađe iz kabine,a pri tom joj je svo vremedržao nož pod grlom.

Ma milina za pročitati.

A vi borci za svačija prava pa i za Romska primite nekoga u stan,pa ga lepo obrazujte i izvedite na pravi put,samo sve vredne stvari zaključavajte da vas ne popali,ili ih podržavate samo u rečima,a ovko se ne biste sa njima mešali.
ma jebe se meni brwe u ovom slucaju za romska prava!
ocigledno je da si ti poremecen i da ne bi ovako pricao da je srbn u pitanju a srbi su definitivno cinili daleko gora zversta!
o tome se radi!

ili nisu?
desetine hiljada ljudi su lagali, svi redom?
ako hoces, pljuj sve silovatelje, a ne na rasnoj osnovi
Sad udri kontru,a kad sam pitao ko bi imao vezu sa Romkinjom,nisi se javio,pa,evo ponovo isto pitanje za tebe,ako ne bi ženio Romkinju,nemoj više da se javljaš i da sereš bespotrebno,jer ako je ne bi ženio,onda si najgori rasista,i ona kurva pritajena koja viče držte lopova ,a ona je najveći lopov,i šabane ja nisam poremećen,nego živim u realnom svetu za razliku od tebe koji si uljuljkan u trip o toleranciji a pritajeni rasista čuči u tebi.
Prvo mi odgovori da li bi ženio romkinju,a ako je odgovor ne obrazloži zašto je ne bi ženio.
jbm ti poremecaje...

dakle, ja zivim u kraj gde ima odvaratnih ljudi, roma, azijata, belaca, srba...smrdljivih srba, prljavih kineza, kretena, ruznih musavih nepismenih netolerantnih i u svakom pogledu uzasnih devojki(belkinje, srpkinje, kineskinje, romkinje...)

ja bih zenio zenu koja mi se dopada, sa kojom se slazem, koja je obrazovana, odmerena,cista, kulturna, lepa, plemenita, zenstvena, zgodna...
siguran sam da ima i romkinja koje ispunjavaju te uslove.

dakle, da, zenio bih romkinju koja ispunjava te uslove.
ako nadjem takvu i ako joj se svidim, ako u medjuvremenu raskinem sa mojom devojcicom koja ispunjava te uslove, zenicu je, ako bude htela.

ajde mi ti obrazlozi zasto ti ne bi zenio romkinju? Smile
ima i kineskinja koje su prelepe, i crnkinja iako mi se vecina ne svidja..

jebe se meni u ovom slucaju za toleranciju.
svi mi imamo sigurnop nekada u zivotu pritajene rasne predrasude, ali ako ih dovoljno dugo potiskujes, to ti postane navika, a vremenom zaboravis na taj deo tvoje licnosti i postanes ovakav kakav sam ja sada.
ima rasista svih boja i to je lose.
svi su oni podjednako losi.
a najlosiji su oni poput tebe, sabane, koj se ime hvale.

to ti je korak napred ka fasizmu.

a sada cekam tvoj, nepolovican odgovor.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
Манијак је манијак, уопште није важно које је вере или нације. Подједнако силују и лепи и ружни и католици и православци.

pa bash nije tako  Smile u romskoj populaciji je broj silovanja 5-10 puta veci nego drzavni prosek.medjutim ,do sad su ta silovanja bila u okviru njihove zajednice .pa se nije primecivalo .

inache - danas je opet napadnuta i zamalo silovana prodavachica u centru beograda i opet od strane roma . pretpostavlja se da je to taj isti lik ,koga nasha sposobna policija nije josh uspela da uhapsi . Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Zanimljivo... nigde se ne spominje rasna pripadnost napasnika...  Smile

Spomenuta je u prvom tekstu, koji je inace iz "Politike" - samo je dezurni kriticar judeo-liberalnog poretka korigovao naslov...

A meni nije jasno zasto treba precutati da je Rom? Da li to mediji bilo gde u svetu rade??

ocigledno je da si ti poremecen i da ne bi ovako pricao da je srbn u pitanju a srbi su definitivno cinili daleko gora zversta!
o tome se radi!

Ovo sto si napisao je vise nego licemerno!!! Zasto se onda za te iste ne govori da su zlocinci, nego se svuda spominje da su Srbi??? U tome je poenta.  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2244
Zastava Sky
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
bolestno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
@bf_109_g_6
                Znaš, ja trenutno imam Nazi zastavu na desktopu. I to originalnu. Zašto? Prolazna stvar. Najviše bes prema primitivizmu koji će da uguši mene i mnoge druge u ovoj zemlji. Dakle, Übermansch, ok. Ali, vidim da si pismen covek, zar se stvarno ložiš na taj izvorni nacizam, mrziš Jevreje, Cigane itd. praviš generalizacije tog tipa... i to kao Srbin... kao, prenosiš Nazi model na Srbiju 21. veka ?!? Da li si ozbiljan??!?
      Meni se svidja stav Laibach-a : "Mi smo nacisti koliko je i Hitler bio slikar" Smiley .. tako nekako se i ja osećam sa svojim besom...
 Ali, ti to, kao- planski, sa hladnokrvno-postojanom dozom mržnje... Čemu? Da li si ozbiljan?!?  Ili kao ono: "Ima nade za ovu državu" -tvoj post vezan za "99% odziv regruta" ... Sad još i tripuješ Feldmarschal-e i Luftwahe, možda?  Ne kapiram, uopšte, a nešto sam baš radoznao Smile
  Zar svi moraju da budu zavedeni nekom ideologijom, totalitarizmom, i ovako i u religiji...dogma, slepo kopiranje modela i pracenje vodje?
« Poslednja izmena: 18. Sep 2007, 21:08:42 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
Ali, vidim da si pismen covek, zar se stvarno ložiš na taj izvorni nacizam, mrziš Jevreje, Cigane itd. praviš generalizacije tog tipa... i to kao Srbin... kao, prenosiš Nazi model na Srbiju 21. veka ?!? Da li si ozbiljan??!?

ne mrzim ja nikog . medjutim , moraju da se shvate neke jednostavne stvari - razlichite ljudske rase imaju razlichite kvalitete . shto pre se treba osloboditi zablude o nekakvoj ravnopravnosti,multikulturalnosti i.t.d. jer onda vodi nestanku i srpskog naroda i srbije .

p.s. ja eto nemam nacistichku zastavu na desktopu Smile
« Poslednja izmena: 18. Sep 2007, 21:13:33 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Tattoo
Kraljevicu Marko ženio bi ciganku al da ima preporuke ko britanska princeza(obrazovana, odmerena,cista, kulturna, lepa, plemenita, zenstvena, zgodna)
Znači,opisao si ženu koja ne postoji,Gde da nađeš ciganku sa školom,(tu ne podrazumevam osnovnu školu),ali svaka čast ,ti si prvi koji je to rekao,ali uz dodatni opis teško da ćeš igde da naletiš na takvu.Ali,svaka čast,poštujem to ako to ozbiljno misliš,
Ja ne bi ženio romkinju ni za dve kuće na Dedinju i još dve na moru i da mi na račun stave milion evra i da mi daju sve što poželim,a razlog,pa razlog je što ne želim da mi dete bude brazilac,da mi se rodbina zove Tarzan i Rambo i još niz sličnih razloga,a tako razmišlja 90 posto ljudi,i to odgovorno tvrdim.
Dobiješ sina sa njom a on crn ko ugalj i kad poraste pošto izgleda ko rom,oženi romkinju i loza umesto Srpska bude ciganska,to mi ne treba u životu.
« Poslednja izmena: 18. Sep 2007, 21:22:24 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Dakle, sta smo danas naucili. Drage zene, ako vas siluje pripadnik vaseg naroda, po mogucnosti Srbin,arijevac, to nije nista strasno u poredjenju sa mogucnoscu da vas siluje pripadnik drugog naroda, u najgorem slucaju Rom. Rane ne bole isto, vec zavise od boje koze silovatelja. Ako je u pitanju Srbin, razmislite i o udaji za njega. Uvek mozete da se pravdate stokholmskim sindromom..
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
Dakle, sta smo danas naucili. Drage zene, ako vas siluje pripadnik vaseg naroda, po mogucnosti Srbin,arijevac, to nije nista strasno u poredjenju sa mogucnoscu da vas siluje pripadnik drugog naroda, u najgorem slucaju Rom.

ne,nego smo nauchili da su romi skloniji silovanju nego beli ljudi , i da bi zene trebalo da se paze od njih ,narochito ako su same ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.259 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.