Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šid-Migrant izbo nožem mladića!  (Pročitano 32636 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.90
Ma reci lepo, nemaš argumente pa se hvataš za trivijalnosti u nadi da ćeš ispasti nešto pametan.  Smile

Citat
mislim, kad ljude uporedis sa bubasvabama to mu dodje to. cao s mozgom.

Tako je. Poredio sam, poredim, i porediću.  Smile A ti crkni zbog toga.  Smile

Citat
ovo sto sam komentarisao je cista faktografija. pola zapadne evope je poreklom protestansko. a njihovi preci su bili katolici.
zajedno su zapadna kultura.
i francuski katolici i holandski i svedski protestanti i engleski anglikanci.

mi smo nesto drugo pod zaostalim turcima i zaostalim ruskim carstvom. pa cik sustigni

Prvo, Ajnštajne, ovu zemlju nisu držali samo Turci nego i ti zapadnjaci o kojima pričaš.
Drugo, izađi na ulicu pa mi slobodno uslikaj i nabroj sve što vidiš oko sebe a da je ostalo ili napravljeno pod uticajem Turaka.  Smile
A treće, čak i takvi, mi smo opet bili i ostali bliži Evropi nego Turcima.  Smile

P.S. I za kraj mi nabroj i ispiši sve reči koje koristiš svakodnevno, i koje su turskog porekla... A onda i sve reči koje su zapadnjačkog ili slovenskog porekla.  Smile  Ajde lektori moji što kenjate o turcizmima da vas vidim.  Smile
« Poslednja izmena: 13. Sep 2016, 11:25:15 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Ma reci lepo, nemaš argumente pa se hvataš za trivijalnosti u nadi da ćeš ispasti nešto pametan.  Smile

Citat

eto ti ga argument
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.90
Opet bežiš?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
ko bezi. argument je tu. ako si corav, ja ti nisam kriv
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.90
Pa napisao sam ti još nešto u tom prethodnom postu, a to ignorišeš. Znači opet bežiš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116

Citat

ti ne vidis idiotizam ovde?
hoce da ti objasnim?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.90
Ja samo vidim da ti opet bežiš. Svakim danom sve više ličiš na svoju drugaricu Natašu Kandić.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
ma daj covjece pusti ih kraju  Smile

ni u bosni skoro da nemas nista sto asocira na turski zulum...a kamoli u srbiji...
sem eto tih nekih tvrdjava...i istorijski  znacajnih gradjevina...
a sve druge gradjevine ili su porusene u bombardovanjima u drugom svjetskom ratu...
ili su ih  komunisti srusili...

samo debil moze da kaze da srbi imaju vise dodirnih tacaka i slicnosti sa turcima
nego sa evropljanima..
srbi su dio evrope bili i pre mnogih tih sadasnjih evropljna... Smile

takve stvari je budalastina komentarisati..u nekom ozbiljnom kontekstu... Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
pa ako ne vidis kakve idiotluke pises, sta ima da ti izlazem argumente. uostalom. udovoljicu ti. odgovoricu ti na ponesto. ali sad moram da idem po uverenje da nisam osudjivan i da se protiv mene ne vodi krivicni postupak.
sa telefona losije mogu da odgovaram. na ponesto hocu.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.90
Samo polako, tu sam ja. Nigde ne bežim.  Smile

Иначе хкј је суштински у праву што се тиче природе тих миграната. Долазе из бруталних исламистичких друштава, да се накаче на социјалу и да уживају плодове рада европских "сека перса", и да претворе та друштва у копију садистичких лудила из којих су дошли, чиме у суштини покопавају просперитет који их привлачи да дођу, а којег желе да искористе као паразити.

To mi je najveća fora od svih.

Čovek iz zemlje A ode u zemlju B da bi od zemlje B napravio zemlju A.

I ovaj drugi fenomen - arapi misle da sistem u Evropi ne valja i da oni mogu bolje. I umesto da ostanu u svojoj zemlji, i tu naprave svoj poredak, primene svoja rešenja i svoje ideje, i naprave zemlju koja je bolja od Evropskih, i time pokažu da su pametniji i bolji... Oni idu u Evropu, da useru tamošnji sistem.  Smile Znači to je kao kada ja ne bih mogao da napravim ništa bolje od Peglice, pa ću da nasilno uništim i sabotiram sve druge fabrike automobila i tako ću da pokažem da je moja fabrika najbolja u istoriji i da sam ja najpametniji inženjer ikada.  Smile Opet...

Uostalom, što sam napisao već sto puta - džaba njima i pehar i medalja gde piše da su bolji od Evrope i da su najbolji narod koji je ikad stajao na Zemlji... ako oni posle te svoje borbe za prevlast u svetu ne uspeju da naprave nešto održivo i funkcionalno od svog društva. A s ovim tempom množenja, s ovim mentalitetom, i s ovakvim pristupom svemu, neće oni izdržati sami (na vrhu) ni narednih 50 godina.

Citat
Ако изузмемо мањинске муслимане шиите, који углавном живе у Ирану, већински сунитизам коме углавном припадају мигранти је паразитске, освајачке и отимачке природе, и сунитске теократије су углавном паразитског и јаловог карактера. Иран као шиитска теократија развија своју технологију, науку и индустрију и чак осваја свемир, док муслиманске сунитске заливске монархије продају сировине, немају скоро никакву своју технологију, већ је искључиво увозе, иако су пуни пара ништа сами нису створили. Све градове су им изградили западни архитекти и инжињери, који су јелте неверници и секе персе.

Upravo to, uvek se videla i videće se razika između Iranaca i ostatka muslimanskog sveta. Iranci su potomci Persijanaca, drevne i velike nacije, koja je oduvek gazila napred i držala do sebe. A ovi oko nje su mahom ciganerija, nomadi iz pustinje koju su okupile razne mafije u crnom i lokalni bogataši i poglavice pa ih ujedinile u nekakve kljakave države i nacije.

Uostalom, taj Iran je već decenijama u stanju teške zatucanosti usled islama, i još je izolovan i satanizovan od strane zapada. Pa ipak uspeva da opstane i napreduje i u takvim uslovima. A ko zna na šta bi tek ličio danas da nema toga.
A ovi oko njega ne mogu jedan put da naprave sami. A i kad nešto malo nauče da prave i žive sami, kao npr Emirati (mada i njima mnogo toga vode i pokazuju stranci), oni umesto da ulažu u nešto što je održivo, oni grade posrane ski staze i tržne centre u pustinji. I pozlaćuju WC šolje i kamilje zube. I posle se čude kad im budžet udari u nulu ko kurcem u ledinu.

Citat
Иначе, Арапи и остали муслимани (сунити посебно) су ноторне кукавице, патолошки лажови и јајаре, неспособни чак да једну жену силују појединачно, како раде европски сексуални манијаци, већ морају да навале у чопору отприлике десет на један. Ван чопора су нико и ништа, и када су сами прилично су снисходљиви и љигави.  А када су у великој маси, претварају се у бруталне садисте, убице и тлачитеље, што је типично за све кукавице.

Tako je. Postoje pojedinačni izuzeci u svakoj državi, i postoje države među njima koje su nešto civilizovanije (Tunis npr) i druge koje su manje civilizovane (Afganistan, Pakistan) ali generalno svima je odlika prevrtljivost. I još kad se to ukombinuje sa fanatizmima i zadrtostima raznih vrsta... to postaje katastrofa. Sad ne kažem da su oni takvi jer su, eto, jednog dana rešili da budu loši. Nego prosto takav im je mentalitet. Ali manite me onda tog teranja da živim s njima. Neka njih tamo, i neka nas ovde. I kraj priče.

Inače slažem se i sa ostatkom posta.
« Poslednja izmena: 13. Sep 2016, 12:57:10 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: izbo mladi Migrant

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.347 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.