Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Should I stay or should I go ?  (Pročitano 32541 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pa poenta je u tome da ne moras da ih shvatis  Smile

Verovatno i oni mnogo toga ne shvataju u vezi tebe, pa ne upiru iz petnih zila da ti dokazu suprotno ... mozda misle "okej, neka proba i neka se opece, znace za sledeci put" ili nesto sasvim trece  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Значи сви треба да кажу

"okej, neka proba i neka se opece, znace za sledeci put"

да се овај не би увредио? Јебига хтео је мишљење добио је мишљење. Ја лично имам врло лоше ал то еј моје право и изнео сам га је р је то овом темом тражио. Ниуједном моменту нисам био злонамеран, већ сам писао у складу са темом. Ако није спреман да прихвати критику и тражи само тапшање по леђима нек иде код психолога.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Ако није спреман да прихвати критику и тражи само тапшање по леђима нек иде код психолога.

е баш тако...правац код бемби Smile

иначе...веома је могуће да се човек снађе по америкама са својим знањем...тренутно су тамо веома ин те ретро игре,компјутери у фазону дос-а и тако то Smile  пошто он супер барата са тим зајебанцијама из осамдесетих година прошлог века мислим да би имао доста посла Smile

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Tesko Vas je iskulirati, a Burek ti se uvuce pod kozu, valjda zato sto je napolju hladno Smiley Imam poteskoca da razumem Mrgecovu latentnu mrznju ka svim starim stvarima? Da mu nije mozda zidni sat onako sve sa kukaFicom pao na glavu kad je bio mali? Hocete salu i zezu? Navalite! Smiley Pred Vama je novi, upgrejdovani BulmaSoft! Smiley Smiley Smiley Pozdrav svima koliko Vas ima.
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Niko i nije imao ideju da te ismeva, već da ti da poneki savet.
Ako imaš neku konkretnu ideju u vezi sa odlaskom, a ti je izloži i sigurno ćeš dobiti pokoji pametan i koristan savet.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Tesko Vas je iskulirati, a Burek ti se uvuce pod kozu, valjda zato sto je napolju hladno Smiley Imam poteskoca da razumem Mrgecovu latentnu mrznju ka svim starim stvarima? Da mu nije mozda zidni sat onako sve sa kukaFicom pao na glavu kad je bio mali? Hocete salu i zezu? Navalite! Smiley Pred Vama je novi, upgrejdovani BulmaSoft! Smiley Smiley Smiley Pozdrav svima koliko Vas ima.

ма човече...био сам главни у донки конгу и тако тим шпецијама Smile  комодор 64 кева Smile Smile

брате...пали на развијени запад и желим ти пуно успеха да се докажеш са својим знањем и да зарадиш силне новце
ми глупандери остајемо овде да цркнемо од глади...поготову онај кровз лелемуд и беспосличар Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung Galaxy S III
@ sesircic,

... ja mislio plisani jastucic, kad ono... bodljikava zica...   Smile

@ovo ostalo...

Istakao bih simpatican momenat... Internet Lice Internet Licu u Lice... " nije to za tebe, ne mozes ti to, ne pokusavaj "     Smile
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Dobro, do sad je uglavnom bilo reci samo o 'high-end' poslovima, a kako sam uvideo da me vecina smatra za coveka iz kamenog doba onda red je da sagledamo i mogucnosti 'loy-end' poslova zar ne? Dakle, recimo ovako: evo mene, glup sam ko tocilo, ovde nemam nista, i hocu vani da perem sofersajbne (taj posao je nesto najgluplje sto sam uspeo da smislim!) pa me interesuju Vasa misljenja!! Mrgecoliki drugovi, ovo Vam je sansa da pruzite misljene! Smiley Smiley
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Па тако се и почиње. Радиш шта год ти падне под руку, конобаришеш ил било шта што ће да ти плати смештај и животне трошкове оне минималне. И онда полако гураш, радиш и у међувремену тражиш нешто боље. Уз мало среће и жртвовања можда забодеш неки симпатичан посао и ето успео си. Ил тако ил назад у ову забит.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Iako meni ovo nije ni na kraj pameti, jer sa pravnim najbolje u Srbiji da ostanem, Cool, Crowz i Brana objasnili...

Ja da sam u toliko teskoj situaciji, a nasa situacija se razlikuje u godinama, ne da bih radio gradjevinu, nego radio bih sta god treba na ovom svetu... Imao sam drustva koji su se razbili od para u USA, medjutim moras biti disciplinovan i sposoban i naravno NEPROBIRLJIV.... Momci su za par meseci obrnuli 20 000 doloresa, al ne bih da ti pricam sta i koliko su radili.... Ja sam hteo da odem, al sam ipak otisao u CG na sezonski posao, i nisam zazalio... Jedino mi je krivo sto jezik nisam skroz usavrsio al boze moj, ima dana...

Dalje ako je tolika frka sa parama, imas raznih opcija... Idi na brod, idi na naftnu platformu, idi u Avganistan (ovo se ne zajebavam ni pedalj, sve je to meni padalo na pamet).. Razumem ako nisi dovoljno jak i ne volis fizikalije, pa onda izaberi da konobarises, budes pomocnik kuvara, bilo sta... Na brodu, ili slicno... Par godina radis kao konj, pa da vidis kako moze da se zaradi...
Meni je veruj mi frka... Ispiti za koji dan, para nema, al mene to ne sprecava da odem i da se bavim najseljackijom fizikalijom... 4 000 - 2 dana... Jos cu deci moci da pricam kako sam radio(a radio sam podosta) i studirao, i kako sam na vrh dosao sa dna  Smile

Al ne ti bi da radis u struci... Veruj mi ja koji imam averziju od cackanja i drndanja kompova, znam sve sam da odradim.... Menjanje hardvera, instalacija vidndousa i gluposti, i onda pljas acronis(ocu qrac da instaliram sve iz pocetka  Smile )ovo za softver sto mi treba, pitam na forumu ili procitam upustva na netu i cao, i to je dovoljno za moju kucnu potrebu... Ako ti mislis da je to dovoljno za velike strane firme, onda svaka cast, al ovo nije omalovazavanje vec otreznjenje....(ajde bre svaka pojedinost moze da se nauci za par dana, stvar po stvar... Mislio sam da je hakovanje atomska fizika, hah malo se iscimas, i ako te to zanima(kao sto mene ne zanima) znas na seljacki nacin da uhakujes na tudj komp) - mislim ja ovo pricam kao potpuni laik, kome se potpuno jbe za tu problematiku, tako da nemojte odmah po usima  Smile

Imam drugare koji su pozavrsavali visu ptt... pice na cisko kurseve, specijalizacije, sta ti ja znam koja sranja, ovaj prvi vec godinu dana trazi posao... Nista, svi pokusavamo negde da ga ubacimo a on i pored "znam ja sa kompovima" ima i papire... Mislis da je on plakao kuci, i srao po drzavi, mislis da ga je to sprecilo da ode u CG na sezonski posao i da se razbije od para?? Ne...
Za sposobnog ce uvek biti leba nasusnog...

Na kraju opet bitno: bolje 500 evra u Srbiji nego 2000 u Nemackoj, jer ovde se radi da bi se zivelo, tamo se zivi da bi se radilo...

Zato po meni... Nije bitno ovde ili tamo, samo rascisti sa sobom sta i kako zelis, koje su ti mogucnosti, i zapni... Srecno  Smile
« Poslednja izmena: 02. Dec 2010, 02:35:29 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.