Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Should I stay or should I go ?  (Pročitano 32543 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Meni je žao što si u teškoj situaciji, ali nismo mi krivi za to i nema potrebe da ovde započinješ rat.
Takođe nismo odgovorni za postupke države u kojoj živiš.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Nikad nisam implicirao da ste mi Vi krivi, ali bi bilo zgodno kada pojedini ne bi dosipali ulje na vatru. Uostalom - zbog cega se ja uopste nerviram?! Odjavljujem se na 7dana sa foruma. Pozdrav, i ako Bog da - vidimo se narednog vikenda u sekciji viceva i razonode! Smile
Sve najbolje zelim.
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Generalno,svi su u tekoj situaciji ali kako kaze Brana.M ne treba zapocinjati rat.Ja da mogu da ti pomognem nekim savetom,bez obzira sto te licno ne poznajem,ja bih pomogao.Meni dnevno barem 5x padne na pamet kako bih voleo da odem u neku drugu zemlju,jebes patriotizam kad je stomak gladan ali ni sam ne znam kako to da izvedem,i nema ko da mi pomogne....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
slusaj...skontao si valjda da od kuku- lele vajde nema...(ustvari- ja mislim da ti to nisi skontao).
jedno je biti nezadovoljan zemljom u kojoj zivis, a sasvim je druga stvar biti bunadzija i okorceni lik za tastaturom.
takvih mi je pun moj...cijela nam je drzava takva...svi  ogorceni i nezadovoljni i pametni...i bunimo se po forumima...mozak do mozga...svijet place za njima, a oni na nesretnom balkanu...jadac...
a na izborima...vazda slijep vodja do vodje...

ali to je siroka tema...svi znaju kako drzava da se vodi, a nisu u stanju ni sebe da dovedu u red...

mene samo iritira sto, posto vec imas takav stav i u takvoj si situaciji, ne odes...kad vec imas uvjerenje da ce ti tako biti bolje...

ja jedino ne razumijem sta ti ocekujes od bilo koga ovdje?

da te tapsu po ramenu?

tvoj zivot- tvoja stvar.

putuj...samo ne leleci vise...rasplakacu se...

mislis da bi bilo kome ovdje bilo krivo da ti odes, da ti bude dobro ili da u bilo kom smislu uspijes?

stvarno ne...sumnjam da ima takvih izopacenih ludaka ovdje...zaista!

mislis li ti da je mnogima ovdje lako?
vjerujem da nije.
ne zivimo ovdje svi u paralelnim dimenzijama...ali prestani sa samosazaljenjem i potrebom da se svi saosjecaju sa tobom...ne treba ti to.
nemas od toga nista.
ni tu glavicu kupusa.

ako zaista mislis da mozes i treba da odes,a ti prosto idi...ne obaziri se na tudje komentare toliko licno i emotivno.

realne su sanse i da uspijes i da propadnes.
to ljudi ovdje i govore, kada si vec trazio misljenje...
ne slazes se sa mnogima?
pa?

nama ne treba nista ni da dokazujes.
dokazi ti sebi.

i srecno,naravno...
« Poslednja izmena: 29. Nov 2010, 00:01:44 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC One
Precenila ti se mama tvoja koja te takvog napravila, idi doniraj WikiPediju ili nesto, ako neces da me zaposlis nisi mi potreban! Ova drzava kupuje socijalni mir a vi se sprdate na netu! Lako je vama, vase serpe su pune a ja bez posla prodajem knjige na vasem forumu i od tog novca kupujem kupus da ne umrem od gladi, a admin mi kaze kako za 10e moze da se nadje brz Net! Ha-ha!

Uvazeni sys-admine, ti ne samo sto ne znas osnovne internet stvari koje znaju deca (primer deo za tehnicka pitanja na forumu i pregrst pokrenutih "misterija" vec ne znas da decu prave tate a ne mame. Mada, valjda je i za lose obrazovanje kriva losa vlast.  Smile

Sada najozbiljnije - delujes mi kao covek koji sebe precenjuje, druge podcenjuje, sam je kriv za svoju sudbinu ali ne zeli to da prihvati vec uvek trazi razlog za to u drugima - drzavi, vlasti, forumasima, drugovima koji su skupili petlju da odu pa su samim tim krivi sto su te ostavili i bez posla i bez drustva itd.

Jel ti tesko? Jel nemas za kupus? Jesi li se rodio sa racunarom? Nisi!!!

Gladni ljudi ne biraju posao vec rade sve, kopaju, ciste, zidaju i ostalo. Cim ti imas vremena da toliko vremena provedes sto kukajuci na forumu sto napadajuci druge koji ti kazu istinu, nisi ti ugrozen.

Imas godina koliko imas i i dalje nemas ideju sta ces sa svojim zivotom?  Smile Da li si ti siguran da bi se snasao bilo gde van Zvornika, a ne negde preko, dalje? Delujes kao nezreo, nespreman da prihvatis realnost i snosis odgovornost za svoj zivot. Nema svrhe niko da ti da savet, svaki savet ti je bio los... cak i oni iskrene podrske su samo podstakli dalja pitanja: kako cu ja mali u beli svet, sta cu, gde cu, koliko je tamo kupus?

Moglo je ovo i drugacije, da ne napisem kako te stvarno vidim posle svih ovih tvojih pisanija... ali... sam si kriv, drugi put razmisli pre nego sto pomenes neciju porodicu i poneses se najprimitivnije sireci diskusiju sa teme ili forumasa na njegove najblize... mislim da je za tebe i Zvornik metropola, obzirom na nastup i rezon. Nisi ti za Zvornik, a ne Zvornik za tebe.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Mislim da su mnogi od vas temu shvatili preozbiljno  Smile

Mrzim da pisem duge postove, ali evo... smara me unapred  Smile elem...

Mislim da mnogi od vas bez ikakvog posebnog razloga reaguju i pisu kao da im je rodjeni brat rekao nesto sto nema nikakvog smisla, pa su resili da mu na sve moguce nacine dokazu kako nije u pravu i kako je glup.

Znam da je forum za razmenu misljenja, pogotovo kada pokretac teme jedno i trazi, ali cini mi se da nema potrebe toliko upirati u samo jednom smeru sa nekom osobom koju, realno, ni ne poznajemo.

Objektivno, koliko nas radi poslove koji nemaju veze sa nasom strukom, objektivno, koliko nas uopste nema nikakav posao, spremu, struku i iskustvo ... ajd sad da razapnemo na krst svakog ko se usudjuje da misli drugacije i smatra da je njegovo znanje ipak ispred znanja mnogih... van pameti.

Objektivno, njegovo znanje je vece od znanja mnogih koji se sluze racunarom i svakodnevno im je za to potrebna pomoc ili nekakva sugestija. Mozda ce to negde neko umeti da ceni, mozda ce ga posluziti sreca u zivotu. Ako nas nije posluzila i ako je nama zivot do sad bio sranje bez akcije, sanse, ozbiljnen prilike i srece, ne mora da znaci da za sve ljude vaze ista pravila. Koliko mnogo ljudi znam koji su bez ikakve diplome i iskustva dogurali do pozicija koje danas natrljavaju drugim ljudima na nos... diche se kao da su masteri univezuma  Smile a poceli su od tehnicke podrske/ "dobar dan, izvalite" / ili javljacice na telefon / kuvacice kafa i fotokopirke/ .. .da ne nabrajam.

Neka ide ako mu se ide, neka postavlja laminat, mozda je snazan i zdrav, mozda ima nekoga da ga nauci i povuce. Ako nema neka pokusa da se snadje. Ako ne uspe neka se vrati sa saznanjem da je pokusao.

Sta ima sad tu vise da se raspreda i da se njemu nesto dokazuje kako nije u pravu, on ne zna ovaj/onaj protokol, koji je opseg IP adresa i slicna pitanja ... pitanje je da li ce se ikada baviti onim cime se do sad bavio (ili nije bavio). Moj komsija sa zavrsenim gradjevinskim fakultetom je otiso u Nemacku kod zeta i ovaj mu je naso poso da vozi Ikea namestaj po Evropi. Nikad nije kuci, porodicu jos nema, spava u kamionu, ali je za nekoliko godina ustedeo kesha toliko da moze da kupi pola moje ulice (jes kratka mi ulica, al sve lepe kuce u njoj  Smile) ... tako da, nema tu pravila.

Eto, Bulma, ako odlucis da ides, zelim ti stvarno svu srecu. I ako se vratis i ne uspes, sve je to zivot. Kao sto je i zivot ovo sto te sada snalazi, teska teskobna situacija koja ce, nadam se da prodje. I mora da prodje  Smile Ko zna koji su tvoji razlozi zbog kojih si ostao tu gde jesi i zaglavio bez posla, skole i iskustva. Meni je glupo da nekoga osudjujem bez osnova... mozda ti je zivot bio jebeno sranje i sad zelis da od njega pobegnes... i mnogima od nas je, samo nam je glupo da pricamo o tome, ili se pravimo da smo nesto postigli u zivotu, valjda nam je tako lakse, nemoj da nam zameris (mnogo)  Smile
« Poslednja izmena: 29. Nov 2010, 01:25:31 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC One
Munka, ne verujem da nisi primetila gresku i u njegovom nastupu.

Pa ne mozes da budes u fazonu da je cela Srbija protiv tebe a cela USA nepismena za racunare i samo ceka na tebe bogom danog.

Lepo sam mu napisao moje iskustvo i cifru koju sam zaradio za kratko vreme. Mislim da osobi u njegovoj situaciji (bar kako govori) ne treba vece ohrabrenje. Radio sam kao konobar, milion svetlosnih godina od struke.

Sustina je da ne pokazuje da ima osecaj za realnost, to iskreno mislim, bez namere da vredjam. Moji komentari su se uglavnom svodili na to.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Свака част на стрпљењу да искуцкаш све ово ... мада си ме изненадила, канда си гледала неки тугаљив филм па те држе утисци Smile Smile

Елем само једна ствар ... једно је ако неко овде не може да нађе посао у струци, и ради шта му падне под руку да би преживео, од физикалије на грађевини па на даље, покуша све и свашта и на крају му пукне филм и оде негде преко спреман да ради било шта надајући се да ће на крају догурати до нечег нормалног и подношљивог ... а друга ствар је кад неко надркан што нема посла у његовој струци жели да запали у Њујорк да одржава рачунаре оних 80% Њујорчана који не знају да их користе.

Боље отрежњење овде пре, него тамо кад буде касно. Зато су овде постови такви какви су а не зато што неко жели да саплиће човека који би нешто да постигне.
« Poslednja izmena: 29. Nov 2010, 01:36:53 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
ajmo opet ... ista prica se nastavlja  Smile

Citat
Mislim da mnogi od vas bez ikakvog posebnog razloga reaguju i pisu kao da im je rodjeni brat rekao nesto sto nema nikakvog smisla, pa su resili da mu na sve moguce nacine dokazu kako nije u pravu i kako je glup.

To je moj stav... generalno o ovoj temi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
генерално ... не схватам људе чије се планирање своди на скочим зажмурим и надам се најбољем
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.