Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Should I stay or should I go ?  (Pročitano 32591 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Dobro, do sad je uglavnom bilo reci samo o 'high-end' poslovima, a kako sam uvideo da me vecina smatra za coveka iz kamenog doba onda red je da sagledamo i mogucnosti 'loy-end' poslova zar ne? Dakle, recimo ovako: evo mene, glup sam ko tocilo, ovde nemam nista, i hocu vani da perem sofersajbne (taj posao je nesto najgluplje sto sam uspeo da smislim!) pa me interesuju Vasa misljenja!! Mrgecoliki drugovi, ovo Vam je sansa da pruzite misljene! Smiley Smiley

стварно грешиш кад мислиш да тебе неко овде посматра као да си изашао из каменог доба...поготову ја...можда мало више волим да се зезам али то не значи да ја некога мрзим или узимам на зуб...

и да ти кажем једну велику истину.....не постоји поштен посао а да је глуп...сваки онај посао који поштено радиш и који ти ставља храну на сто није глуп...
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC One
Dobro, do sad je uglavnom bilo reci samo o 'high-end' poslovima, a kako sam uvideo da me vecina smatra za coveka iz kamenog doba onda red je da sagledamo i mogucnosti 'loy-end' poslova zar ne? Dakle, recimo ovako: evo mene, glup sam ko tocilo, ovde nemam nista, i hocu vani da perem sofersajbne (taj posao je nesto najgluplje sto sam uspeo da smislim!) pa me interesuju Vasa misljenja!! Mrgecoliki drugovi, ovo Vam je sansa da pruzite misljene! Smiley Smiley

Vidis li koliko pogresan nastup i rezon imas?

Zeleo bi da te neko razume, ispostuje i ostalo a ti ovakvim komentarom pljujes po ljudima koji su mozda i pametniji i kvalifikovaniji od tebe a u istoj su situaciji kao ti. Razlika je sto su oni odlucili da umesto sto kukaju, nadju bilo kakav posten posao i tako zaradjuju za "kupus". Da li su oni stoga glupi, pa zato i rade "glupe" poslove?

Ajde definisi glup posao?

Pitanje - koliko mesecno zaradjujes? Kao klinac sam preko leta brisao soferke na Jugopetrolovim pumpama, sa 16 i 17 godina. U to vreme je marka bila 3 dinara a najmanji apoeni 50 para. Dnevno sam uzima od 50-100 maraka, to pomnozi sa 25 dana koliko sam u proseku radio, pa ces izracunati koliko je to bio glup posao, a ja glup sto sam uzeo tolike pare.  Smile

Sa druge strane (ne hvalim se, ali izgleda da treba crtati) isao sam u USA da radim kao konobar (verovatno je i to "glup" posao), iako sam diplomirani politikolog i sada sam na master studijama, a planiram da idem i na doktorske. Pritom mi nije ni bila nuzda da idem za USA i rintam za koji dinar, i ovde mi je bilo odlicno. Stoga, da li sam glup sto sam otisao na 4 meseca i zaradio ukupno 12.000$ iako profesori na mom faksu za 4 meseca zarade oko 3.200 evra (4.200$)?

Posle ovoliko tvojih komentara ja vise ne razumem sta ti zelis uopste? Da lepo zivis ili da radis u struci? Ili bi i jare i pare? Bez zelje da te demotivisem ali tesko da ces to ostvariti bilo gde da odes, bar u prvih godinu-dve dok se ne snadjes, ne upoznas ljude, shvatis kako sistem funkcionise i sagledas gde si ti sam sa svojim znanjem u takvom sistemu.

Vecinu komentara shvatas potpuno pogresno, a kada se neko napne da se raspise i objasni ti neke stvari iz iskustva, ti nekako po pravilu sve to popljujes u dve recenice ako ne odgovara tvojoj predstavi realnosti. I onda se cudis sto nakon toga uslede ostriji komentari.  Smile
« Poslednja izmena: 02. Dec 2010, 12:19:47 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Svi vi što "upozoravate" kako vam se ide jer nemate uslove shut the fuck up i pravac aerodrom. Ako treba pomoć ja ću da vam nosim kofere samo idite što dalje. "Nja nja njaaaa...Ovde nema uslova i mi ima da odemo..." Putuj
...majstorcino  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Za sve one koji su voljni da mi nose kofere, a to su mamini i tatini sinovi kojima je racunar serviran na izvolte i koji nemaju predstavu kako je tesko zaraditi dinar u ex-yu prostoru jedno obavestenje: nemam puno kofera da nosim sa sobom. Umesto usluge nosenja kofera da li bi bili tako slozni da se udruzite i skupite mi 2500 evrica koliko kosta avio-karta do Kanade? To je ono sto mi fali, posto zbog PDVa nikako da skupim doticnu sumu novca! Smile
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Шта ти смета пдв?!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Smeta mi PDV jer je isti na mojim ledjima i sve je skuplje za oko 18 %. Ali tebe to ocigledno ne brine jer lezis na parama zar ne?
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
PDV? Sitnica... Nisam cuo jos nekoga kome smeta PDV...

Kod nas se zalazu za povecanje PDVa... Al nece biti frka jer imamo kesa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Smeta mi PDV jer je isti na mojim ledjima i sve je skuplje za oko 18 %. Ali tebe to ocigledno ne brine jer lezis na parama zar ne?

Па наравно, од тих 18% 10 иде у мој џеп.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
A tako ti lezis na parama... Ja sam ipak tatin i mamin sin pa me boli uvo za PDV...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Za sve one koji su voljni da mi nose kofere, a to su mamini i tatini sinovi kojima je racunar serviran na izvolte i koji nemaju predstavu kako je tesko zaraditi dinar u ex-yu prostoru jedno obavestenje: nemam puno kofera da nosim sa sobom. Umesto usluge nosenja kofera da li bi bili tako slozni da se udruzite i skupite mi 2500 evrica koliko kosta avio-karta do Kanade? To je ono sto mi fali, posto zbog PDVa nikako da skupim doticnu sumu novca! Smile

зашто за промену рецимо не би пробао да зарадиш тих 2.500 евра?  Smile
лето 1995...истоварање цемента...20 марки на дан...месец дана теглио и зарадио 600 марки Smile ...посао једноставан...не мораш мозак да укључујеш
имаш сад физикалисања колико хоћеш...једно 6 месеци диринчења и мало више штедње и 2500 еврића је ту Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.