Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Should I stay or should I go ?  (Pročitano 31912 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Forum Sveta Kompjutera jeste dobio upozorenje od BulmaSofta, dva puta. Treci put sam prestao da ga posecujem. Svaki forum koji uzme da ismeva rezoluciju 800x600 (sto je bio glavni povod upozorenja) i treba da dobije upozorenje na svoje ponasanje. SK forum moze samo da place sto nema moderatore koje ima 'Burek', a sta su oni posle radili sa mojim nickom i tekstovima (sad vidim da su neke delove prepravili npr. u 'Zorica Brunclik'!) to ne znam.
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ozbiljna sam, pa ja sam jedno divno osecajno bice  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Mrguljo moja draga, lokalnoj velikoj firmi sam pre oko 2 meseca uspesno reaktivirao prekinuti el.transfer novca sa njihovom bankom a direktor je odbio da me isplati jer sam navodno samo 'kuckao po tastaturi' to jest racunar je (hardverski -prim.prev) bio ispravan pa stoga on (direktor) nije vidio svrhu da placa SAMO za necije ZNANJE!!!
Stvarno mislis da cu vise srece (tj. NAPLATA) od ovog naroda imati ako se 'prestrojim' na 'cistu fizikaliju'??

sine kretenutine   Smile , u takvim situacijama je uobichajeno da se isplata ugovori pre zavrshetka radova , da se ne dozvoljava bilo kome da sazna shta si uradio (hardverski ili softverski ) i da se ostavi izvesno "osiguranje" za sluchaj da novac ne bude isplacen (sistem "padne" posle 3 dana i.t.d. )  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
@bf 109 Odlicno! Tu sam te cekao! A kakvo 'osiguranje' da preduzmem u slucaju da 'prionem' na asov, pa ja njemu taman iskopao kanal, da bi mi on potom saopstio da ce me 'rado platiti u utorak...' Ali onaj tamo utorak... Kada bude penzija!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
@bf 109 Odlicno! Tu sam te cekao! A kakvo 'osiguranje' da preduzmem u slucaju da 'prionem' na asov, pa ja njemu taman iskopao kanal, da bi mi on potom saopstio da ce me 'rado platiti u utorak...' Ali onaj tamo utorak... Kada bude penzija!

ljudi koji zaradjuju kopanjem vrlo retko bivaju prevareni od svojih gazda , bash zato shto neko ko ima dovoljno sposobnosti da iskopa par kubika zemlje ima dovoljno sposobnosti i da "pregovara" ako razumesh shta sam hteo da kazem  Smile .

poshto se ti s druge strane bavish softverom , siguran sam da mozesh da se setish nacina na koji bi to odradio elegantnije .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Smiley Smile XD Odredjene ideje mi zaista i padaju na pamet... Smile Smiley Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
[quote author=bf_109_g_6 link=topic=522705.msg9103997#msg9103997 date=1291944137
sine kretenutine   Smile , u takvim situacijama je uobichajeno da se isplata ugovori pre zavrshetka radova , da se ne dozvoljava bilo kome da sazna shta si uradio (hardverski ili softverski ) i da se ostavi izvesno "osiguranje" za sluchaj da novac ne bude isplacen (sistem "padne" posle 3 dana i.t.d. )  Smile

Taj rad, Balkan je ovo. Ako plate kako je dogovoreno, dodjes posle dva dana, "zaboravio si srafciger u kucistu pa si se setio", ako ne plate, sistem "omanuo" a da neko novi iznova bunari, ne isplati se nanovo placati  Smile

Hebi ga. Ja sam devedesetih dozivljavao da recimo majstori kupe alat ako isplata kasni jedan dan, pa nek stoji sve prazno, a kad elektricari ne povuku kablove, sotali mogu samo da sede i cekaju. Da vidis kako se nosi lova, kurirskom sluzbom.  Smile
Isto sa recimo video materijalom, "dobro, ispravicu vam to i to, popravicu probleme sa tonom i promenucu animaciju ali koristim priliku da vas podsetim da vam je promaklo placanje racuna koje sam vam poslao pre par dana sto ja naravno verujem da je cisto slucajno"
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
@Bulma Ako ti nisu slucajno platili ogromnu sumu za ovaj sajt onda imas puno pravo da ih tuzis. Ovo remek-delo savremenog web dizajna ne sme da ostane nenaplaceno.

Mrguljo moja draga, lokalnoj velikoj firmi sam pre oko 2 meseca uspesno reaktivirao prekinuti el.transfer novca sa njihovom bankom a direktor je odbio da me isplati jer sam navodno samo 'kuckao po tastaturi' to jest racunar je (hardverski -prim.prev) bio ispravan pa stoga on (direktor) nije vidio svrhu da placa SAMO za necije ZNANJE!!!
Stvarno mislis da cu vise srece (tj. NAPLATA) od ovog naroda imati ako se 'prestrojim' na 'cistu fizikaliju'??

Koliko upozorenja si mu dao?  Smile Smile
Jel si mu rekao:
Citat
BulmaSoft tolerise TRI upozorenja, ovo je prvo od TRI.
Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Dec 2010, 02:53:36 od noob_saibot »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
HTC One
Ovo vise nije ni smesno. Imam druga koji pre 3 godine bukvalno nije umeo da udje na mail a sada lesi kako radi sajtove i zaradjuje zestoke pare. Da vidi ovo, upisao bi se od smeha.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Taj sajt je, ako vec moram da kazem - uradjen od 'BulmaSofta' u Visual Page-u za nekih 45 minuta sa glavnim i osnovnim ciljem da provedem malo vremena sa curom iz marketinga nasamo!!! Smile (Slike su vec ranije bile spremne). I sta mu fali - bas je dobar sajt! A template za editing sam ostavio snimljene u folderu koji sam nazvao: 'Dragana je blago meni konacno 45 minuta juce bila sama u kancelariji sa mnom tra la la la la' Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.