Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Should I stay or should I go ?  (Pročitano 32139 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Praksa je pokazala da su najvece nase patriote koje postoje sada - tokom rata bili najveci ratni profiteri

Praksa je pokazala da su najvece nase patriote koje postoje sada - oni koji komentarisu i sve najbolje znaju i imaju resenje za svaki srpski  problem sa vise od 2 hiljade kilometara udaljenosti .. Srbi iz Beca, Stokholma, Kalgarija, Cikaga, itd.

Smile  Smile  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung Galaxy S III
Firma za koju sam radila dok smo živeli u Americi otvorila je predstavništvo ovde, ja sam aplicirala, imala preporuke, trebao im je neko sa znanjem istočnoevropskih jezika i eto.
Verovatno je bilo i boljih kandidata, verujem da su presudile preporuke.

Eto, ziv primjer da se isplati zivjeti i ratiti u USA : )

Citat
Praksa je pokazala da su najvece nase patriote koje postoje sada - oni koji komentarisu i sve najbolje znaju i imaju resenje za svaki srpski  problem sa vise od 2 hiljade kilometara udaljenosti .. Srbi iz Beca, Stokholma, Kalgarija, Cikaga, itd.

Potpuno tacno. Takvi su najglasniji.
« Poslednja izmena: 28. Okt 2010, 18:33:59 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
хехехе ... ај што ћете отићи ... него што ћете нам се вратити као препаметни гастоси који су попили сву памет света јер су били негде и видели нешто.  Smile

Земунка по обичају ... право у центар  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ma ni preko više ne cvetaju ruže...Ne zanosite se...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung Galaxy S III
Ma ni preko više ne cvetaju ruže...Ne zanosite se...

Nema veze, treba otici, vidjeti, ako ne cvjetaju, uvijek se covjek moze vratiti svom leglu. Naopako je ako vec postoji zelja i teznja ka tome, da se ona ne ostvari, vec potiskuje, odlaze i na kraju izgubi. To stvara frustraciju.
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Somalijski pirati oteli Srbina
A. Slović | 01. 11. 2010. - 00:11h | Foto: Beta/AP | Komentara: 17

SOMALIJA - Među 24 člana posade tankera koji su somalijski pirati zarobili prošlog vikenda u blizini obale Somalije bio je i jedan Srbin, saopštio je Međunarodni komitet za bezbednost moreplovaca (ICSW).
Jedno od ranijih hapšenja somalijskih pirata

Evropska unija za borbu protiv pirata (EU Navfor) potvrdila je da su pirati preuzeli kontrolu nad taknerom „MV Polar“, ali oni navode da članove posade čine jedan Rumun, trojica Grka, četiri Crnogorca i 16 Filipinaca. Međutim, u izveštaju ICSW se navodi da su zarobljena tri Crnogorca i jedan Srbin.

Inače, tanker „MV Polar“, koji je plovio pod panamskom zastavom, napali su naoružani muškarci u subotu ujutru 600 nautičkih milja (oko 1.000 kilometara) od obale Somalije, saopštili su i pirati i EU Navfor, a i sam vlasnik tog tankera je potvrdio da su pirati preuzeli kontrolu nad brodom. EU Navfor je takođe naveo da je „MV Polar“ prevozio 72.825 tona tovara.

Agencija Frans pres je, izveštavajući o ovom napadu, navela da veliki broj brodova patrolira u blizini obale Somalije kako bi se sprečili napadi pirata, ali da te patrole do sada nisu dale velike rezultate.

Samo u poslednjih mesec dana oteli su jedan nemački teretni brod, tanker koji je plovio pod zastavom Singapura, panamski teretnjak, kao i južnokorejski i tajvanski ribarski brod.

Blic

Ozbiljne države ili plate otkupninu ili pošalju flotu da oslobode svoje zarobljene mornare. Nažalost ova naša četri mornara mogu da računaju samo na to da se somalijci sažale jer smo siromašniji od njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
A pa neeee....kad odes u Evrope i Amerike, ne radis takve poslove, neeee...odma te ubace u Google, IBM, neku banku ili makar Mercedes.... daju ti kancelariju, odelo, kola, stan,...jedino za kravatu moras sam da se snadjes  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 111111
ko se vatrom igra taj se i opece
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Jbt ja kad sam čuo za pirate pre nekoliko godina izgubio sam se. Pa ja sam mislio da toga ima samo u filmovima i pričama za decu jbt
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
Netscape Navigator 9.0.0.
   Nisam siguran zasto ste postirali pricu o piratima na ovoj temi? Da autor Simijon nije mozda malo "zalutao"?

Dalje, ne shvatam u cemu crpite toliki optimizam prema nasoj zemlji? Koliko ja vidim (a vidim!) ovde su na vlast dosli bukvalno nepismeni ljudi, homoseksualci, trgovci belim robljem i slicno - nemojte verovati meni za ovo -> verujte Googlu! Ukucajte "Zvornik, Skandal" na guglu pa vidite sta cete dobiti! Smile(

Nije ni cudo sto nemamo sta da jedemo (bukvalno!) zahvaljujuci tome sto je neko na nasoj vlasti prodao nas telekom, preduzece od kojeg je licno mojem dedi oteto imanje cetrdesetih godina i jos uvek nije vraceno, samo da bi se "oni" po ovim prostorima vozili jos modernijim avionima i bili jos bogatiji a ostatak naroda kojem na zalost i ja pripadam - ostaje jos siromasniji...

Jos uvek verujete da ovde treba ostati? Jos uvek mislite da ovoj zemlji i nasim vodjama treba dati kakvu (dodatnu!) sansu? Na izborima u Zvorniku pre svega par sedmica te iste vodje su stajale okruzene svaki sa po dvojicom pandura kao bodi-guardom, i vrbovali penzionere, koji su pak u redu stajali da prodaju svoj glas za 30 maraka (15 eura)!!! Ovo mi niko nije rekao, ovo sam video licno svojim ocima. I o tome ne sme da se prica (mada to svako po Zvorniku zna!) i ja nisam smeo da ih slikam na ulici jer je jedan od tih drotova hteo da mi otme mobilni telefon i da me privede ako bih to uradio!

To je vlast koja upravlja zemljom u kojoj zivite, i da li jos uvek verujete da istoj "vredi" podariti svoj zivot, boravak, godine?

Krivo mi je sto ovo sto sada znam - nisam znao pre bar nekoliko godina... Verovatno bi aplicirao za "vani" jos i ranije... Nadam se da nikad nije kasno, mada jesam svestan da imam koliko-toliko slabe sanse...

Vani mozda nije "bajka" ali jesu "uredjene zemlje", sto za razliku od nasih - mi na zalost nikada necemo biti...
« Poslednja izmena: 02. Nov 2010, 19:03:18 od BulmaSoft »
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.