Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 195 196 198 199 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 647112 puta)
Zvezda u usponu

Ja sam @dakon (nisam banovan)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
Nec Vivaz U5i
Moj savet vam je da upgradujete racunar sa Sound Blaster Z zvucnom kartom i da kupite Presonus HD7 slusalice sve ukupno ce vas izaci oko 140 eura,a imacete vrhunski zvuk..bolje to nego da kupujete  ne-jake graficke,kao sto je geforce 950.

U piincipu ja sam zadovoljan sa svojom "Mazgom"

Pazite sta sam ja uzeo:

CPU & cooler: Intel® Core™ i7-4790K Processor (8M Cache, up to 4.40 GHz) CM Hyper 212 EVO
Motherboard: ASUS MAXIMUS VII HERO
RAM: (32GB) 4x8 GB Kingston HyperX Savage Red 2400 MHz
VGA & cooler: SLI 2-way Gigabyte GTX980 4GB GDDR5 Gaming G1
Display: Asus VG278HE 27" 144 hz Acer XB270H 27" 144 hz Asus ROG SWIFT PG278Q 144 G-Sync
HDD: RAID 0 931 GB 2x Samsung 850 EVO 500 GB ,Western Digital Red WD40EFRX 4TB
Sound: Sound Blaster Z ,LOGITECH Z906 5.1 PreSonus HD7 Sharkoon X-Tatic SP Plus Blue Yeti
Case: AEROCOOL XPredator X1 Devil
PSU: Cooler Master V1000 1000W
Optical Drives: LG HL-DT-ST DVD-RAM
Mice & keyboard: Razer deathadder 2013 ,Razer BlackWidow Stealth
Other: Logitech C920

Posle sam patio sto nisam uzeo Plocu Asus maximus Hero VIII  i procesor Intel Core i7-6700K kao i DDR4 memoriju.Posto u ovoj konfiguraciji koju sam uzeo m.2  i PCIE od 2500 mb/s read nece moci ratiti punom brzinom.Ali posle sam shvatio da bi ipak u taku konfiguraciju trebale i 2-way SLI 980TI grafike da idu,a ne obicne 980... isto tako i DDR4 koji radi na 3000 mhz (32 GB)...Pa sam onda resio da napravim RAID 0 i eto sad sam konacno rekao to je to!

Verovali ili ne ,ali naj vise sam zadovoljan za zvucnom kartom i Presonus HD7 slusalicama...vrhunsko kristalno cist zvuk!Cak sam razmisljao da uzmem i neku eksternu zvucnu kartu,ali mozda ni sa njom dobio samo 5% vise...tako da mi prakticno bolja od ove i ne treba dok ne naucim da slusam muziku kako treba.

Zato i vas savatujem da uzmete SBZ i Presonus HD7 slusalive.... umesto sto ce te baciti pare na neke gluposti.
« Poslednja izmena: 11. Nov 2015, 08:17:35 od vikron »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0
mob
Nokia E72
GTX950 je najbolja od navedenih.Malo OC procesor da ne bi doslo do bottlenecka.Malo je skakljivo upariti taj cpu sa ovm gpu,sto sam vidio na google.Al ne bi trebao biti problem.Koja je napojna?

400w
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nemoj silom,...Uzmi veći čekić

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2616
Zastava Belgrade
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.86
mob
SonyEricsson C510
Moze neka preporuka za laptop do 45-50 hiljada?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Moze neka preporuka za laptop do 45-50 hiljada?

Svrha? Upotreba? Za sta ce se koristiti?
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nemoj silom,...Uzmi veći čekić

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2616
Zastava Belgrade
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
SonyEricsson C510
Za svakodnevnu upotrebu. Posao, internet, multimedija. Dakle ne za igrice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.35
mob
Sony Z5
GTX950 je najbolja od navedenih.Malo OC procesor da ne bi doslo do bottlenecka.Malo je skakljivo upariti taj cpu sa ovm gpu,sto sam vidio na google.Al ne bi trebao biti problem.Koja je napojna?

400w

Recommended PSU Wattage: 399 W

Znaci najbolje bi bilo da uzmes neko jace napajanje bar od 550.Ili da to tvoje je bas firmirano i da nema bas mnogo odradjenih sati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Za svakodnevnu upotrebu. Posao, internet, multimedija. Dakle ne za igrice.

Ovo ako si za malo kvalitetniju zavrsnu izradu.

Ovako nesto ako moze da prodje 1366x768px rezolucija displeja

Ovako ako si za malo bolji displej, ali manje ram memorije.

Ovaj ako hoces nesto sa SSD-om, mada je po meni daleko bolj opcija sada uzeti nesto sa mehanickim hard diskom, pa i neka je na 5400 obrtaja, ali sa jacim procesorom, i diskretnom grafikom, jer SSD mozes da ubacis i za par meseci kada skupis pare za njega, ako ti je obican hard spora opcija.

Koji god da uzmes neces se prevariti, ali uvek ide topla preporuka za probook, pa bilo koji tek posle njega.
« Poslednja izmena: 14. Nov 2015, 23:16:27 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Trenutno imam ovu karticu MSI Gtx770 oc 2G

Sta bi bila dobra zamena...tipovao sam GTX970 OC isto MSI, posto sam poprilocno zadovoljan ovom. Neka sugestija je dobrodosla Smile
Mada nije to neka hica  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0
mob
Nokia E72

400w

Recommended PSU Wattage: 399 W

Znaci najbolje bi bilo da uzmes neko jace napajanje bar od 550.Ili da to tvoje je bas firmirano i da nema bas mnogo odradjenih sati

Ok, hvala  Smile
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Glory,Glory Manchester United !!!

Zodijak
Pol
Poruke 54
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Pozdrav ljudi, kupujem novi monitor pa me zanima vase misljenje za sledeci model:

ASUS vx248h

Prvi izbor mi je bio Benq RL2455HM ali dok sam ja sakupljao pare za njega on je povucen iz prodaje  Smile

Zanima me vase misljenje o ovom ASUS-ovom modelu, kakav je ili mozda za te pare mogu i neki bolji traziti Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 195 196 198 199 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.142 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.